Podmaži kojom baklavom, da se bolje primiMocMahale444 je napisao/la:
Evo savio, cekam da pojedem nesto prije. Pa zapaljotka.
Jesi to ti druze Hi?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Podmaži kojom baklavom, da se bolje primiMocMahale444 je napisao/la:
Jesi to ti druze Hi?
Sto dva puta isto pises po 50%?Eisenbahner1921 je napisao/la:Tuzlanski DNA:MortemHz je napisao/la:To je albanska mitologija bez apsolutno ikakvih dokaza, oni nisu veći iliri od tebe nit si ti slaven. Krvno si više ilir nego slaven ali variraju postotci od mjesta do mjesta. Napisao sam ti već da mi ne vučemo slavensko porijeklo ali smo prihvatili jezik i običaje. Slaveni su ovdje došli i stopili su se u domicilni narod a genetski se nisu toliko raspodjelili što i mene čudi s obzirom na to koliko su bili tu prisutni. Da bi bio slaven ti bi trebao imati većinu genetskog nasljeđa poput recimo Rusa ali imaš tek oko 12% u prosjeku što je malo više od turske krvi koja se nalazi u današnjim Srbima. Bosanci imaju recimo manje od 1% turske krvi ali bosanska djeca su tamo odlazila pa i ne čudi toliko. Bosanci su sličniji sa Hrvatima ali osim toga kažem ti da je to otprilike isto, čak i danas.
Iako ne može biti 100% precizno ovo istraživanje je svjetski priznato mada kada se vodimo logikom i nije daleko od istine, ja bi iz glave promijenio malo ali bi bilo slično.
Bosanski DNA:
Ilri - 40%
Germani (Teutonci) - 20%
Kelti - 15%
Slaveni - 15%
Huni - 6%
Tračani - 4%
Srbi - 50%
Stoka - 50%
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Tuzlanski DNA:
Srbi - 50%
Stoka - 50%
Zezam se nema zapaljotke 2-3 danaRaonffa je napisao/la:Podmaži kojom baklavom, da se bolje primiMocMahale444 je napisao/la:
Jesi to ti druze Hi?
Nisam brate, ne konzumiram ti ja to, al su mi gotivni likovi koji uživaju u tome i njihove furkeMocMahale444 je napisao/la:Evo savio, cekam da pojedem nesto prije. Pa zapaljotka.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zapali Muhoni odsaburaj, sačekaj da neko kiksa pa da se vratimo starim navikamaMocMahale444 je napisao/la:Vidi vec mi kvarite temu. To kilometarsko pisanje ovdje nece piti vode.
Znaci nisu svi srbi cetnici ali 99% cetnika su srbi.
Isto vazi za hrvate i ustase.
Meni su uglavnom isilovci, cetnici i ustase ista goFna.
Sve potamaniti.
Jesi to ti druze Hi?
PoštenoMocMahale444 je napisao/la:Zezam se nema zapaljotke 2-3 danaRaonffa je napisao/la:Podmaži kojom baklavom, da se bolje primiMocMahale444 je napisao/la:
Jesi to ti druze Hi?![]()
Vidis da sam ovdje malo vise.
Dokle smo sa materijalizacijom memoranduma 2 SANU? Prate li ovi tvoji sta danas Slavo Kukic rece? Opet nas vodite u novi belaj!siskobn je napisao/la:Ljudi sretan vam Kurban Bajram![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala na slusanju lekcija iz istorije
Ako je bilo uvreda s moje strane zaista nije bilo namjere samo ne volim iskrivljavanje istorije kakva god da je istorija je.
Zlocina je bilo i treba da se pamte ali da se vise nikad ne ponove ipak smo civilizacija kakva takva
Sretno i nemojte se prejesti i ostavite koju baklavu
Tvrtku je majka Srpkinja a djed bio takodje Srbin
nebitno ljudi uzivajte u prazniku
Forumas High bolanSarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam brate, ne konzumiram ti ja to, al su mi gotivni likovi koji uživaju u tome i njihove furke![]()
Ja evo gledam na Discoveryu ovi što kopaju toZla pa se malo sjebajem
Pričaj srpski da te ceo svet razume. Nisam High, al evo u ibadetu sam, valja poraniti na sabah da ufatim prvi saf u Begovoj pored El - Baketa.MocMahale444 je napisao/la:Forumas High bolanSarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam brate, ne konzumiram ti ja to, al su mi gotivni likovi koji uživaju u tome i njihove furke![]()
Ja evo gledam na Discoveryu ovi što kopaju toZla pa se malo sjebajemnisam mislio jesiL odvaljen.
Gledam i ja te bumbare. Samo najvise pratim a.aliens
Opet, netačno.siskobn je napisao/la:Ljudi sretan vam Kurban Bajram![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je bilo uvreda s moje strane zaista nije bilo namjere samo ne volim iskrivljavanje istorije kakva god da je istorija je.
Zlocina je bilo i treba da se pamte ali da se vise nikad ne ponove ipak smo civilizacija kakva takva
Moja greska, aferim. Poselami baketa i cire mu nije kao Alija.SarajevoJeBordo je napisao/la:Pričaj srpski da te ceo svet razume. Nisam High, al evo u ibadetu sam, valja poraniti na sabah da ufatim prvi saf u Begovoj pored El - Baketa.MocMahale444 je napisao/la:Forumas High bolanSarajevoJeBordo je napisao/la:Nisam brate, ne konzumiram ti ja to, al su mi gotivni likovi koji uživaju u tome i njihove furke![]()
Ja evo gledam na Discoveryu ovi što kopaju toZla pa se malo sjebajemnisam mislio jesiL odvaljen.
Gledam i ja te bumbare. Samo najvise pratim a.aliens
Potegao si temu oko koje si znao da si niko neće složit. Temu koja vas je koštala brdo teritorije koju ste izgubili devedesetih. Agresivnost vas je unistila kao Svabe onomad. Da ste ostali pri Jugoslaviji i komunizmu danas bi i dalje bili gazde. Raja, omladina vam je moralno otišla u krasni. Gleda se pink, farma, opijanja, blud, kladionica. Ne vodi vas to nigdje. Pusi i nasa raja te vase poroke, ali se i bude polako, jacaju konstantno, jedino Tz kaska. Stari mi bio vukovac u Jugi i dali su mu "Na Drini ćupriju" sve na ćirilici, valjda da mu bude "jasno" da su mu preci bili Turci koji su ubijali Srbe i tako to. Sad takvih stvari vise nema, klinci nose Bosnian Kingdom, u školi uče o Kulinu, Tvrtku, Huseinu Kapetanu. Baš je onako sloboda. Po meni je ovo jako dobar period za Bošnjake što se toga tiče.siskobn je napisao/la:Ljudi sretan vam Kurban Bajram![]()
![]()
![]()
![]()
To je naravno istina samo je problem sto sve dalje od toga su uglavnom besmislice koje se predstavljaju kao historija da bi se opravdavale razne aspiracije na ovim prostorima. Desetine slavenskih plemena su naselile ove krajeve u 6-7 vijeku i medju njima su bila plemena pod nazivima Srbi, Hrvati, ili dovoljno slicnim. Vremenom je dolazilo do ukrupnjavanja, formiranja raznih oblika drzavnih i manje drzavnih zajednica pod razlicitim nazivima. Nisu ovdje samo dosla neka dva naroda u 7 vijeku Srbi i Hrvati i do dana danasnjeg postoje.siskobn je napisao/la:Poenta je djeco da svi vucemo porijeklo od juznih slovena osim Albanaca koji su iliri
Fakticki jedan narod ali zavadjen budalama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.