FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I halil je pokazao da mu je stalo sinoc, nije bio nijemi posmatrac kao inace. Klupa ga je malo trznula. Tatar odlican sobzirom da se najvise sralo na njega.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- StariGrad071
- Kontakt:
Gosk je bio preloman, odnosno podrska za sefa. Ocigledno da su naruzeni dobro i bore se vise nego na pocetku. U ove 2 tekme smo izgledali kao ekipa od prosle jeseni. Visok presing, trka. Stanojevic neprepoznatljivo dobar, ocigledno da se resetovo nakon mladostu, kao i amkec.
Sofranac, sisic, crepulja nam fale.
Sofranac, sisic, crepulja nam fale.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad će se oporavit Šišić? Hoće li biti u konkurenciji za sljedeće utakmice?
FK Sarajevo
Husref je realno samo kriv za Gosk, sto se tice lige. I ta dva boda negdje mora iskopati (Celik bi bio odlican).
Yebavao sam mu i ja sve zbog Hebiba, al izgleda da nema izbora. Navodno mali Sabanovic nesto s glavom nije dobar, pa ce mu trebati malo(sta, ne znam, ovako meni rekose).
I dalje mislim da nije trener za neko moderno Sarajevo, al dok je uprava tu neka i njega, jer oni bolje dovesti ne znaju.
Posjeta? Uprava posjetu moze popraviti samo svojim odlaskom.
Yebavao sam mu i ja sve zbog Hebiba, al izgleda da nema izbora. Navodno mali Sabanovic nesto s glavom nije dobar, pa ce mu trebati malo(sta, ne znam, ovako meni rekose).
I dalje mislim da nije trener za neko moderno Sarajevo, al dok je uprava tu neka i njega, jer oni bolje dovesti ne znaju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nek je hebib dobar s glavompasica je napisao/la:Husref je realno samo kriv za Gosk, sto se tice lige. I ta dva boda negdje mora iskopati (Celik bi bio odlican).
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nije ista vrsta problema s glavom 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kriv je i za Radnik zbog onolikog rotiranja, ali ima priliku da se iskupi/iskupe. Kiksali smo protiv GOSKa kuci, to se nece desiti ni konama a ni svinjskom, kao ni listici, ali oba konkurenta su izgubila u Zenici i eto nam prilike da anuliramo izgubljene bodove protiv granicnog prelaza. Tu priliku moramo iskoristiti.pasica je napisao/la:Husref je realno samo kriv za Gosk, sto se tice lige. I ta dva boda negdje mora iskopati (Celik bi bio odlican).
FK Sarajevo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Aha, jasta radiStariGrad071 je napisao/la:I halil je pokazao da mu je stalo sinoc, nije bio nijemi posmatrac kao inace. Klupa ga je malo trznula. Tatar odlican sobzirom da se najvise sralo na njega.
- StariGrad071
- Kontakt:
Kako nije, cak je uklizavo
, ganjo, nije bio nezainteresovan kao inace.
Ma i radnik smo ubili nogama 50ak minuta, trebali zavrsiti utakmicu primimo gol, kone isto tako kod 2:1 fulamo 3 zicera primamo gol, i gosk 4 sanse mrtve, i sinoc na 2:0 trcimo kontru 4 na 2 ne zabijamo, primamo gol. Na tome se mora raditi, na koncentraciji i kontroli utakmice.
Ma i radnik smo ubili nogama 50ak minuta, trebali zavrsiti utakmicu primimo gol, kone isto tako kod 2:1 fulamo 3 zicera primamo gol, i gosk 4 sanse mrtve, i sinoc na 2:0 trcimo kontru 4 na 2 ne zabijamo, primamo gol. Na tome se mora raditi, na koncentraciji i kontroli utakmice.
Zadnja izmjena: StariGrad071, dana/u 20 avg 2018, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Halil ni za zapada, eventualno na tartan da sjedi na rukohvatu pored Alaima. Bezveze ima šapu nad Resićevim minutama, a Husref mu bezuslovno vjeruje.
Mali je u svojoj oskudnoj minutaži bar tri puta više pokazao od njega, i ne govorim to jer je akademac, za mene su svi isti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kritikovao sam Stanojevica al ove posljednje dvije utakmice jako dobro odigrao . bit ce nezgodno s zvjezdom 09 ne igraju nam 3 jako bitna igraca , nadam se da ce Crepulja biti spreman posto nedostaje Stanoje a Adukor ce na stopera umjesto Nihada .
