Fantasy Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Captain4
Kontakt:

Re: Fantasy Premier League

Post Postao/la Captain4 » 21 avg 2018, 10:49

hule_barca je napisao/la:Ja sam također dosta strpljiv na fantasyju. Nemam Aguera, ali mi je u jednu ruku i drago što je zabio tri gola. Vjerujem da će ga masovno uzimati u sastav, što otvara mogućnost da izbacuju Salaha, a kada vidim da Mo igra u špicu i da je gladan statistike, onda ću biti strpljiv s njim. Mada mora se i neko drugi nanjušiti jer previše ljudi ima Egipćanina u svom sastavu, tako da prava potraga tek počinje.
Da, ja sam prošle godine imao taktiku da imam 3 igrača u napadu sa Kaneom kao glavnim izborom. Ali sam sada odlučio se za 4-5-1 gdje furam wing bekove i ofanzivne veznjake + Firmino koji je tu isključivo da reguliše poene sa ostalim takmičarima.

Cilj ove igrice i jeste taj da ubodeš igrača kojeg drugi nemaju, kad se sjetim ubacio Monreala kad je zabio nakon 4 godine, jaran mi stavio triple captain na Agueru kad je 5 golova zabio.

Ja mrzim ljude koji npr dovode sad Richarlisona, više cijenim one koji ubace npr nekog nedokazanog koji sljedeće kolo zabije 2 gola i bodovno ti se zahvali što si ga ubacio.
"We need to suffer. And we need to fight."

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 21 avg 2018, 10:57

MElloo je napisao/la:
Clutch je napisao/la:87 pa 90 poena

Neloše :kafa:
Copy paste na 2 foruma :P
Vise ti imas poena nego sto simmons trica zabi u zivotu
Ma i ne treba mu :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 21 avg 2018, 10:58

ma ovo je sve lutrija mozes ubosti a i ne moras
i ja sam imao strpljenja s kaneom hajd reko nece ga ljudi puno stavljati sad kad znaju da ne daje golove u ovom mjesecu.
A DDG cu drzati jos jednu dvije tekme ako ne uzme cs ima da leti :D
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 21 avg 2018, 11:09

Captain4 je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:Ja sam također dosta strpljiv na fantasyju. Nemam Aguera, ali mi je u jednu ruku i drago što je zabio tri gola. Vjerujem da će ga masovno uzimati u sastav, što otvara mogućnost da izbacuju Salaha, a kada vidim da Mo igra u špicu i da je gladan statistike, onda ću biti strpljiv s njim. Mada mora se i neko drugi nanjušiti jer previše ljudi ima Egipćanina u svom sastavu, tako da prava potraga tek počinje.
Da, ja sam prošle godine imao taktiku da imam 3 igrača u napadu sa Kaneom kao glavnim izborom. Ali sam sada odlučio se za 4-5-1 gdje furam wing bekove i ofanzivne veznjake + Firmino koji je tu isključivo da reguliše poene sa ostalim takmičarima.

Cilj ove igrice i jeste taj da ubodeš igrača kojeg drugi nemaju, kad se sjetim ubacio Monreala kad je zabio nakon 4 godine, jaran mi stavio triple captain na Agueru kad je 5 golova zabio.

Ja mrzim ljude koji npr dovode sad Richarlisona, više cijenim one koji ubace npr nekog nedokazanog koji sljedeće kolo zabije 2 gola i bodovno ti se zahvali što si ga ubacio.
One koji su u baš top formi moraš imati. Kao prošle sezone Salaha što je bio obavezan. Jer džaba ti da potrefiš s nekim anonimusom, kad će ostali uzeti bodove s Salahom.

I ovo bench boost i triple captain im je totalna glupost.

