FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

szlaja
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la szlaja » 06 okt 2010, 14:03

dno dna su
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2010, 14:20

˝Fukare Tuzla 1987˝ organizuju akciju
˝Čišćenje grada od predizbornih plakata˝

Navijačka skupina "Fukare Tuzla 1987" u srijedu 06. 10. 2010. godine organizuje radnu akciju "Čišćenje grada od predizbornih plakata".

"Jedino što smo ove godine dobili od predizbornih kampanja, pored pustih obećanja, je naravno SMEĆE kao i svake godine. Na svakom čošku, praznom prostoru, uličnoj rasvjeti nalazi se barem jedan plakat, sticker a po podu lete razne letke. Navijačka skupina "Fukare Tuzla 1987" smatra da to ne dolikuje jednoj urabnoj sredini poput Tuzle.

Iz tog razloga pozivamo sve svoje članove, građane i građanke Tuzle, članove svih ekoloških organizacija kao i članove stranačkih partija čiji plakati zagađuju naš grad, da se u srijedu 06. 10. 2010. godine u 19:00 sati, na Sonom Trgu, pridruže radnoj akciji "Čišćenje grada od predizbornih plakata".

Ako "oni" ne vole i ne čuvaju našu Tuzlu, volimo je i čuvajmo je MI !!!

Fukare Tuzla 1987
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2010, 16:13

Izgleda da cemo ostati i bez Sabovica..Posto je SBB stranka 3 u TK,Sabovic ce morati da bira izmedju Slobode ili stolice u Vladi TK.A znamo da je i Bukvarevic napustio Slobodu da bi mogao sjedit u klupama Vlade TK..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 okt 2010, 16:31

szlaja je napisao/la:dno dna su
ee neka zato imamo vas velike uzore da nam s vremena na vrijeme morališete, ne treba rođenog Tuzlaka učiti o nekim stvarima a pogotovo o poštivanju drugih. A u kakvom je stanju ne samo grupa već kompletan klub dobro je dok se pjeva i za.ebava pa makar i na ovaj način - ko pjeva zlo ne misli :!:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 06 okt 2010, 16:41

Slatinash_7 je napisao/la:ne bi neke prerane zakljucke da donosim,al zna se da je jedan vrlo bitan momak sa tribine tako reci Srbin,vjerovatno zato to neko skandiranje.Ista situacija prosle godine kad smo isli u Prijedor pjevalo se tek kad smo usli zivela zivela kraljevina srbija,tako da je to zesca zajebancija u to mozete biti sigurni.Ako iko nije nacionalisticki orijentisan onda smo to mi.Alkohol i ostala opojna sredstva su vjerovatno ucinila svoje.Jos ako uzmemo u obzir da nas ove godine nema na vecini utakmica se fura zajebancije svih vrsta pa tako na red dosla i ova.
jel to onaj sa slatina 100 % delija
necu da ga imenujem na forumu al znas o kome se radi :D

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 okt 2010, 16:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:pazi to je meni licno smetalo, vise se nisu pjevale pjesme tipa "hanka **** ,hanka drolja" jer su odjednom postale indijanske i nisu vise u fazonu...a licno meni je to bila jedna odlicna pjesma za zajebanciju,daleko bolja od ovih "narkomanskih" ,dandara itd itd al eto haman je sad takav vakat dosao,hanka nije u fazonu bit narkoman jest. Meni se licno taj fazon ne svidja a ocigledno da se mnogim ne svidja mada necu da ulazim u razloge sto neko vise ne dolazi. Daleko bilo da ja ne dolazim vise zbog pjesmi,puno je razloga i manje-vise je vec svako svoje i naveo. A sto se tice ovog sto se pjevalo u Banjaluci vjerovatno je upitanju zajebancija i logicno je da je zajebancija, ali je isto tako i kontraporoduktivno ako zele da povrate grupu na onaj standard koji je nekad imala. znate kakvi su Tuzlaci ,jos pogotov prema navijacima ,tak da ce ovo imat suprotan efekat...ako se zeli vratit grupa cinjenica je da se treba pametnije radit, tipa ovog ciscenja plakata, to je odlicno al nazalost poslije Banjaluke umjesto da se prica o tome pricat ce se o skandiranju Srbiji. Jednostavno takva smo carsija
Kad je zajebancija na taj način što ne idu dalje, recimo nek odu na KAPIJU ili Slanu Banju i skandiraju Sbija, Srbija ili nek odu na Brčansku Maltu i tamo skandiraju Srbija, Srbija ili JNA. Nek se zajebavaju do kraja. GAMAD FUUUUUUUUUUUUUJ!!!
A đe da znam?!