Ne znam za vas, al bih ja ostavio na sredini Adukora s Mustafićem, ispred Rahman, a nazad gurnut Kurdića. U 90 min ne može bit toliko grozan nikako, barem mu je prirodna pozicija. Adukor na štoperu je kriminal, frajer ispada k'o iz aviona, a kad je na sredini kontroliše utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako cemo posteno stvarno se puno trose.Ako,a jeste vjerovtno,Musemiceva ideja onda i on i mi trebamo imati vise razumjevanja za njih.Ne kazem pomazu i Tatar i Krste , ali razumijem i njihovo nesnalazenje u pojedinim momentima.Ne opravdavam sve greske,ali bi bilo interesantno vidjeti koliko pretrce.Gubi se koncentracija kad poslije sprinta nazad trebas se odbraniti od Filipovica i Todorovica(koja razlika od igre u FKS).miky_hz je napisao/la:Vala sinoc je obratno bilo sto se tice napada.Pogotovo prvo poluvrijeme ,vecina lopti iste dole na Pidrinu stranu gdje je Filipovic bio,nekad smo fatali ofsajd par puta nismo,da nije bilo Mujakica da stigne Filipovica na 0-0 i zasmeta mu ko zna dali bi mi sad pricali o pobjedi,jel isao je na golmana sam,sve duge lopte su ga preskocile uglavnom.I Pidro je meni ofanzivno puno bolji nego defanzivno,slicne boljke imao kao Hebib s tim sto Hebib puno vise izlazi pa samim tim ostaju i vece rupe.Ali opet to je problem sto igramo tako kako igramo,pa su bekovi najvise na udaru,na tom sirokom prostoru.MortemHz je napisao/la:Ispao je opet 16 puta, bacali ga k'o idiota. Ne ide svaki napad preko desne strane bez razloga.Fikret1946 je napisao/la:ne znam zbog cega neki pljuju hebiba veceras je bio poslije ahmetovica i najbolji
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne kotiramo mi loše kad je u pitanju fizička sprema, barem se meni ne čini tako. Dosta trke i agresivnosti je bilo ova dva meča, a ja nisam vidio da se pri kraju utakmica vidio neki preveliki pad po pitanju snage.
Kondicioni Jelešković je tu, ima onaj snimak intervjua s Handžićem na Glam Blamu i tu se vidi par puta u kadru.
Kondicioni Jelešković je tu, ima onaj snimak intervjua s Handžićem na Glam Blamu i tu se vidi par puta u kadru.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mustafić upisao svoju prvu asistenciju za 4-1. Kovačević i Pidro odlični. Mujakić solidno. Resić i
Šabanović klupa.
Šabanović klupa.
I ja bih to volio vidjet, al sumnjam nešto da će tako počet utakmicu. Prije da će ić Hebib - Adukor - Mujakić - Pidro. Ako stvari budu išle na naš mlin onda bi mogao ubacit Kurdića, Adukora u vezu, a Rahmana odmoriti za Zenicu. Mislim da je vakat da Ševkija počne utakmicu.skoroalen je napisao/la:Ne znam za vas, al bih ja ostavio na sredini Adukora s Mustafićem, ispred Rahman, a nazad gurnut Kurdića. U 90 min ne može bit toliko grozan nikako, barem mu je prirodna pozicija. Adukor na štoperu je kriminal, frajer ispada k'o iz aviona, a kad je na sredini kontroliše utakmicu.
Zamisli ovo:
Kovačević
Šabanović Kurdić Mujakić Pidro
Mustafić - Adukor
Rahmanović
Resić Ahmetović Tatar
7 akademaca.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To je ono od utakmice do utakmice.Ne smije nam se ponoviti GOSK.Ako hocemo da vratimo bodove od GOSK-a,pa i Radnika moramo(nista se ne mora)dobiti ove dvije i relaksirani i u dobroj atmosveri otici na pauzu.amypitar je napisao/la:Dobra igra protiv Zrinjskog.Bilo.je.na.momente opustanje,ocito su momci.htjeli.da.petarda pukne.Kapitenu.nije trebao.drugi zuti.,al.eto.Sad protiv Zvijezde pobjeda.nam.je.pod.moranjem.Ima.li.smo.sto neko.rece ****,raspored plus Evropa.Ono.sto.mi se svidja je protiv kona i.laznih.dobar skor,jer na.kraju.i to.moze odlucivati u slucaju jednakog broja.bodova.
Samo.pametno.od utakmice do.utakmice,uz nasu podrsku moze ova ekipa do titule.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tatar me prijatno iznenadio,hajd one dvije frljoke protiv Mladosti sreca,ali lijepo snalazenje i go u derbiju i one prelijepe asistencije sinoc mi govore da bi mogao biti pravi.Nisam upratio kakav je defanzivno.I Sisic nije za odbaciti .O Handzicu vjerovatno svi imamo dobro misljenje. Razocarenje je Krepulja i nazalost teskoce Sofranca(aBd pa sve bude dobro).Kako smo se nadali dobro smo se udali.
PS.Svidja mi se podrska Musemicu.Dok je god tu treba mu davati bezrezervnu podrsku,jer fudbaleri i menadzeri su pravi uhljupi,za cas se ufuraju.
PS.Svidja mi se podrska Musemicu.Dok je god tu treba mu davati bezrezervnu podrsku,jer fudbaleri i menadzeri su pravi uhljupi,za cas se ufuraju.