Koja je prava ss.ba liga, ja sam u neke dvije, jedna ima 71 člana, druga 109.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 avg 2018, 11:38

Ma Richarlison je i prošle sezone fenomenalno počeo da bi onda stao totalno bez ikakvih bodova. Mada opet za svoju cijenu nije loša investiija, ali je po meni Walcott ipak mnogo zanimljiviji (ako ne bude povrijeđen :D). Furam Sigurdssona zasad kao i Andersona. Vidjet ćemo koliko ću ih trpiti, kao i Austina koji uvijek treba samo da pročepi.
Mes Que Un Club

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 21 avg 2018, 13:46

kako da upadnem u ligu, tim sam sredio, sad mi samo fali liga

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 21 avg 2018, 14:08

bavariapivo je napisao/la:kako da upadnem u ligu, tim sam sredio, sad mi samo fali liga
1204438-556624

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 21 avg 2018, 15:15

Captain4 je napisao/la:
bavariapivo je napisao/la:kako da upadnem u ligu, tim sam sredio, sad mi samo fali liga
1204438-556624
blagodarim

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 avg 2018, 16:09

Joj dvoumio se prije meca danima da li da spucam triple captain na Agueru i na kraju ne uradim to :facepalm: ali ne treba cijepidlaciti 40 bodova na jednom igracu je bingo, ali me zato yebase De Gea i Alexis umjesto kojeg je uskocio Belerin sa jednim bodom :lol:

Koga ste vi stavili umjesto KDB? Ja htio Hazarda ali nisam imao dovoljno pa ubacim Manea, ispostovao me odma inace mislim da bi on mogao biti najefikasniji Luzerpulovac ove sezone a i svi su se zaletili na Salaha. Taktika mi je bila da Kanea ne stavim u Augustu (ne zbog onog sranja sa prokletstvom vec sam mislio da nece igrati puno prva tri kola zbog malog odmora nakon svjetskog ali sam se prevario) i onda mijenjam Aguera za njega ali sad se dvoumim kontam mozda bi ovo napokon mogla biti sezona u kojoj Kun ne bude imao nekih tezih ozlijeda a znamo da je i sa ozlijedama isporucivao redovno 20+ golova, vidjecu jos...

Za sada sam prezadovoljan Richairlisonom, Neves mi je bio dobar u prvom kolu ovo 2 bobe. Napad prosle sedmice zakazao ali zato ove uz pomenutog Aguera i Arnautovic i Mitrovic zabili.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 21 avg 2018, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 21 avg 2018, 16:14

Ja sam stavio Bernarda Silvu. Iako misli. Da je David puno bolja opcija.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 avg 2018, 16:47

Ma taj City nikad ne znas ko ce igrati, samo je KDB sigurica... ja sam se jedva odlucio za Aguera jer sam bio u strahu da onaj katalonski ekspert nece opet doci na ideju da parmaka Jesusa stavlja kao prvog spica.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 avg 2018, 16:54

Aguero je mačak u vreći realno. City ima dva napadača, od kojih Pepu realno gledajući više odgovara Jesus zbog svojih kretnji. Aguero je tu više na ime i što je legenda kluba. Ne kažem da je loš igrač, nego je tip igrača koji hoće loptu u noge, nema on živaca otvarati prostor za druge igrače što radi Jesus. Po meni je samo pitanje vremena kad će Jesus zauzeti mjesto startera i kad će početi ta njihova rotacija. Aguero bi se mogao istrpiti još ovih 5 kola zbog lakšeg rasporeda, kada će City vjerovatno igrati 3-5-2 formaciju, ali već dalje ja ga ne bih uzimao.
Mes Que Un Club

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 avg 2018, 18:43

Aguero je macak u vreci koji spakuje redovno 20+ golova caki kad ne igra cijelu sezonu a igrac koji vjerovanto nece prebaciti 10 golova je kao neka klasa? Super nek on otvara prostor ali Aguero trpa golove i to je jedino bitno, pogotovo nama na fantasy.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 21 avg 2018, 18:46

japa je napisao/la:Joj dvoumio se prije meca danima da li da spucam triple captain na Agueru i na kraju ne uradim to :facepalm: ali ne treba cijepidlaciti 40 bodova na jednom igracu je bingo, ali me zato yebase De Gea i Alexis umjesto kojeg je uskocio Belerin sa jednim bodom :lol:

