Cije li ce mjesto,za Evropu Radnik uzeti?redbull93 je napisao/la:
Zadnje 4 ekipe borba za opstanak, prve 3 uz Zrinjski borba za vrh. Moguce Čelik iznenadjenje da priredi svima, ali mi zadovoljni i sa 6. pozicijom.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Evo mi pristajemo na fenomenalni prijedlog da liga danas zavrsi.redbull93 je napisao/la:
Zadnje 4 ekipe borba za opstanak, prve 3 uz Zrinjski borba za vrh. Moguce Čelik iznenadjenje da priredi svima, ali mi zadovoljni i sa 6. pozicijom.
Životni saputnik! 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze! Moramo vam izbiti titulu.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Evo mi pristajemo na fenomenalni prijedlog da liga danas zavrsi.
Kratki rezime nakon šest kola.............. Sarajevo i Željo očekivano u vrhu, Široki također. Radnik standardno u prvih 6, Krupa isto tako. Čelik pozitivno iznenađenje ( i iskreno drago mi je što su u vrhu. Sloboda sa Nalićem odlična zasada. Zrinja podbacio ali dićiće se oni siguran sam u to. Zadnje 4 ekipe po meni očekivano, jedino nisam baš mislio da će Mladost biti fenjeraš ali s obzirom na igrački kadar biće im teška borba za opstanak ove sezone.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
Malobrojni navijači Slobode skandirali ime Vedrana Puljića, navijači Širokog odgovorili pjesmom o Herceg-Bosni

Malobrojni navijači Slobode skandirali ime Vedrana Puljića, navijači Širokog odgovorili pjesmom o Herceg-Bosni

