Konačno da neko shvati.hilmo je napisao/la:Ahmetović je Edin Džeko Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Jedino da na Kloca ne misliš?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Konačno da neko shvati.hilmo je napisao/la:Ahmetović je Edin Džeko Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Ma jok, treba ga na klupi ostaviti da igra Handzic.BelminM23 je napisao/la:Konačno da neko shvati.hilmo je napisao/la:Ahmetović je Edin Džeko Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Jedino da na Kloca ne misliš?
Rešada Kadića i Džemu Latića.Mokes je napisao/la:
Koga više voli čitati, Selimovića ili Andrića
More komotnobihuzur je napisao/la:Jel jos neko primjetio da smo sa igracem vise primili 2 gola? Dobra vijest pred gostovanje zvijezdi je to da velkoski nema pravo nastupa.
ThrillerHz je napisao/la:Pricah s Hadzijom sinoc i pitah ga da nam dovede kakvog desnog beka, kaze vjeruj to je najcesce pitanje koje slusam ovih dana, pa reko dovedi nam ga onda, nemoj nas patit vise... Drago mi je da raja vrsi pritisak, nadam se da ce urodit plodom i da cemo dobit beka
I u repki nam realno skripi ta desna strana... Pa eto sad je Pavlovic otpao kao stranac, nek dovedu kakvog crnca na desnog beka kad domacih nema, ha yaStariGrad071 je napisao/la:ThrillerHz je napisao/la:Pricah s Hadzijom sinoc i pitah ga da nam dovede kakvog desnog beka, kaze vjeruj to je najcesce pitanje koje slusam ovih dana, pa reko dovedi nam ga onda, nemoj nas patit vise... Drago mi je da raja vrsi pritisak, nadam se da ce urodit plodom i da cemo dobit beka
I prije uzvrata sa atalantom je isto govorio da ga je strah nase desne strane, pa reko dovedite nekoga, kaze nema niko da valja sa nasim papirima.
ako je ova igra Hebiba nekoga sa nekom ambicijom, molim momka bez iste, hvalaThrillerHz je napisao/la:Koliko sam cuo Sabanovic nema nikakve ambicije, nit se trudi na treninzima, a Resic je krilo isto, tako da ko ti garantuje da su oni bolji izbor od Hebiba? Cinjenica je da nemamo beka desnog i da nije Husref kriv sto mu uprava ne dovodi istog, tako da su frustracije pogresno usmjerene na Husrefa i HebibaDenchiNL je napisao/la:Resića, Šabanovića....u biti bilo koga osim HebibovićaThrillerHz je napisao/la: A koga bi ti stavio???
Izvini ali u ekipi gdje nema desnog beka i ti si jedini, zar to nije dovoljna motivacija da se dokazes i zacementiras svoje mjesto??? Zamisli kakav dojam on ostavlja kad se krila na beka moraju stavljati umjesto njeg. Dobijao je svoje sanse, nije da je nesto odskakao, umjesto da ih je iskoristio i kao ostali akademci zauzeo mjesto u prvih 11 on se zadovoljio klupom. Svakako sam za to da akademci igraju, ali ne znaci da je svaki od njih za prvih 11, uostalom Husref najbolje zna ko i koliko moze, ja mu vjerujem, kao i ostatak stadiona sto se moze cuti na svakoj utakmici, a vi sto ga po forumu pljujete, ili ne dolazite na utakmice ili samo trolate, nesto ste tihi na stadionuDenchiNL je napisao/la:
ako je ova igra Hebiba nekoga sa nekom ambicijom, molim momka bez iste, hvala![]()
![]()
![]()
a razumijem momka kakav god Hebib igra, kolko god pogriješi, usere, preko njega primiš golova, kordon ljudi ga prođe...opet igra, kako se motivisat za šatro borbu za poziciju kad je unaprijed gotova???
Resić igra beka duže od Hebiba...
ma znam buraz Husref je taoc ustvari on je nemoćan na poziciji šefa struke, tuku ga igrači kad ne sluša...hoćemo mu paket poslat? ko nije tražio beka(nijednog)? ko je stavio ovu blentovinu tu gdje igra? i šta sad nemoj kritikovat, krivo je more?
ajd živ bio zaobiđi me...
Ja mu Atalantu nikad zaboraviti necu!!!!baboatif je napisao/la:molio bih forumski puk da prestane da kenja vise o sefu.Husref Musemic jedan je od nas
Onu prvu ili drugu tekmu?givera je napisao/la:Ja mu Atalantu nikad zaboraviti necu!!!!baboatif je napisao/la:molio bih forumski puk da prestane da kenja vise o sefu.Husref Musemic jedan je od nas
to kuci pa mu zaboravljaj ili ne.ti i tebi slicni ste rak rana sarajevagivera je napisao/la:Ja mu Atalantu nikad zaboraviti necu!!!!baboatif je napisao/la:molio bih forumski puk da prestane da kenja vise o sefu.Husref Musemic jedan je od nas
High je napisao/la:U Zenici nećemo izgubiti - zalog mi je čitava biblioteka.
Nek smo mi rak rana nek nije legenda na klupi zbog koje mi se godinama zeludac okrece,prvo nam priredi kukesi,taman se nekako dohavizamo,sef nam servira najveci blam nekog bh kluba u euro takmicenju,ni manje ni vise nego na domacem terenubaboatif je napisao/la:to kuci pa mu zaboravljaj ili ne.ti i tebi slicni ste rak rana sarajevagivera je napisao/la:Ja mu Atalantu nikad zaboraviti necu!!!!baboatif je napisao/la:molio bih forumski puk da prestane da kenja vise o sefu.Husref Musemic jedan je od nas
šuplja.belosevic28 je napisao/la:Moze li mi neko objasniti, reci, ukazati (kako god) odakle to da se Sabanovic ne trudi na treningu? Jel neko od vas dovoljno strucan a u isto vrijeme gledao trening pa to zakljucio? Jel neko od trenera to izjvaio?
Ne trolam, stvarno pitam jer me bas zanima?!
Hvala unaprijed.