Koga ste vi stavili umjesto KDB? Ja htio Hazarda ali nisam imao dovoljno pa ubacim Manea, ispostovao me odma inace mislim da bi on mogao biti najefikasniji Luzerpulovac ove sezone a i svi su se zaletili na Salaha. Taktika mi je bila da Kanea ne stavim u Augustu (ne zbog onog sranja sa prokletstvom vec sam mislio da nece igrati puno prva tri kola zbog malog odmora nakon svjetskog ali sam se prevario) i onda mijenjam Aguera za njega ali sad se dvoumim kontam mozda bi ovo napokon mogla biti sezona u kojoj Kun ne bude imao nekih tezih ozlijeda a znamo da je i sa ozlijedama isporucivao redovno 20+ golova, vidjecu jos...

Za sada sam prezadovoljan Richairlisonom, Neves mi je bio dobar u prvom kolu ovo 2 bobe. Napad prosle sedmice zakazao ali zato ove uz pomenutog Aguera i Arnautovic i Mitrovic zabili.
pa ja sam ti predlagao MAnea i rekao da ce biti bolji od Salaha ove godine trebo si poslusat i ja sam njega stavio :mrgreen:
Hazard je must have, jel vidis koliko je dobar a igrao po 20 minuta u obje utakmice, sta ce tek biti kad udje u masinu jos ce igrati ofanzivnije nego kod Contea, imat ce vise slobode ocekujem 20 golova od najboljeg igraca lige...

Sto se tice Aguera, nije to nikakva kocka, on kad je zdrav haman uvijek ima prednost u odnosu na onog panja, zato bi za fantasy najbolje bilo da se Jesus povrijedi pa da budemo 1000 % sigurni

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 21 avg 2018, 18:53

Ma jesi ali vec sam imao KDB tada ali eto ozlijedi se pa je uskocio Mane. Ma Jesus je brazilski Chicarito, frajer na svjetskom bio prvi spic Brazila i u pet utakmica nije gola zabio, pa cini mi se da ni Fredu to nije poslo za rukom.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2018, 10:12

99 bodova za drugo kolo. Sad cu morati rotirati zbog toga što Gross igra protiv Liverpoola, a velika nepoznanica mi je Shaqiri. Držim ga u prvom timu jer sam očekivao da će zabiti makar gol u ova dva kola i sad kontam da ce igrati protiv BHA.

No, vezom i odbranom, te golmanom sam zadovoljan. Napad mi je kritičan jer imam Deeneya, Mitrovića i Girouda. Drugo kolo su bili efikasni, no u prvom očajni, pa kontam neke izmjene da bi doveo nekog kapitalca tipa Aguero/Kane ili da izbacim Shaqirija + Girouda za Manea i onda manjak veznjaka zamijenim nekim jeftinim, a da ipak igra.

Ali u naredna dva kola neću ništa previše mijenjati, sem taktičkih izmjena jer ide reprezentativna pauza i onda kolo iza toga ne bih da se zaletim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 avg 2018, 09:03

Jedno pitanje, zab sam od prosle sezone, jel triple capiten jednom u sezoni ili ima sad i u drugoj kao i wildcard?

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 23 avg 2018, 09:45

ja sam pokupio sve sto je valjalo prva dva kola, Mane, Bernardo Silva, Pedro i Willian u veznom valjda cu se nakupiti bodova za sljiedece kolo :)

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 23 avg 2018, 20:25

ronaldo99 je napisao/la:Jedno pitanje, zab sam od prosle sezone, jel triple capiten jednom u sezoni ili ima sad i u drugoj kao i wildcard?
Jednom.

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 24 avg 2018, 08:08

Meni je prvo kolo beton bilo, 97 poena, ali me u drugom kun izvukao 93 poena, sad imam salaha kao kapitena, brightona su punili u obje prosle godine, po meni je draft mnogo jaca zajebancija ja s rajom igram i h2h i classic iz zajebancije po cvaju za obje lige nas 10 i mirni i zanimljivije pratit odmah

Zanimljivo je to da smo za draft prije nego sto smo krenuli srali kako ima 200 dobrih igraca, dok smo poslije treceg picka svi se za glavu hvatali i kontali koga cemo
Clutch city be safe rage hard!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.