PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

cadillac
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la cadillac » 20 avg 2018, 17:56

joker90 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Tuzla nece stati, Beograd ce svojim glavnim gradom zvati!! U Tuzli se osjecas prijatno ako si Ðikan, paze te i ljube u intimni dio, pravi Stockholm boys! Ako si bosnjak, suti i idi u neke manje agresivne sredine prema bosnjacima - npr. bilo gdje osim Tuzle.
Zasto je onda Dodiku zabranjen dolazak u Tuzlu? Mislim da dodje ovdje ne bi se fino proveo.
Nama ne trebaju djikani iz svih redova. Ne trebaju nam ni Bosnjaci koji su preslikani Srbi po prici, klerofasisti kao od iste sise odhranjeni.
Vama treba da svi srbi opet budu u jednoj zemlji! Tuzla je srce jugocetnistva, jugobalija i svega sto odgovara vasim anal penetratorima - jugonostalgicarima koji su odgojeni na srpskoj sisi.
Treba nam alija i njegov sin bakir

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 avg 2018, 17:57

Penaltiky je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Navalili ljudi na svinjetinu. Licno nikada nisam jeo niti cu. Ali niko da se zapita sto ljudi neki u drzavi moraju jesti svinjetinu, jer ih je ovaj Bakirov kalifat doveo do toga da nemaju para za kvalitetnijeg mesa.
Ako nemaju para za kvalitetno meso ima brate sira povrca hem zdravo hem nije pogano
A piletina je ok?
Za klempu je kokos gospodza u odjelu :urnebes:

ZenickiLC
Kontakt:

Post Postao/la ZenickiLC » 20 avg 2018, 17:58

Iskoristio je rijec susjed, znaci tuzlaci su hrvati, sto znaci da su hrvati srbi.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 20 avg 2018, 17:58

Tuzla. Grad koji propada. :bih:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 avg 2018, 17:59

tuzlak1987 je napisao/la:Navalili ljudi na svinjetinu. Licno nikada nisam jeo niti cu. Ali niko da se zapita sto ljudi neki u drzavi moraju jesti svinjetinu, jer ih je ovaj Bakirov kalifat doveo do toga da nemaju para za kvalitetnijeg mesa.
Ako nemaju para za kvalitetno meso ima brate sira povrca hem zdravo hem nije pogano
Eto kokoska je otjelovljenje cistoce.

Otidji susjedu sto nije musliman i reci mu "sto jedes poganu hranu". Neka zna sta mislis o njemu. :oops:
Nemam takve susjede kod mene se susjedi zdravo hrane

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 20 avg 2018, 17:59

samoposteno je napisao/la: Za klempu je kokos gospodza u odjelu :urnebes:
Al ukurcu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 avg 2018, 18:00

samoposteno je napisao/la: Nemam takve susjede kod mene se susjedi zdravo hrane
Pa ja rastjero sve Abu Hamza onaj.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 avg 2018, 18:02

Daj raji sta jede i pije a za tuzlu kamion krmetine salji
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 avg 2018, 18:02

samoposteno je napisao/la: Nemam takve susjede kod mene se susjedi zdravo hrane
Pa ja rastjero sve Abu Hamza onaj sa kukom.
Kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim da je bogdom rastjero ja bi naj sretniji bio

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 20 avg 2018, 18:03

To da je svinjetina nešto pretjerano nezdravija od ostalog mesa je smiješno.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2018, 18:04

Prvo se treba bojati tuzle i jugonostalgicara, ovih perfidnih i slatkorjecivih, a onda ovih otvorenih đikana ko Mile i ekipica!! Ovi ce opet uspavat narod i pitati "ko nas bre zavadi"? Držite tuzlaka uvijek na oku u vasim sredinama, ako ga ne mozete palijati svaki dan, makar ga na oku drzite! U pamet, narode koji je prezivio genocide i masakre! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 avg 2018, 18:04

samoposteno je napisao/la: Kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim da je bogdom rastjero ja bi naj sretniji bio
Sto te ne cini nista boljim od onih tamo. ;)

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 20 avg 2018, 18:08

Ko prodade Srebrenicu za dva sarajevska naselja??

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 avg 2018, 18:08

samoposteno je napisao/la: Kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim da je bogdom rastjero ja bi naj sretniji bio
Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanac

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 20 avg 2018, 18:09

Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanac
Merhametluk izbija iz tvog posta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 avg 2018, 18:12

samoposteno je napisao/la: Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanac
Nisam mjesanac, samo mi nisu otac i mati sletili sa sela u grad.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 20 avg 2018, 18:13

On nešto vidi po pisanju, a polupismen

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 avg 2018, 18:13

samoposteno je napisao/la: Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanac
Nisam mjesanac, samo mi nisu otac i mati sletili sa sela u grad.
Onda si Srbin rodjen u centru Tuzle

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 avg 2018, 18:14

Najdraza mi je ova prica da mi moramo biti bolji, uzviseniji, moralniji. :lol: Isto ko da su oni djeca i ne znaju sta rade, pa im mi ko odrasli kazemo "nemojte to, ne valja to tako, nije to ispravno". Zasto se djikanima pripisuje ta infantilnost? Mi uvijek ti razumni, bolji, pa onda trazimo oceve, bracu u dijelovima u 3 razlicite masovne grobnice. Bratstvo i čmarinstvo u tuzli prodajite! Tamo nek prolazi to lizanje sa **** koji po ucrtanim obrazcima kroz historiju rade iste stvari. U Visegradu dedo klao u onom ratu, unuk u ovom, ali treba bosnjak opet biti taj zreli, iako je najebao nebrojano puta. I pustite i onu pricu da smo djeca koja nisu osjetila na svojoj kozi rat i te floskule, osjetit cemo. Dok je srba, bit ce i belaja i to je tako. Ne trazi niko to opet, ali treba biti svjestan i nauciti neke stvari iz proslosti, a ne samo pisati "never forget (ubaci ime grada)"..
Bahati, bahati Željkan!
1946

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 20 avg 2018, 18:16

joker90 je napisao/la:Najdraza mi je ova prica da mi moramo biti bolji, uzviseniji, moralniji. :lol: Isto ko da su oni djeca i ne znaju sta rade, pa im mi ko odrasli kazemo "nemojte to, ne valja to tako, nije to ispravno". Zasto se djikanima pripisuje ta infantilnost? Mi uvijek ti razumni, bolji, pa onda trazimo oceve, bracu u dijelovima u 3 razlicite masovne grobnice. Bratstvo i čmarinstvo u tuzli prodajite! Tamo nek prolazi to lizanje sa **** koji po ucrtanim obrazcima kroz historiju rade iste stvari. U Visegradu dedo klao u onom ratu, unuk u ovom, ali treba bosnjak opet biti taj zreli, iako je najebao nebrojano puta. I pustite i onu pricu da smo djeca koja nisu osjetila na svojoj kozi rat i te floskule, osjetit cemo. Dok je srba, bit ce i belaja i to je tako. Ne trazi niko to opet, ali treba biti svjestan i nauciti neke stvari iz proslosti, a ne samo pisati "never forget (ubaci ime grada)"..
:clap: Covjek objasnio i sto se mene tice na ovu temu kraj.Svaka ti cast

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.