ne znam kome je, meni nije, a vi sto umisljate nesto drugo to nije moj problemtony-mortale je napisao/la:ma nije uopšte insinuacija da su ova dvojica gore takođe cigani, tj romi kao i ovi dole, zapravo su htjeli reći da dobro sviraju harmonikunevjernik je napisao/la:kakva ba boja koze, o cemu ti, pa vidis li nevjerovatno slicnost ovih slika
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Samo kreten i glupan moze nesto napisati u ovom smislu za ove vrhunske igrace. Ali dobro jbg razumijem ja sta je strah i ljubomora.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ok et ja sam onda pogrešno skontao šta je autor toga htio reći,
htio je možda reći da su lijepi sva 4 ili da su veseli ili da su dobri muzičari ili da imaju smisla za modu ili šta već,
et a ja skonto da je taj što je napravio sliku mislio reći da su sva 4 cigani, kako sam samo pogriješio i kako si mi sad ti to argumentovano dokazao da nisam u pravu
htio je možda reći da su lijepi sva 4 ili da su veseli ili da su dobri muzičari ili da imaju smisla za modu ili šta već,
et a ja skonto da je taj što je napravio sliku mislio reći da su sva 4 cigani, kako sam samo pogriješio i kako si mi sad ti to argumentovano dokazao da nisam u pravu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
mene autor slike ne zanima, ni sta je on htio kazati
vi ako ne vidite nijednu drugu slicnost u ove dvije slike osim boje koze, onda jbg zapitajte se
@Ado
taj post je bio upucen na moju adresu?
vi ako ne vidite nijednu drugu slicnost u ove dvije slike osim boje koze, onda jbg zapitajte se
@Ado
taj post je bio upucen na moju adresu?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Nail for Real
- Kontakt:
mozda licetony-mortale je napisao/la:ma nije uopšte insinuacija da su ova dvojica gore takođe cigani, tj romi kao i ovi dole, zapravo su htjeli reći da dobro sviraju harmonikunevjernik je napisao/la:kakva ba boja koze, o cemu ti, pa vidis li nevjerovatno slicnost ovih slika
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ajde dobro ! LIČE ! IBRA I ROBINHO DOBRO SVIRAJU HARMONIKU ! CIGANI SU ! NEMAJU POJMA O FUDBALU
GOTOVO !

GOTOVO !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- tony-mortale
- Kontakt:
toliko liče da ja još ne znam jel robinjo gore ili dole, pa nemaju ama baš ni jednu jedinu sličnost, ibra ima nosinu baš kao i ovaj dole i smiju se i to je slično al robinjo i ovaj dole niđe veze, al baš niđe, al et i on je cigan i ibra je cogan i ovi dole su cigani pa je smješno(nekima)
ajde ba čemu rasprava? meni je baš slika ekstra i uvijek se nasmijem kada je vidim 
pa nisu ibra i robinho baresi i maldini da se ljutimo
pa nisu ibra i robinho baresi i maldini da se ljutimo
Il club più titolato al Mondo.
hajde bolan manite se vise slike sta vam je, nemoj da ja red ovdje uvodim
nego sto se tice bale, ne znam koliko bi to bilo pametno, on vise ne igra beka a kao krilni je odlican, al mi smo na tim pozicijama popunjeni, a i bale ce biti jako skup, ima jeftinijih igraca na trzistu, ja sam ocekivao da cemo recimo dovesti rafinhu al eto nismo, jbg.....a sto se tice kake' ako ode u inter ja cu ga prezirati, ne mozes se toliko kleti u milan i navijace i otici u inter???, a nama vise ne treba neka ga u realu i nek tamo pokusa dostici neku formu, mada sumnjam da ce biti vise onaj kaka'
nego sto se tice bale, ne znam koliko bi to bilo pametno, on vise ne igra beka a kao krilni je odlican, al mi smo na tim pozicijama popunjeni, a i bale ce biti jako skup, ima jeftinijih igraca na trzistu, ja sam ocekivao da cemo recimo dovesti rafinhu al eto nismo, jbg.....a sto se tice kake' ako ode u inter ja cu ga prezirati, ne mozes se toliko kleti u milan i navijace i otici u inter???, a nama vise ne treba neka ga u realu i nek tamo pokusa dostici neku formu, mada sumnjam da ce biti vise onaj kaka'
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... eturn-from
Sta kazete na ovo? Ja mislim da su ovakve vijesti smijesne. Kaka ostaje u Realu iako to vise nikada nece biti stari Kaka ali eto daj Boze da se bar malo vrati u formu
Sta kazete na ovo? Ja mislim da su ovakve vijesti smijesne. Kaka ostaje u Realu iako to vise nikada nece biti stari Kaka ali eto daj Boze da se bar malo vrati u formu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- tony-mortale
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... eturn-from
ja mislim da od toga nema ništa, a volio bi da ode ronaldinjo jer iako igra dobro u milanu i jedan je od boljih ipak zbog njega je ekipa rob formacije 4-3-3, sad nešto su s njim probali kao polušpicom, ali nije to to, nebi bilo loše umjesto njega dovesti jednog pravog veznjaka, nemora biti kaka, nebi se bunio ni da bude recimo hernanes, ili ovaj pastore iz palerma, ma ima još nekoliko dobrih solucija.