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 06 okt 2010, 16:46

harry_90 je napisao/la:Izgleda da cemo ostati i bez Sabovica..Posto je SBB stranka 3 u TK,Sabovic ce morati da bira izmedju Slobode ili stolice u Vladi TK.A znamo da je i Bukvarevic napustio Slobodu da bi mogao sjedit u klupama Vlade TK..
Nece SBB u vladu vec ce neki jedna velika i dvije male stranke koje su građanske :)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 okt 2010, 16:49

Probisvjet je napisao/la:˝Fukare Tuzla 1987˝ organizuju akciju
˝Čišćenje grada od predizbornih plakata˝

Navijačka skupina "Fukare Tuzla 1987" u srijedu 06. 10. 2010. godine organizuje radnu akciju "Čišćenje grada od predizbornih plakata".

"Jedino što smo ove godine dobili od predizbornih kampanja, pored pustih obećanja, je naravno SMEĆE kao i svake godine. Na svakom čošku, praznom prostoru, uličnoj rasvjeti nalazi se barem jedan plakat, sticker a po podu lete razne letke. Navijačka skupina "Fukare Tuzla 1987" smatra da to ne dolikuje jednoj urabnoj sredini poput Tuzle.

Iz tog razloga pozivamo sve svoje članove, građane i građanke Tuzle, članove svih ekoloških organizacija kao i članove stranačkih partija čiji plakati zagađuju naš grad, da se u srijedu 06. 10. 2010. godine u 19:00 sati, na Sonom Trgu, pridruže radnoj akciji "Čišćenje grada od predizbornih plakata".

svaka cast na ovoj akciji...ovo bi svi trebali uraditi u svom gradu, gdje god pogledam one glavonje stoje sto na jumbo plakatima, sto zidovima, banderama itd...

Ako "oni" ne vole i ne čuvaju našu Tuzlu, volimo je i čuvajmo je MI !!!

Fukare Tuzla 1987
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2010, 16:49

Voćko je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Izgleda da cemo ostati i bez Sabovica..Posto je SBB stranka 3 u TK,Sabovic ce morati da bira izmedju Slobode ili stolice u Vladi TK.A znamo da je i Bukvarevic napustio Slobodu da bi mogao sjedit u klupama Vlade TK..
Nece SBB u vladu vec ce neki jedna velika i dvije male stranke koje su građanske :)
Ma znam da su dobili nekoliko glasova,ili je Sabovic po broju glasova zasluzio ulazak u skupstinu TK,zeznuo sam se za vladu jbg..

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 06 okt 2010, 16:51

harry_90 je napisao/la:
Voćko je napisao/la:
Ma znam da su dobili nekoliko glasova,ili je Sabovic po broju glasova zasluzio ulazak u skupstinu TK,zeznuo sam se za vladu jbg..
Skupstina da
Vlada ne jedna druga koalicija ce imat´ 18 mjesta u vladi a oni gdje je sabovic i njegova raja 17 :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2010, 16:57

Pomijesao sam skupstinu i vladu jbg.. izgleda ostajemo bez predsjednika kluba,veoma zeznuta situacija za Slobodu,ako se odluci za skupstinu TK,ko li ce nas preuzet,mozda Enes Mesanovic :lol: ni ovo me ne bi iznenadilo jednog dana,vojnik Slobode Mesanovic novi predsjednik FK Sloboda..

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 06 okt 2010, 16:59

harry_90 je napisao/la:Pomijesao sam skupstinu i vladu jbg.. izgleda ostajemo bez predsjednika kluba,veoma zeznuta situacija za Slobodu,ako se odluci za skupstinu TK,ko li ce nas preuzet,mozda Enes Mesanovic :lol: ni ovo me ne bi iznenadilo jednog dana,vojnik Slobode Mesanovic novi predsjednik FK Sloboda..
Ja b´ Sakiba 8-) on je valjda neutralan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2010, 17:06

Voćko je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Pomijesao sam skupstinu i vladu jbg.. izgleda ostajemo bez predsjednika kluba,veoma zeznuta situacija za Slobodu,ako se odluci za skupstinu TK,ko li ce nas preuzet,mozda Enes Mesanovic :lol: ni ovo me ne bi iznenadilo jednog dana,vojnik Slobode Mesanovic novi predsjednik FK Sloboda..
Kakav Sakib :D kako sam negdje procitao,u Banja Luci najbolje odigrali djeca Slobode,ovi ostali slaboo.. imaju plate po 5000 km..a neznaju dati gola na strani,jaooo koji balvani :evil:

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 06 okt 2010, 17:08

harry_90 je napisao/la:
Voćko je napisao/la:
Kakav Sakib :D kako sam negdje procitao,u Banja Luci najbolje odigrali djeca Slobode,ovi ostali slaboo.. imaju plate po 5000 km..a neznaju dati gola na strani,jaooo koji balvani :evil:
**** on je najvise uradio za Slobodu u posljednje vrijeme sa djecom pržiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 okt 2010, 20:41

brcanska_malta je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:ne bi neke prerane zakljucke da donosim,al zna se da je jedan vrlo bitan momak sa tribine tako reci Srbin,vjerovatno zato to neko skandiranje.Ista situacija prosle godine kad smo isli u Prijedor pjevalo se tek kad smo usli zivela zivela kraljevina srbija,tako da je to zesca zajebancija u to mozete biti sigurni.Ako iko nije nacionalisticki orijentisan onda smo to mi.Alkohol i ostala opojna sredstva su vjerovatno ucinila svoje.Jos ako uzmemo u obzir da nas ove godine nema na vecini utakmica se fura zajebancije svih vrsta pa tako na red dosla i ova.
jel to onaj sa slatina 100 % delija
necu da ga imenujem na forumu al znas o kome se radi :D
100% Delija

