Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Albanija - BiH
Nadam se da će Nadarević konačno biti postavljen tamo gdje mu je mjesto - na klupu za rezervne igrače. Jednostavno, lik je totalno fan forme, te kao takav ne može biti u početnom sastavu neke ozbiljnije ekipe(ja i dalje smatram da je naša reprezentacija ozbiljna ekipa, iako je pod vodstvom Safeta Sušića). Mravac ili Pandža su bolji izbor od Safeta, tako da je nebitno ko će biti rame uz rame sa Spahićem kada krene utakmica.
No, činjenica je da napad mora zabiti. Albanija sve utakmice igra na mali broj golova, a nadam se da će Džeko i Ibišević(ili Muslimović) imati svoj dan pa zabiti na ovom užarenom gostovanju.
No, činjenica je da napad mora zabiti. Albanija sve utakmice igra na mali broj golova, a nadam se da će Džeko i Ibišević(ili Muslimović) imati svoj dan pa zabiti na ovom užarenom gostovanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ako je Safet zasluzio klupu, onda je brate i Ibisevic. Ne znam kako neko moze tolerisat ove njegove katastrofalne igre za repku i uvjek se nadat da ce ga krenut. On manje-vise nijednu vaznu utakmicu nije dobro odigro. Koliko ce prilika on dobit? A ni u Hoffenheimu trenutno nije u nekoj formi. Zlatan je zasluzio priliku od pocetka, uvjek dobro odigra i puno bolje odgovara sa Dzekom. Zelim ovu postavu:
Hasagic
Mujdza - Pandza - Spahic - Lulic
....... Rahimic - Jahic.....
Pjanic.......................Misimovic
Dzeko - Muslimovic
Eto stavio sam vam ljubimca Pandzu, da me ne napadate.
Hasagic
Mujdza - Pandza - Spahic - Lulic
....... Rahimic - Jahic.....
Pjanic.......................Misimovic
Dzeko - Muslimovic
Eto stavio sam vam ljubimca Pandzu, da me ne napadate.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čudo nisi stavio Cocalića?
Šalu na stranu, Muslim je tek oporavljen od povrede, tako da će ipak šansu dobiti Ibišević(po meni zasluženo). Da, znam za Zlatanovu statistiku kada je repka u pitanju, ali činjenica je da Vedo ipak više pomaže i odbrani, a to će nam biti prijeko potrebno u ovom susretu.
Također se nadam da Pjana i Miske neće zajedno biti na terenu, te da će se i tu nešto srediti. Bilo kako bilo, čeka nas preteških 90. minuta, a valjda nam Sajko svima začepi usta(i meni također)postavkom kojom ćemo dobiti Albance.

Šalu na stranu, Muslim je tek oporavljen od povrede, tako da će ipak šansu dobiti Ibišević(po meni zasluženo). Da, znam za Zlatanovu statistiku kada je repka u pitanju, ali činjenica je da Vedo ipak više pomaže i odbrani, a to će nam biti prijeko potrebno u ovom susretu.
Također se nadam da Pjana i Miske neće zajedno biti na terenu, te da će se i tu nešto srediti. Bilo kako bilo, čeka nas preteških 90. minuta, a valjda nam Sajko svima začepi usta(i meni također)postavkom kojom ćemo dobiti Albance.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
J vas ne razumijem,samo kritikujete.Recite mi koja repka ne gubi,ponasate se kao da smo svjetski prvaci
Bit ce bolje i nadajmo se uspjesnim nastupima u narednim tekmama.

Bit ce bolje i nadajmo se uspjesnim nastupima u narednim tekmama.
Ocekujem hitne pozive Cocalicu, Bunozi i Ljevakovicu. Onda ima nade.Monolog je napisao/la:Čudo nisi stavio Cocalića?![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic je zajedno sa nekoliko igraca Hoffenheima od danas do sutra opao iz nenormalno jake forme, i time ne mislim samo davanje golova, u jedno slabu. Zasto kako, to samo Rangnick zna. Koga je jos gore pogodilo, to je Simunic, sigurni stub u odbrani djeluje kao da igra neko drugi. Zadnji gol je Ibi dao protiv Bayerna. Mislim da je u ovoj formi svejedno ko ce igrati, Muslimovic ili Ibisevic. Muslimovica vidim inace kao slabijeg igraca od Ibisevica, ali te smo diskusije imali vec dovoljno. I vidim ga kao jakog Jokera uz Medunjanina, uz to je ponovo imao povredu i operaciju, a Ibisevic isto slab u zadnje 2 utakmice. Kako god, Dzeki treba naprijed neko.
Cartman stavio si Pandzu jer zasluzuje, mozes to slobodno priznati.