al često se nešto spominje taj odlazak kake, prvo inter, pa sad milan, možda ga morinjo i ne želi u timu više, mada vjerovatno kraj ozila sad i nema mjesta u prvih 11
sve su cesci natpisi da hoce da vrate kaku'...hajde da cujem vase misljenje jeste li za ili protiv....ja sam protiv, mada ne znam da ga vrate kakav bi bio, ipak nas je taj covjek puno zaduzio, odveo nas 2007 do planetarne slave....
a to sto se tice ronaldinha da ne moze igrati klasicnu 10-ku nije tacno, pa vidi protiv parme da je odlicno odigrao, moze taj sve igrati mada najvise voli tu lijevu stranu, al odlicno se uklapa ui u sredinu iza dva spica i mislim da cemo u nastavku sezone igrati takvu formaciju
a to sto se tice ronaldinha da ne moze igrati klasicnu 10-ku nije tacno, pa vidi protiv parme da je odlicno odigrao, moze taj sve igrati mada najvise voli tu lijevu stranu, al odlicno se uklapa ui u sredinu iza dva spica i mislim da cemo u nastavku sezone igrati takvu formaciju
- tony-mortale
- Kontakt:
nisam gledao protiv parme, al pobjedili su individualnim potezom pirla, sad šta je to tako spektakularno napravio dinjo na toj utakmici stvarno neznam, al gledao sam sve ostale utakmice i on jednostavno ne trči tako da nemože tu poziciju kvalitetno odigrati bez puno kretanja,ronaldo99 je napisao/la:sve su cesci natpisi da hoce da vrate kaku'...hajde da cujem vase misljenje jeste li za ili protiv....ja sam protiv, mada ne znam da ga vrate kakav bi bio, ipak nas je taj covjek puno zaduzio, odveo nas 2007 do planetarne slave....
ja sam već rekao da sam protiv kake, ja sam za jednog beka prije svega(mada i 3 beka nebi bila previše) pa tek onda tražiti veznjaka, pa onda ako bude potrebe još nekog,
sad čitam da hoće davida luiza iz befice da dovedu, čini mi se da je to onaj sa valderama frizurom,dobar je mlad perspektivan, al ima većih problema od stopera, baš nam fali stopera samo 6 ih sad ima u timu
pogledaj na prethodnoj stranici klip sa utakmice Parma-Milan pa vidi šta je radio Dinjotony-mortale je napisao/la:nisam gledao protiv parme, al pobjedili su individualnim potezom pirla, sad šta je to tako spektakularno napravio dinjo na toj utakmici stvarno neznam, al gledao sam sve ostale utakmice i on jednostavno ne trči tako da nemože tu poziciju kvalitetno odigrati bez puno kretanja,ronaldo99 je napisao/la:sve su cesci natpisi da hoce da vrate kaku'...hajde da cujem vase misljenje jeste li za ili protiv....ja sam protiv, mada ne znam da ga vrate kakav bi bio, ipak nas je taj covjek puno zaduzio, odveo nas 2007 do planetarne slave....
ja sam već rekao da sam protiv kake, ja sam za jednog beka prije svega(mada i 3 beka nebi bila previše) pa tek onda tražiti veznjaka, pa onda ako bude potrebe još nekog,
sad čitam da hoće davida luiza iz befice da dovedu, čini mi se da je to onaj sa valderama frizurom,dobar je mlad perspektivan, al ima većih problema od stopera, baš nam fali stopera samo 6 ih sad ima u timu
Uuuuuuuuuuu evo čitam nove, DOBRE Vijesti !!!