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocekivao sam da ce Mladost za opstanak se boriti, puno igraca im otislo, a pojacanja nigdje.FoSte95 je napisao/la:jedino nisam baš mislio da će Mladost biti fenjeraš ali s obzirom na igrački kadar biće im teška borba za opstanak ove sezone.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kako mislis malobrojni? Pa bilo ih je isto koliko i skriptaraMortemHz je napisao/la:Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
Falim ja na slici, izašo da neki duhan s Rigijem završim.bihuzur je napisao/la:Kako mislis malobrojni? Pa bilo ih je isto koliko i skriptaraMortemHz je napisao/la:Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bilo ih je brat bratu Atalanta, eto prebroj.bihuzur je napisao/la:Kako mislis malobrojni? Pa bilo ih je isto koliko i skriptaraMortemHz je napisao/la:Veliko hvala Tuzlacima za skandiranje u Širokom Brijegu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ako ce nam neko izbiti titulu, to moze biti jedino krupatuzlak1987 je napisao/la:Ne moze! Moramo vam izbiti titulu.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Evo mi pristajemo na fenomenalni prijedlog da liga danas zavrsi.
45515
Bas vala, yebo li ih svakgrbavicka je napisao/la:ako ce nam neko izbiti titulu, to moze biti jedino krupatuzlak1987 je napisao/la:Ne moze! Moramo vam izbiti titulu.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Evo mi pristajemo na fenomenalni prijedlog da liga danas zavrsi.dva jedina puta kad nismo pobjedili njih u 11 utakmica, izgubili titulu zbog tih bodova
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vi ste titulu na Koševu izgubili gdje vam je i bod bio dovoljan. 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ja sam vama rekao odmah na pocetku dok situacija i nije bila bodovno bas sjajna, Zrinjski nas je dobio iz centarsuta- objektivno bod, Sarajevo isto nije bilo bolje od nas -sretno je pobijedilo realno. I tu smo trebali dobiti bod
U Ugljeviku smo pritisnuli Zvijezdu samo tako, izgubili 2 boda.
mozda objektivno do sva 4 boda nismo mogli, ali smo od ova 4 prosuta zasluzili najmanje 2, i to bi bila borba u vrhu tabele.
jednostavno ekipa kurate srece, koju i sudije unistavaju. Ali od pocetka se znalo da losi nismo, ko je gledao .
Ono sto je proslo kraj gola Sirokog , kod nas bi autogolcina bila
a stat ce se ba sudjenju u kraj i u Tuzli, nema druge nego ko i ovi iz Sirokog, zaganjat
U Ugljeviku smo pritisnuli Zvijezdu samo tako, izgubili 2 boda.
mozda objektivno do sva 4 boda nismo mogli, ali smo od ova 4 prosuta zasluzili najmanje 2, i to bi bila borba u vrhu tabele.
jednostavno ekipa kurate srece, koju i sudije unistavaju. Ali od pocetka se znalo da losi nismo, ko je gledao .
Ono sto je proslo kraj gola Sirokog , kod nas bi autogolcina bila
a stat ce se ba sudjenju u kraj i u Tuzli, nema druge nego ko i ovi iz Sirokog, zaganjat
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 20 avg 2018, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bolje receno u Krupi. Da smo gore uzeli 3 bobe, mogli smo i zijanit derbi, a mlatnuti Radnik na Grbavici i eto ga titula. Ovako je to bilo na bolniji nacin.MortemHz je napisao/la:Vi ste titulu na Koševu izgubili gdje vam je i bod bio dovoljan.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ste negdje drugo u 30 kola dobili onda bi isto tako bilo. Poenta je da ste vi i dalje imali sve u svojim rukama i to vam na Koševu nije ni ta pobjeda trebala, znači samo bod. Tu ste vi titulu izgubili jer ste na Koševu izgubili i pali na drugo mjesto.LjoZee je napisao/la:Bolje receno u Krupi. Da smo gore uzeli 3 bobe, mogli smo i zijanit derbi, a mlatnuti Radnik na Grbavici i eto ga titula. Ovako je to bilo na bolniji nacin.MortemHz je napisao/la:Vi ste titulu na Koševu izgubili gdje vam je i bod bio dovoljan.
da bi sudijama dao do znanja da te ne smiju zavaljivat na tusnju, moras uradit nesto vise od psovki, neke batine, ganjanje, da ih gadjas kojekakvim predmetima itd, al tad bi nas iz nsbih istjerali iz lige i kazali: "ovi su za koride, aj cao"ultrasstyle_tz je napisao/la:a stat ce se ba sudjenju u kraj i u Tuzli, nema druge nego ko i ovi iz Sirokog, zaganjat
Dobro, necemo se sad vracat na taj dan. Moram priznati, veoma bolan dan.MortemHz je napisao/la:Da ste negdje drugo u 30 kola dobili onda bi isto tako bilo. Poenta je da ste vi i dalje imali sve u svojim rukama i to vam na Koševu nije ni ta pobjeda trebala, znači samo bod. Tu ste vi titulu izgubili jer ste na Koševu izgubili i pali na drugo mjesto.LjoZee je napisao/la:Bolje receno u Krupi. Da smo gore uzeli 3 bobe, mogli smo i zijanit derbi, a mlatnuti Radnik na Grbavici i eto ga titula. Ovako je to bilo na bolniji nacin.MortemHz je napisao/la:Vi ste titulu na Koševu izgubili gdje vam je i bod bio dovoljan.
Kako god, neshvatljiv gubitak titule. Isto kao i ona tekma protiv Zrinjskog 3:3 koja je bila prekretnica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@LjoZee

- svrakino1921
- Kontakt:
Ja sam poDrijekla od Kriva Rijekabelosevic28 je napisao/la:Nije ovaj iz svrakinog. On je incestoidni isprdak poDrijekla iz Olova i Varesa.
Selam od Nedzada iz Behara...
Svrakino pisi velikim slovom
I dobro ti pogodis put iz te vukojebine ka stadionu AFH
Mi smo davno skontali sta nam je cinit....ono sto su nama radili prije 2-3 sezone bi se moglo nazvati namjernim. I jbg ljudima dodijalo i malo zaletili onog ruznog Adisa pred provaliju. Aj ponovo ako smiješultrasstyle_tz je napisao/la:
Očito da s našim sucima ne mozes drukcije
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.