Iako se prica o tome da bi to mogao biti Mravac. Mravac je na beku bio bolji (ili ustvari manje losiji) nego Pandza, sad sto se tice stoperski kvaliteta su tu negdje, ali Pandzi upravo ide sve za rukom i u dobroj je formi, zato njega vidim ispred.
---------------------Hasagic-----------------------
---Mujdza----Pandza----Spahic-----Lulic--------
---------------------Rahimic-----------------------
-----Pjanic---------Misimovic---------Ibricic-----
-----------------Dzeko------Ibisevic----------------
Isto i ovako nesto, samo nevjerujem:
---------------------Hasagic-------------------------
---Mujdza----Pandza----Spahic-----Subasic------
---------------------Rahimic-------------------------
-----Pjanic---------Misimovic---------Lulic--------
-----------------Dzeko------Ibisevic-----------------
I mnogo drugih takvih formacija.
Interesantno je, da kroz to sto imamo Mujdzu i Lulica/Subasica, kao jaka forma Pandza i Medunjanina, nastaju vece mogucnosti za rotaciju ili postave. Bunoza je koliko ja znam upravo povrijedjen, ali i on ce se u buducnosti pokazati kao interesantna opcija.
Cartman stavio si Pandzu jer zasluzuje, mozes to slobodno priznati.

Iako se prica o tome da bi to mogao biti Mravac. Mravac je na beku bio bolji (ili ustvari manje losiji) nego Pandza, sad sto se tice stoperski kvaliteta su tu negdje, ali Pandzi upravo ide sve za rukom i u dobroj je formi, zato njega vidim ispred.
---Mujdza----Pandza----Spahic-----Lulic--------
---------------------Rahimic-----------------------
-----Pjanic---------Misimovic---------Ibricic-----
-----------------Dzeko------Ibisevic----------------
Isto i ovako nesto, samo nevjerujem:
---------------------Hasagic-------------------------
---Mujdza----Pandza----Spahic-----Subasic------
---------------------Rahimic-------------------------
-----Pjanic---------Misimovic---------Lulic--------
-----------------Dzeko------Ibisevic-----------------
I mnogo drugih takvih formacija.
Interesantno je, da kroz to sto imamo Mujdzu i Lulica/Subasica, kao jaka forma Pandza i Medunjanina, nastaju vece mogucnosti za rotaciju ili postave. Bunoza je koliko ja znam upravo povrijedjen, ali i on ce se u buducnosti pokazati kao interesantna opcija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
-----------------------Supic------------------------------
---Vranjes---Trivunovic---Milenkovic---Puzigaca----
---------------------Rahimic-----------------------------
-----Pjanic---------Misimovic---------Ibricic----------
-----------------Dzeko------Ibisevic--------------------
Ipak protiv Aljbanaca i ova defenzivna linija nebi ni jednog Albanca propustila.