100% Srbin
eto to je taj lik,uradio puno toga za Bosnu,kad god u Mejdanu se igralo bio je tu,na mladoj repki bio,samo eto malo to fura,a svi ga mladji postuju pa su ga ispostovali.
takodje jedan od statusa *************************** ce biti jedini Srbin u BL a da ne navija za Borac.Ovo ti sve govori,i objasnjava to skandiranje.Pjevali su i oni nase pjesme pa mali revans je dosao.Licno mi se ne svidja al daleko od toga da mi je neki crnjak to ili nesto slicno
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 okt 2010, 22:03

seljacino...razligu...i sta tebe boli tuki sta smo mi pjevali i radili...fataj se svoje kasabe i svojih problema
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 06 okt 2010, 22:12

slani grad je napisao/la:
seljacino...razligu...i sta tebe boli tuki sta smo mi pjevali i radili...fataj se svoje kasabe i svojih problema
Po ovom navijanju i veličanju agresorske tvorevine se vidi ko je kasaba :oops: :oops:

Voćko
Kontakt:

Post Postao/la Voćko » 06 okt 2010, 22:35

KARL HAJNC je napisao/la:
Po ovom navijanju i veličanju agresorske tvorevine se vidi ko je kasaba :oops: :oops:

DRŽAVA TUZLA
aj sad **** :roll:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 okt 2010, 22:37

KARL HAJNC je napisao/la:
evo da tebi urbana legendo i ostalima jos jednom napisem ovo...Fukare su u BL odradile gostovanje sprdajuci se i sa puno ironije ismijavajuci njihovo furanje srpstva,kosova,srpskih zastava po navijackoj tribini,trobojnica,k.u.r.a.c.a-palaca...e sad...to ce ograniceni likovi tesko prokontat al ne treba to mnogima ni objasnjavat...najbitnije je da je sve do jednog portala iz najnovijeg sehera odmah popljuvao Fukare...s tim da smo se mi bas mnogo nasikirali sta ce se napisat iz sehera....mi smo svoj patriotizam dokazali kako u ratu tako i poslije njega....a najsvijetliji primjer je nas odlazak u BG i to u velikom broju dok ste vi gricali kospe po bascarsiji i i.z.d.r.k.a.v.a.l.i kako vas repka ne zanima...ovo-ono...kontas :? ...vjerovatno ne :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 okt 2010, 22:50

evo da tebi urbana legendo i ostalima jos jednom napisem ovo...Fukare su u BL odradile gostovanje sprdajuci se i sa puno ironije ismijavajuci njihovo furanje srpstva,kosova,srpskih zastava po navijackoj tribini,trobojnica,k.u.r.a.c.a-palaca...e sad...to ce ograniceni likovi tesko prokontat al ne treba to mnogima ni objasnjavat...najbitnije je da je sve do jednog portala iz najnovijeg sehera odmah popljuvao Fukare...s tim da smo se mi bas mnogo nasikirali sta ce se napisat iz sehera....mi smo svoj patriotizam dokazali kako u ratu tako i poslije njega....a najsvijetliji primjer je nas odlazak u BG i to u velikom broju dok ste vi gricali kospe po bascarsiji i i.z.d.r.k.a.v.a.l.i kako vas repka ne zanima...ovo-ono...kontas :? ...vjerovatno ne :roll:
Malo analize: razligu na sarajevskom šatrovačkom znači razguli. Tačno. Zaboli te tuki znači zaboli te kitu. Ako nisi Albanac onda ti je pogrešno, kaže se zaboli te taki. Što pokušavaš govoriti jezik koji ne razumiješ. Je li to kompleks?

Osim toga: Znaš li ti ko je Novak Đukić? Ako ne znaš to je jedan gospodin koji kao i vas manja grupica pjeva veličajući veliku srbiju. On je trenutno u penziji, a poznat je po tome što je general vojske one države o kojoj vi tako lijepo pjevate. On je naredio granatiranje jednog grada koji se zove Tuzla i jednog dana (25. maja 1995. godine) jednom granatom je ubio 71 insana na Kapiji.

E sad vi LEMURI idite i dalje i pjevajte pjesme đenerala Đukića i opravdavajte to zajebancijom. I nemojte se vi pozivati na Tuzlu, Tuzla nije vaša, Tuzla je tuzlanska i nikad neće biti četnička, bez obzira šta vi pjevali po Banjaluci. Tuzla nikad neće biti vaša. Ona je odbranjena a biće i tribine Slobode odbranjene od vas takvih.
A đe da znam?!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.