Treba nam alija i njegov sin bakirjoker90 je napisao/la:Vama treba da svi srbi opet budu u jednoj zemlji! Tuzla je srce jugocetnistva, jugobalija i svega sto odgovara vasim anal penetratorima - jugonostalgicarima koji su odgojeni na srpskoj sisi.tuzlak1987 je napisao/la:Zasto je onda Dodiku zabranjen dolazak u Tuzlu? Mislim da dodje ovdje ne bi se fino proveo.joker90 je napisao/la:Tuzla nece stati, Beograd ce svojim glavnim gradom zvati!! U Tuzli se osjecas prijatno ako si Ðikan, paze te i ljube u intimni dio, pravi Stockholm boys! Ako si bosnjak, suti i idi u neke manje agresivne sredine prema bosnjacima - npr. bilo gdje osim Tuzle.
Nama ne trebaju djikani iz svih redova. Ne trebaju nam ni Bosnjaci koji su preslikani Srbi po prici, klerofasisti kao od iste sise odhranjeni.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- samoposteno
- Kontakt:
Za klempu je kokos gospodza u odjeluPenaltiky je napisao/la:A piletina je ok?samoposteno je napisao/la:Ako nemaju para za kvalitetno meso ima brate sira povrca hem zdravo hem nije poganotuzlak1987 je napisao/la:Navalili ljudi na svinjetinu. Licno nikada nisam jeo niti cu. Ali niko da se zapita sto ljudi neki u drzavi moraju jesti svinjetinu, jer ih je ovaj Bakirov kalifat doveo do toga da nemaju para za kvalitetnijeg mesa.

Iskoristio je rijec susjed, znaci tuzlaci su hrvati, sto znaci da su hrvati srbi.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- elamalakia
- Kontakt:
Tuzla. Grad koji propada. 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- samoposteno
- Kontakt:
Nemam takve susjede kod mene se susjedi zdravo hranetuzlak1987 je napisao/la:Eto kokoska je otjelovljenje cistoce.samoposteno je napisao/la:Ako nemaju para za kvalitetno meso ima brate sira povrca hem zdravo hem nije poganotuzlak1987 je napisao/la:Navalili ljudi na svinjetinu. Licno nikada nisam jeo niti cu. Ali niko da se zapita sto ljudi neki u drzavi moraju jesti svinjetinu, jer ih je ovaj Bakirov kalifat doveo do toga da nemaju para za kvalitetnijeg mesa.
Otidji susjedu sto nije musliman i reci mu "sto jedes poganu hranu". Neka zna sta mislis o njemu.
Al ukurcusamoposteno je napisao/la: Za klempu je kokos gospodza u odjelu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ja rastjero sve Abu Hamza onaj.samoposteno je napisao/la: Nemam takve susjede kod mene se susjedi zdravo hrane
Daj raji sta jede i pije a za tuzlu kamion krmetine salji
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- samoposteno
- Kontakt:
Kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim da je bogdom rastjero ja bi naj sretniji biotuzlak1987 je napisao/la:Pa ja rastjero sve Abu Hamza onaj sa kukom.samoposteno je napisao/la: Nemam takve susjede kod mene se susjedi zdravo hrane
To da je svinjetina nešto pretjerano nezdravija od ostalog mesa je smiješno.
Prvo se treba bojati tuzle i jugonostalgicara, ovih perfidnih i slatkorjecivih, a onda ovih otvorenih đikana ko Mile i ekipica!! Ovi ce opet uspavat narod i pitati "ko nas bre zavadi"? Držite tuzlaka uvijek na oku u vasim sredinama, ako ga ne mozete palijati svaki dan, makar ga na oku drzite! U pamet, narode koji je prezivio genocide i masakre! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto te ne cini nista boljim od onih tamo.samoposteno je napisao/la: Kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim da je bogdom rastjero ja bi naj sretniji bio

Ko prodade Srebrenicu za dva sarajevska naselja??
- samoposteno
- Kontakt:
Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanactuzlak1987 je napisao/la:Sto te ne cini nista boljim od onih tamo.samoposteno je napisao/la: Kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim da je bogdom rastjero ja bi naj sretniji bio
Merhametluk izbija iz tvog posta.samoposteno je napisao/la:Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanactuzlak1987 je napisao/la:Sto te ne cini nista boljim od onih tamo.samoposteno je napisao/la: Kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim da je bogdom rastjero ja bi naj sretniji bio
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam mjesanac, samo mi nisu otac i mati sletili sa sela u grad.samoposteno je napisao/la: Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanac
On nešto vidi po pisanju, a polupismen
- samoposteno
- Kontakt:
Onda si Srbin rodjen u centru Tuzletuzlak1987 je napisao/la:Nisam mjesanac, samo mi nisu otac i mati sletili sa sela u grad.samoposteno je napisao/la: Seronja ne dotici se rata kad nemas veze sa njim idi pisi o upravi Slobode bolje ti stoji jepo te kosija koji ceka svakih 50 godina da ti vile u ledza zabode tebi ako valjaju razmozaji se sa njima a po pisanju vidim da si mjesanac
Najdraza mi je ova prica da mi moramo biti bolji, uzviseniji, moralniji.
Isto ko da su oni djeca i ne znaju sta rade, pa im mi ko odrasli kazemo "nemojte to, ne valja to tako, nije to ispravno". Zasto se djikanima pripisuje ta infantilnost? Mi uvijek ti razumni, bolji, pa onda trazimo oceve, bracu u dijelovima u 3 razlicite masovne grobnice. Bratstvo i čmarinstvo u tuzli prodajite! Tamo nek prolazi to lizanje sa **** koji po ucrtanim obrazcima kroz historiju rade iste stvari. U Visegradu dedo klao u onom ratu, unuk u ovom, ali treba bosnjak opet biti taj zreli, iako je najebao nebrojano puta. I pustite i onu pricu da smo djeca koja nisu osjetila na svojoj kozi rat i te floskule, osjetit cemo. Dok je srba, bit ce i belaja i to je tako. Ne trazi niko to opet, ali treba biti svjestan i nauciti neke stvari iz proslosti, a ne samo pisati "never forget (ubaci ime grada)"..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- samoposteno
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Najdraza mi je ova prica da mi moramo biti bolji, uzviseniji, moralniji.Isto ko da su oni djeca i ne znaju sta rade, pa im mi ko odrasli kazemo "nemojte to, ne valja to tako, nije to ispravno". Zasto se djikanima pripisuje ta infantilnost? Mi uvijek ti razumni, bolji, pa onda trazimo oceve, bracu u dijelovima u 3 razlicite masovne grobnice. Bratstvo i čmarinstvo u tuzli prodajite! Tamo nek prolazi to lizanje sa **** koji po ucrtanim obrazcima kroz historiju rade iste stvari. U Visegradu dedo klao u onom ratu, unuk u ovom, ali treba bosnjak opet biti taj zreli, iako je najebao nebrojano puta. I pustite i onu pricu da smo djeca koja nisu osjetila na svojoj kozi rat i te floskule, osjetit cemo. Dok je srba, bit ce i belaja i to je tako. Ne trazi niko to opet, ali treba biti svjestan i nauciti neke stvari iz proslosti, a ne samo pisati "never forget (ubaci ime grada)"..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.