FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rodin i Bakrač izgledaju fenomenalno barem je bilo tako danas nadam se da će nastavit igrat u narednim utakmicama zajedno.Šabanadžović dobio 3 žuti danas a Pavić ima 2 žuta.Bajram Šerif Mubarek Olsun vidimo se nekad pred utakmicu
Ali Veselinović igra odlično. Ulazi u formu, "lomi kičme" protivničkim bekovima kad je "pravi". Samo još malo fizičku spremu da poboljša i biće on odlično pojačanje za nas.
Momak ti se ne sjecas 2010 kada je iz redova Modrice Maxime dosao najveci defanzivac ikada sa ovih prostoraVirtu4l je napisao/la:Ja se ne sjećam pojačanja kao Ćurjurić, znači da je od prve utakmice pokazao kvalitet koji pravi razliku.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da jbt, još uzeo titulu sa Modričom.irfo je napisao/la:Momak ti se ne sjecas 2010 kada je iz redova Modrice Maxime dosao najveci defanzivac ikada sa ovih prostoraVirtu4l je napisao/la:Ja se ne sjećam pojačanja kao Ćurjurić, znači da je od prve utakmice pokazao kvalitet koji pravi razliku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Širina ekipe je takva da će neko uvijek morati biti na klupi, ma ne na klupi, nego i na tribinama.Zeljo92 je napisao/la:Sta je sa Arezinom, kontal se on uozbiljit jer izgleda da kod Ode ne prolazi hodanje..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Teska pobjeda al..pobjedi se ne gleda u zube.Presudio je induvidualni kvalitet pojedinih igraca.Raduje me i kiks Zrinjskog jer svaki njihov los rezultat nama je kao pobjeda jer su nam oni jedini konkurenti za titulu.Sledeca Krupa kuci to se mora dobit,imamo dovoljno vremena za odmor i za pripremu utakmice pa onda u Siroki gdje bi nam x bio dovoljan jer posle njih slijedi 5 kola gdje igramo protiv slabijih ekipa :Radnik(H),Mladost(a),Sloboda(h),Gosk(h),Celik(h).Raspored koji slijedi moramo iskoristit maksimalno!!!
23
Jok vas dvojica,irfu ne dozivljavam,jer frajer ne ide na utakmice,gleda na Telki.MocMahale444 je napisao/la:Na koga mislis, Irfu ili mene.
Jedino smo ga mi priozivali prvu prijateljsku.
Moja greska ako si misio na men3. Vec sam to rekao nakon druge ili trece tekme.
Ima jedan "mag" medju forumasima,odmah procjeni,ko je kakav igrac
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Istrčao bi jednom na protivničku polovinu, i to je to.Rokoko87 je napisao/la:Zamisli Bogija na beku, simply the best.Virtu4l je napisao/la:Bogićević.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja vise tekmi na Grbavici mjesecno odgledam nego sto ti napravis accounta novih godisnjeUBIPITAR je napisao/la:Jok vas dvojica,irfu ne dozivljavam,jer frajer ne ide na utakmice,gleda na Telki.MocMahale444 je napisao/la:Na koga mislis, Irfu ili mene.
Jedino smo ga mi priozivali prvu prijateljsku.
Moja greska ako si misio na men3. Vec sam to rekao nakon druge ili trece tekme.
Ima jedan "mag" medju forumasima,odmah procjeni,ko je kakav igrac
Prvi put da ubodemo sa skoro svim pojacanjima u jednom prelaznom roku, jedino se izgleda fulilo sa Jazvicem, nije nista do sad pokazo, mada ima jos vremena
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kakva dominacija
irfo je napisao/la: Ja vise tekmi na Grbavici mjesecno odgledam nego sto ti napravis accounta novih godisnje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da hoce ko onog Koljica sastaviti na treningu da ne igraju u nedjelju
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Ne može Koljić sam, dosta smo jači od njih i mislim da će biti lagana pobjeda sa 2 razlike.
Treba se Crnova čuvati, čuo sam da je zayeban igrač
Kjosevski pozvan za ove utakmice repke.
Anel dobio poziv U21.
Anel dobio poziv U21.
Hajdarevic je zasluzio poziv takodjer, ne znam da li Rodin ima pravo nastupa jos uvijek, mislim da ima i on je isto sigurno zasluzio pozivLjoZee je napisao/la:Kjosevski pozvan za ove utakmice repke.
Anel dobio poziv U21.
Nema Rodin pravo nastupa. Ima 22. Hajdar je igrao neke tekme za repku, bio i asistent kod jednog gola, ali eto nije dobio poziv sad. Zasluzio ga je def.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.