Kaka kontaktirao Galliania i Milanova odluka je prodati Dinha Galaxiju i s tim novcem vratiti Kaku
Onda Milan sprema ponudu za Brazilskog mladog reprezentativca Davida Luiza iz Benfice od 20 miliona ,perspektivni fudbaler koji može igrati na poziciji stopera i lijevog beka.Milan takodje oklijeva dali poslati tu ponudu za Ramija iz Lillea ili pomenutog David Luiz-a
ONDA PO MENI NAJBOLJA VIJEST !!!
Milan bi mogao da dovede desnog beka Chelsea Branislava Ivanovića !!!
i to besplatno ! on ne zeli da produzi s Chelseaom a i Chelsea ne zeli snjim,za bivseg fudbalera Lokomotive je zainteresovan i Real Madrid ...
Ivanović po meni jedan od najboljih desnih bekova,ima predobar šut,dobar u odbrani ali spor iako je bek volio bih njega ... Čini nam se da uprava milana razmislja o novoj politici,žele pojacati odbranu,da napomenem igrace : Bale,Luiz,Rami,Ivanović ... takodje mislim da je dobar potez ovaj mijenjanja Kake za Dinja,jer Dinjo ima 31,a Kaka 27 godina moci cemo i da igramo formaciji 4-4-2 isto tako iako je Kaka u losoj formi mislim da mu je ovo posljednja prilika,da u Realu nema sta traziti pored Ozila i Di Marie ... a ako bi dosao u Milan nasi navijaci bi mu davali podrsku i podigli mu MORAL i mislim da se moze vratiti u formu iz 2006/7

Kaka kontaktirao Galliania i Milanova odluka je prodati Dinha Galaxiju i s tim novcem vratiti Kaku
Onda Milan sprema ponudu za Brazilskog mladog reprezentativca Davida Luiza iz Benfice od 20 miliona ,perspektivni fudbaler koji može igrati na poziciji stopera i lijevog beka.Milan takodje oklijeva dali poslati tu ponudu za Ramija iz Lillea ili pomenutog David Luiz-a
ONDA PO MENI NAJBOLJA VIJEST !!!
Milan bi mogao da dovede desnog beka Chelsea Branislava Ivanovića !!!
Ivanović po meni jedan od najboljih desnih bekova,ima predobar šut,dobar u odbrani ali spor iako je bek volio bih njega ... Čini nam se da uprava milana razmislja o novoj politici,žele pojacati odbranu,da napomenem igrace : Bale,Luiz,Rami,Ivanović ... takodje mislim da je dobar potez ovaj mijenjanja Kake za Dinja,jer Dinjo ima 31,a Kaka 27 godina moci cemo i da igramo formaciji 4-4-2 isto tako iako je Kaka u losoj formi mislim da mu je ovo posljednja prilika,da u Realu nema sta traziti pored Ozila i Di Marie ... a ako bi dosao u Milan nasi navijaci bi mu davali podrsku i podigli mu MORAL i mislim da se moze vratiti u formu iz 2006/7
- tony-mortale
- Kontakt:
evo zabi ga pato za brazil, a i on, robinjo i silva u početnih 11.
za dinja ja nisam rekao da je loš, samo mi se čini da se ne trudi dovoljno, eto ako neko zna gdje se to može naći nek stavi koliko km pretrči po utakmici
za dinja ja nisam rekao da je loš, samo mi se čini da se ne trudi dovoljno, eto ako neko zna gdje se to može naći nek stavi koliko km pretrči po utakmici
[youtube][/youtube]
Eh kad bi bar pola ovako igrao u Realu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
da je babi muda bila bi dedaRaul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kaka : " Khm-khm jooj koji ću
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne moze svaki put igrati na istom nivou, mada bih ja isto volio da igraa u Realu kao sto je igrao u Milanu, al tesko, prvenstveno su tu povrede koje su ga sprijecile, pa onda fudbal u Primeri, jer se tamo igra drugaciji fudbal za razliku od Italijanskog.Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.