FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 avg 2018, 22:41

Da je Dupovac toliko loš kao što pojedini pišu - NIJE, da je odbrana klimava i nesigurna - JEST ali iz razloga što Hebib ide dosta ofanzivno i što je loš u defanzivi. Dobar je Hebibović bio naprijed ali džaba mu sve kad je dole truba.. Volio bi i ja više vidjeti Šofranca uz Mujakića ali i ovo od Amera je i više nego pristojno, nemam zamjerki na njegovu igru.

Što se tiče Handžića, i meni je žao što ne igra jer mi je momak baš drag a i pokazo se, ali Ahmet je strašno ušo u novu sezonu, STRAŠNO, najbolji naš igrač do sada, samo kada bi kako obojica mogli igrati, to bi bilo najbolje...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 19 avg 2018, 22:47

Kako Rahman svaku tekmu dobije karton a nista ne pauzira..inace trenutno nas najbolji igrac sa ahmetom i adukorom, tatar me prijatno iznenadio vrlo je konkretan za razliku od halila

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 19 avg 2018, 22:51

Trebalo ih je dotući, no i ovako je dobro, bodovi se pišu, igra je mogla biti bolja.
Kada se u roster uključe, oporavljeni Crepulja, Šofranac, mali Šaban, bice to još bolje.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 19 avg 2018, 22:55

Sljedece kolo igramo bez Mujakica, Stanojevica i Velkoskog.
JURIŠ

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 avg 2018, 22:55

Bravo Ahmete! :tokralju: Meni se čini prvi hetrik nekoga u derbi utakmicama poslije Raščića (također protiv Zrinjskog). Vratile mu se fule protiv željščara. Tatar strašan igrač, trenutno najbolje stoji sa kontrolom lopte, vidjelo se to i na Grbavici, a i večeras. Dupovac dobro odigrao, moj najomraženiji igrač, samo tako nastavi limenko. :lol:

Halilovića na zapad pod hitno, i Mustafića malo više ubacivat.

Tri bobe protiv Zvijezde, i tri protiv Čelika za potpunu euforiju bordo šizofrenog puka koji jednu utakmicu tjera, a drugu skandira izljeve ljubavi šefu struke. :lol:
hilmo je napisao/la: .
Vidio sam te kako pjevaš Husrefu iz sveg glasa! :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 avg 2018, 22:58

midzuka je napisao/la:Sljedece kolo igramo bez Mujakica, Stanojevica i Velkoskog.
Auf :facepalm:

Dakle.stoperski par Adukor-Dupovac,sredina Mustafic i Crepulja ako se oporavi? Umjesto Krleta Halilovic vjerovatno.Sve istumbano u pm.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 avg 2018, 22:59

Ahmetović :salut: :salut: :salut:
Krle mnogo, al mnogo glup... Onakve stvari ne smiju se dešavati iskusnom igraču, još kapitenu.... Drago mi je da neće igrati slijedeću, jer je za njega kakav je, klupa realna.... I opet Hebibović na beku vol. 347 :facepalm:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 avg 2018, 23:00

moj uzor-S.G je napisao/la:Bravo dečki, vrlo vazna pobjeda za samopouzdanje pred ove, uslovno rečeno, slabije utakmice.
Slazem se bravo :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 avg 2018, 23:03

uNbx je napisao/la:Tri bobe protiv Zvijezde, i tri protiv Čelika za potpunu euforiju bordo šizofrenog puka koji jednu utakmicu tjera, a drugu skandira izljeve ljubavi šefu struke. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tačno smo najjači navijači na planeti cijeloj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jel i Hilmaga pustio suzu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Sarajevo

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 19 avg 2018, 23:05

miky_hz je napisao/la:

Dakle.stoperski par Adukor-Dupovac,sredina Mustafic i Crepulja ako se oporavi? Umjesto Krleta Halilovic vjerovatno.Sve istumbano u pm.
Kakva je situacija sa Sofrancem, ima li ikakve sanse da igra protiv Zvijezde?
JURIŠ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 avg 2018, 23:06

Osvrnuo se Musemić i na naredni meč. - Puno kartona dobijamo. Ovi što se bune da ne igraju, oni će igrati naredni meč. Ako su pametni, znaju da će taj trenutak doći i da će dobiti šansu. Kad već toliko pametuju, onda će dobiti šansu i ja im želim sve najbolje. Ko ga sam uveo i koga nisam uveo, to neću da objašnjavam. Resić ima puno potencijala i na njemu je kako će se razvijati, zaključio je Musemić.

