Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cist penal i najmanje 3 utakmice zbog onakvog ponasanja i vrijedjanja. Dosta je milovanja igraca i popustanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Zenicanin988
- Kontakt:
Gledajte emisiju POLUVRIJEME na Hayatu petkom oko pola pet bude. Puno bolja nego pregled na bht
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ništa novo, ovako on maše rukama sudiji nakon svakog faula, dobro se neko sjetio da ga kazni.Memara je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ima li gdje tog penala Sarajeva, odnosno zanima me reakcija Jakovljevića?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
https://www.ind..ex.hr/sport/clanak/iz-bih-stize-jedna-od-najludjih-sudackih-odluka-svi-na-stadionu-ostali-sokirani/2018598.aspx
Izasli smo na portalima u Hrvatskoj
Izasli smo na portalima u Hrvatskoj
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kao Bojan Regoje u mladjim danimaRaonffa je napisao/la:Ništa novo, ovako on maše rukama sudiji nakon svakog faula, dobro se neko sjetio da ga kazni.Memara je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ima li gdje tog penala Sarajeva, odnosno zanima me reakcija Jakovljevića?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobar stoper al' seljačina na kvadrat.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ništa strašno,na Grbavici se za ovakve faulove crveni gostima daje,.irfo je napisao/la:
Je li ikad bolji faul dosudjen u ovoj ligi![]()
- Slatinash_7
- Kontakt:
Moze neko objasniti malo detaljnije proces da se plati gledanje tekme moja tv ovo ono?link,preko cega se placa i te stvari
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- UstanikSBII
- Kontakt:
Po meni najbolja emisija o nasoj ligi trenutno na tv-u pratim ih vec nekoliko sezona samo nazaloz ne postavljaju vise emisije na yt tako ako propustia termin u 17 (ili navecer reprizu oko 00:00 ili 1:00h) mozes se slikatZenicanin988 je napisao/la:Gledajte emisiju POLUVRIJEME na Hayatu petkom oko pola pet bude. Puno bolja nego pregled na bht
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- prisonbreak
- Kontakt:
ima ti objasnjeno na pdf NK ČElik na tv-uSlatinash_7 je napisao/la:Moze neko objasniti malo detaljnije proces da se plati gledanje tekme moja tv ovo ono?link,preko cega se placa i te stvari
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uđeš na portal MOJAWEBTV i tu se registruješ putem email adrese i imaš svoj acc putem kojeg možeš online uplatiti željenu utakmicu. Kad uđeš i registruješ se, shvatićeš i snaćeš se sigurno vrlo brzo kako šta ide.Slatinash_7 je napisao/la:Moze neko objasniti malo detaljnije proces da se plati gledanje tekme moja tv ovo ono?link,preko cega se placa i te stvari
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta si htio da kazeschily-rz je napisao/la:Ma ništa strašno,na Grbavici se za ovakve faulove crveni gostima daje,.irfo je napisao/la:
Je li ikad bolji faul dosudjen u ovoj ligi![]()
Htio ti reci da je ova kradja na stetu Celika u korist Zeljeznicara jos veca smijurija nego ovo u Tuzli sinoc.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Neki su tada pisali da je bolje po Čelik što su dobili crveniavenija je napisao/la:Htio ti reci da je ova kradza na stetu Celika u korist Zeljeznicara jos veca smijurija nego ovo u Tuzli sinoc.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- svrakino1921
- Kontakt:
A jelavenija je napisao/la:Htio ti reci da je ova kradja na stetu Celika u korist Zeljeznicara jos veca smijurija nego ovo u Tuzli sinoc.
Zar se ima sta ukrast od vas
Vi iz svrakina od majke i oca kradete da necete od nassvrakino1921 je napisao/la:A jelavenija je napisao/la:Htio ti reci da je ova kradja na stetu Celika u korist Zeljeznicara jos veca smijurija nego ovo u Tuzli sinoc.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- svrakino1921
- Kontakt:
Sram te biloavenija je napisao/la:Vi iz svrakina od majke i oca kradete da necete od nassvrakino1921 je napisao/la:A jelavenija je napisao/la:Htio ti reci da je ova kradja na stetu Celika u korist Zeljeznicara jos veca smijurija nego ovo u Tuzli sinoc.
Ovo je za bana
Ukucaj na Google-u "mojaTV pay per view" i izaći će ti sve bitno. Plaća se preko kreditne kartice.Slatinash_7 je napisao/la:Moze neko objasniti malo detaljnije proces da se plati gledanje tekme moja tv ovo ono?link,preko cega se placa i te stvari
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloboda trkom u b i j a siroki...da im nije ovog sudijskog šljama i ovih cobana iz lištice sto sad seljacki prave pritisak svega bi bilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Siroki Brijeg je smijesna ekipa.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.