---Vranjes---Trivunovic---Milenkovic---Puzigaca----
---------------------Rahimic-----------------------------
-----Pjanic---------Misimovic---------Ibricic----------
-----------------Dzeko------Ibisevic--------------------
Ipak protiv Aljbanaca i ova defenzivna linija nebi ni jednog Albanca propustila.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Fakat ce biti interesantno sta ce Safet napravit,mislim koju formaciju i ko ce igrat...Lulic-Mujdza,ko zna ...
-----Mujdza---------Pandza-----------Spahic----
----------------Rahimic-----Jahic-----------------
--Pjanic (Ibro)------Misimovic---------Lulic-----
-------------Dzeko------Muslimovic--------------
Ja sam za formaciju 3-5-2. Sa tri stopera i sa dva defanzivna vezna.
objasnite covjeku da Mujdza nije stoper a da Pjanic nije bocniB0SANAC je napisao/la:---------------------Hasagic-----------------------
--------------------Hasagic-----------------------
Mujdza-------Pandza----Spahic---------Vranjes-----
Pjanic(Ibricic)---Jahic-----Rahimic-----Lulic-----
------------------------------Miske------
-----------------Dzeko------
evo ovako bi ja. ima dovoljno krativnosti, brzine i cvrstine.
Mujdza-------Pandza----Spahic---------Vranjes-----
Pjanic(Ibricic)---Jahic-----Rahimic-----Lulic-----
------------------------------Miske------
-----------------Dzeko------
evo ovako bi ja. ima dovoljno krativnosti, brzine i cvrstine.
Sent from my Commodore 64
a nezz zašto ne bi Jahić igrao lijevog beka tu je poziciju dugo igrao i u Arisu nezz da li u AEKU nebitno on to može odigrati bolje od Lulića definitivno i ne razumijem zašto Sule ponavlja da nema lijevog beka kad je tu Sanel Jahić 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Los*Blancos
- Kontakt:
Treba da mu neko kazebrazzo je napisao/la:a nezz zašto ne bi Jahić igrao lijevog beka tu je poziciju dugo igrao i u Arisu nezz da li u AEKU nebitno on to može odigrati bolje od Lulića definitivno i ne razumijem zašto Sule ponavlja da nema lijevog beka kad je tu Sanel Jahić

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Los*Blancos
- Kontakt:
Nije ti to kao kad ovce istijeras na livadu da pasu travuB0SANAC je napisao/la:---------------------Hasagic-----------------------

3-5-2 pa da samo uzmi taj sistem i izbaci igrace na teren u takoj postavi, pa ni sam Ciro nebi ovo ovako postavio on je uvijek imao te bocne igrace jace koji obavljaju def.posao Pjanic bocni..aha kako da ne

Samo Ciro moze da igra 3-5-2 ostalima je to grijeh to zna i Susic, ustvari on nezna jer 3-5-2 je premala stvar za njegov pobijednicki mentalitet

Rahimic je svoje otsviro i puno nam koci zar nevidite to???

Posto znam da ce igrati Safetov ljubimac Ibisevic, a ne Muslimovic, onda bi ga zamolio da ga nestavi na krilo. On nemoze po svojim sposobnostima i konstituciji igrati na krilu. Ako misli igrati sa krilima onda je trebao Vladavica pozvati.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima li neko da ide na utakmicu sa Centrotransom.. JA SAM UPRAVO DOBIO NA NAGRADNOJ IGRI..
Pa ako ima neko, da ne idem sam..
P.S. Volio bih da taj neko nije pitar..

P.S. Volio bih da taj neko nije pitar..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ide HarishpBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da ide na utakmicu sa Centrotransom.. JA SAM UPRAVO DOBIO NA NAGRADNOJ IGRI..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Volio bih da taj neko nije pitar..![]()

ti dobio na nagradnoj pa lozsi raju ko ideBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da ide na utakmicu sa Centrotransom.. JA SAM UPRAVO DOBIO NA NAGRADNOJ IGRI..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Normala..19TM87 je napisao/la:ti dobio na nagradnoj pa lozsi raju ko ideBaja_Zvjerka je napisao/la:Ima li neko da ide na utakmicu sa Centrotransom.. JA SAM UPRAVO DOBIO NA NAGRADNOJ IGRI..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hajde ko ide nek se javi ba, da se ne ofiram sam..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Safef Sušić:
S obzirom na to kako smo odigrali utakmicu sa Francuskom, možda bi bilo i neozbiljno s moje strane da izvedem isti sastav. Moguće da će biti promjena u ekipi, ali o tome ćemo sve znati kasnije.
Ekrem Jevrić:
Šta znaaam, ništa ne znaaam...
Ko će se kladiti da frajer neće ništa promjeniti i da će odigrati i po 3x istu postavu, jer drugačije ne zna???
S obzirom na to kako smo odigrali utakmicu sa Francuskom, možda bi bilo i neozbiljno s moje strane da izvedem isti sastav. Moguće da će biti promjena u ekipi, ali o tome ćemo sve znati kasnije.
Ekrem Jevrić:
Šta znaaam, ništa ne znaaam...
Ko će se kladiti da frajer neće ništa promjeniti i da će odigrati i po 3x istu postavu, jer drugačije ne zna???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.