Nemoj samo Hodzu ziv bio et pa nek pametuje ko hoce.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2018, 23:07

uNbx je napisao/la:
A đe neću našem Husrefu, uz sve mane koje ima ipak je on NAŠ.
Pratim vas kad ste ulazili, ali ni ti ni @rule ne gledate, upravili gore prema loži i ni lijevo ni desno... :D

Joj da je više ovakvih utakmica u ligi.
BordoSarajevo je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tačno smo najjači navijači na planeti cijeloj :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jel i Hilmaga pustio suzu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti, prošlo kolo gađamo Husrefa a večeras mu pjevamo :lol: :lol:
Od sreće sam plakao :plac:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2018, 23:08

Dobra tekma, Tatar me pozitivno iznenadio, ima dobar pregled igre i zadnji pas. Merso babuka u napadu. Meni iskreno Dupovac preloš, sporo se vraća nazad a srlja često naprijed. Samo me posjeta razočarala. Ovi momci su zaslužili barem šest milja nakon 2:2 u Italiji i 5-6 milja sad nakon dobrog derbija. Još atraktivan protivnik. Izgleda da se raja "odljubila" od Sarajeva, sad nemamo ni loše rezultate, osim GOŠKa sve ostalo je prema očekivanjima. Lani smo u prve tri domaće imali tri poraza, bili zakucani za dno, a posjeta bila jednaka ili veća nego trenutno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 avg 2018, 23:08

miky_hz je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Sljedece kolo igramo bez Mujakica, Stanojevica i Velkoskog.

Ma nije ni loše ovo, nakupilo ih se sa parnim kartonima, neka se očiste pred Čelik, ne bi trebalo biti teško gostovanje u Ugljeviku.
Volio bi da se vrati Šofranac i da igra sa Dupovcem, ne bi Adukora diro sa veznog. Mustafić može zamjeniti Stanojevića, Rahman na ofanzivnog veznog. Krila neka budu Tatar i Šišić ako se oporavi do tada, ako ne, onda Halilović.. Ili probati Handžića na krilu, što da ne.. Uglavnom, nije loše što ih par odmara, bolje da su tu protiv Čelika jer će biti dosta teža utakmica..

Pohvalio bi Tatara da dobrim igrama i doprinosima sa golovima i asistencijama, pljuvo sam ga najviše, ali samo neka me nastavi pišati, nemam ništa protiv. Svaka čast momče, samo tako nastavi, da te poslije svake utakmice spominjem ovako aBd..
FK Sarajevo

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 avg 2018, 23:11

hilmo je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
A đe neću našem Husrefu, uz sve mane koje ima ipak je on NAŠ.
Pratim vas kad ste ulazili, ali ni ti ni @rule ne gledate, upravili gore prema loži i ni lijevo ni desno... :D
Halali, nervoza me nekakva uhvatila, još pješke uzbrdo išao 20 minuta, jedva sebi došo. :lol: Uđem na lijevi ulaz, kad nema vode, safra me uhvatila, onda sam na desni ulaz otišao da se napijem vode. :D

Naš, nego šta! :bih: Pjevo sam mu i poslije Atalante, pjevat ću i kad ga otjeraju pa nas natrpa opet s nekim na Koševu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 19 avg 2018, 23:12

Nikad se više neće desiti da nam ovako rašire noge! Imamo još tih boljki, da primamo gol dok je protivnik u knock - downu. S druge strane smo treći dali na vrijeme i svaku utakmicu ćemo morati dati 2 ako hoćemo da pobijedimo jer odbrana nam nije kompaktna. Za mlade igrače su ovakve divlje utakmice bitne za iskustvo jer se moraju odigrati pametno i nekad ne srljati, drago mi je što su u dobrom dijelu pokazali da to mogu. Tatar je jako dobar tehničar i inteligentan igrač, definitivno izbor prije Halilovića.

A ovaj sudija može dobiti 5 FIFA znački, ali je i dalje seljačka ameba koja će crveni kompenzirati do kraja utakmice i istu izgubiti iz kontrole zbog toga. Kakav debil braćo draga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 avg 2018, 23:15

A2 sudija, il ti ga mahač ispred istoka. Šta je ono, ja mislim dva čista ofsajda od po metar (i po) nije digao u drugom poluvremenu. :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 avg 2018, 23:16

Sejfoooooooo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 avg 2018, 23:18

uNbx je napisao/la:A2 sudija, il ti ga mahač ispred istoka. Šta je ono, ja mislim dva čista ofsajda od po metar (i po) nije digao u drugom poluvremenu. :crazy:
A i u prvom je svirao diskutabilan ofsajd Rahmanoviću koji je izlazio jedan na jedan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 avg 2018, 23:19

Pidro nevjerovatno inteligentan, djeluje mi kao da u nogama ima trocifren broj utakmica u seniorskom fudbalu. Smiren, ne paniči i igra na sigurno. Fascinantno. Samo da još poradi na dugim loptama kada idu na njegovu stranu, kada ga prebace nekako mu igrač olako pobjegne ali sve ostalo mu je za čistu desetku!
FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Burberry46, Google Adsense [Bot], GradKamena1, KarloIvandic, Laganini1986, MaroonBjelave, miguelramos, mnon46, n0dix, NazorUso, PingoFTW, VolimoSarajevo, Zeljoo1921 i 134 gosta.