Da malo sumiramo dosada urađeno nakon ovog mini ciklusa utakmica.
Europa
U dvije europske utakmice, nismo izgubili nijednu, ali nismo ni dobili niti prošli dalje. Domžale je kvalitetnija ekipa i tu nema se za čim žaliti. Odrađeno jedno jako dobro gostovanje navijača u SLO i to je kruna svega toga.
Prvenstvo
U dosadašnjem dijelu prvenstva, 6 kola je prošlo, imamo 12 bodova uz gol razliku 10/2. Kad sagledam svih 6 kola vidim dvije pozitivne stvari, utakmica protiv Čelika gdje smo igrali jako dobro po skoro svih 90min, nakrcali ih golovima i tu stvorili tu gol razliku, i druga stvar prvo pol protiv Mladosti prošlo kolo, gdje smo stvorili iz igre 3-4 jako dobre šanse koje su ostale neiskorištene. Sve ostalo, znači utakmica protiv Tuzle, protiv Krupe gdje smo trebali izgubiti (iako i njihov penal nije bio), pa Radnik i sinoc Sloboda, jedna riječ može opisati, PATNJA, patnja u igri. Ljudi su nas skužili, gdje nam u igri dupliraju bokove/krila i mi smo anemični, stoperi nam počmu vodit igru i tu nam kraj bude već na samom početku. Jedini razlog što i imamo 12 bodova je povoljan raspored, da je sinoć bio Željo ili Sarajevo na Pecari bojim se kakav bi rezultat bio. Nemamo igre, jednostavno jako teško stvaramo šanse osim u utakmicama što sam naveo gore, a i to malo što stvorimo zapucamo. Koje je riješenje? Ja iskreno neznam, da li je to do trenera da on mora nešto promjeniti kod samog izbora igrača, taktike ili formacijski, ili je do samih igrača, do Uprave koja po nekima nije dovela adekvatna pojačanja za stožerne igrače što su otišli, ili je kombinacija svega pomalo... Nisam pametan.
Sljedeće dvije utakmice do mini pauze su GOŠK u gostima i Željezničar kući, i nemam pojma šta će bit, ali doslovno. Ništa me nebi iznenadilo, ni da izgubimo obje ni da dobijemo obje, mislim da je to dovoljan dokaz kako mi trenutno igramo toplo/hladno da čovijek jednostavno nezna šta može očekivati od ekipe.
Prosuli smo već bodova kući protiv prosječnih ekipa, valja se vadit sada u gostima a kako sa ovakvom igrom, neznam.... Na nama je da nastavimo podržavati ekipu u narednim utakmicama pa ćemo vidjet šta će nam donijeti...
NK Široki Brijeg