Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kaje li se neko od vas što u djetinjstvu nije naučio neke stvari ili trenirao neki sport?
Ja sam baš sjeban oko toga, prvo što ne znam ništa od muzičkih instrumenata svirati, žao mi što njemački/engleski nisam perfektno naučio ko sva djeca u djetinjstvu (vremenom sam savladao engleski, al evo njemački imam još B2 i C1), prestao sa košarkom jer mi je dopizdilo U 12. godini života kad sam bio 184cm visok (sad sam blizu 2m ..)
Ali neka, makar sam se dobro zajebavao.
Ja sam baš sjeban oko toga, prvo što ne znam ništa od muzičkih instrumenata svirati, žao mi što njemački/engleski nisam perfektno naučio ko sva djeca u djetinjstvu (vremenom sam savladao engleski, al evo njemački imam još B2 i C1), prestao sa košarkom jer mi je dopizdilo U 12. godini života kad sam bio 184cm visok (sad sam blizu 2m ..)
"We need to suffer. And we need to fight."
To je tako vazda. Pogotovo kad čovjek ostari, više će se kajati za ono što nije uradio nego što jeste.Captain4 je napisao/la:Kaje li se neko od vas što u djetinjstvu nije naučio neke stvari ili trenirao neki sport?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kod Emira na instrukcijeDerdiyok je napisao/la:https://www.facebook.com/emina.becic.16 ... __tn__=C-R
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Najgore što su mene roditelji baš bukvalno molili oko sporta i muzičke, al ta zna dijete od 9-12 godina..Derdiyok je napisao/la:To je tako vazda. Pogotovo kad čovjek ostari, više će se kajati za ono što nije uradio nego što jeste.Captain4 je napisao/la:Kaje li se neko od vas što u djetinjstvu nije naučio neke stvari ili trenirao neki sport?
Hahahahha yebi seMokes je napisao/la:
Kod Emira na instrukcije![]()
![]()
Eeee, mogli smo danas igrati makar u Arsenalu, ako ništa.Captain4 je napisao/la: Najgore što su mene roditelji baš bukvalno molili oko sporta i muzičke, al ta zna dijete od 9-12 godina..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vidiš brufen, to sam zaboravioPenaltiky je napisao/la:Tri brufena i litar rakije samo ne štipaj zubarku.Osim13 je napisao/la:Jel iko zube popravljao bez anestezije, imam neki kvar a čujem u domu zdravlja zubarka ne daje anestezijukaže nema dovoljno, 21 vijek **** ti oblak
Popio sam pare do sredine septembra nea love za privatnika a želio bi brzo ovo da završim, vala meni u usta bez anestezije nećeš...ili da salijem bocu rakije prije?
Ma jašta, treba kredit dić, još ako udariš na nekog levata pa ti ne uradi kako treba...tuzlak1987 je napisao/la:Meni je privatnik uzeo dusu za dva zuba, jedan lijecenje. Oporavljam se finansijski 2 mjeseca ali djaba ne bih imao hrabrnosti da idem u dom zdravlja. Samo neka ne boli pa koliko god da jeOsim13 je napisao/la:Jel iko zube popravljao bez anestezije, imam neki kvar a čujem u domu zdravlja zubarka ne daje anestezijukaže nema dovoljno, 21 vijek **** ti oblak
Popio sam pare do sredine septembra nea love za privatnika a želio bi brzo ovo da završim, vala meni u usta bez anestezije nećeš...ili da salijem bocu rakije prije?
Ma dajAerials je napisao/la:Ja sam uvijek sve radila bez anestezije, čak i ono liječenje kanala. Ako je nešto površinski, ne boli uopšte.Osim13 je napisao/la:Jel iko zube popravljao bez anestezije, imam neki kvar a čujem u domu zdravlja zubarka ne daje anestezijukaže nema dovoljno, 21 vijek **** ti oblak
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gledam klip Al Jazeere o mladim poduzetnicima u BIH, pojavi mi se stari jaran u emisiji
Kako me samo iznenadi, da imam monokl ispao bi mi u kahvi u taj tren, hahaaa kako me iznenadi
He made it nigga, mah boii made it! Jest mi drago
He made it nigga, mah boii made it! Jest mi drago
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ja ne dam da mi pregleda zube bez anestezije, kamol da pali one mašinice sa najodvratnijim zvukom na planeti. Samo kad čujem ono, bol me ubija. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MikeToreno
- Kontakt:
RIP Robbie Rotten 
@MikeToreno 
Koliko je proslo vremena ja mislio da ce se izlijeciti
Koliko je proslo vremena ja mislio da ce se izlijeciti
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bolje da ne odlažeš, pa sve ti je gore što je dublje karijes otišao.Osim13 je napisao/la: Ma dajja sam osjetljiv na to, i gledam da odlažem koliko mogu ovako kad nešto iskoči iako znam da je bolje odma dok je u ranoj fazi, a još na sve lijen...a eto na ovo sad nisam nešto ni obratio pažnju dok juče ne potegnuh hladno pivo, zamal mi oko ne ispade iz glave kako me zabolilo, pogledam ćošak dvice tamo prema desnima već pofino zahvatilo
Meni je gori onaj osjećaj koji ostane od anestezije i ono što mi otekne to mjesto gdje ubrizga, nego ovo malo boli što istrpim par sekundi, ako je i bude. Ne mogu smisliti one igle. Sjednem na onu stolicu, zatvorim oči i slušam šta mi govori.
Jeste svi nešto osjetljivi.uNbx je napisao/la:Ja ne dam da mi pregleda zube bez anestezije, kamol da pali one mašinice sa najodvratnijim zvukom na planeti. Samo kad čujem ono, bol me ubija.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- ASD
- Kontakt:
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now”Captain4 je napisao/la:Kaje li se neko od vas što u djetinjstvu nije naučio neke stvari ili trenirao neki sport?
Nemas tu razloga da se kajes zbog neceg.
Muzicki instrument se moze nauciti i kao odrastao covjek.
Sa sportom se moze uvijek baviti.
A jezike si naucio, ili gotov naucio sto se tice drugog.
Ja se kajem sto nisam kriminalac. Jel za toga kasno? Dok su se druga djeca ugledala na sumnjive ljude, ja ucio i trenirao. Oni sad uzivaju.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Sad je dosta manje vremena, ne kažem da je nemoguće, ali kad si dijete ide step by step. Naravno da ću pokušati i nikad nema predaje i izgovora.ASD je napisao/la:“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now”Captain4 je napisao/la:Kaje li se neko od vas što u djetinjstvu nije naučio neke stvari ili trenirao neki sport?
Eto @ASD je objasnio.Kanye je napisao/la:Ja se kajem sto nisam kriminalac. Jel za toga kasno? Dok su se druga djeca ugledala na sumnjive ljude, ja ucio i trenirao. Oni sad uzivaju.
- ASD
- Kontakt:
Ja trenirao 3 sporta, sto sam bio clan klubova i jos isao po sekcijama u jos par sportova.Captain4 je napisao/la:Sad je dosta manje vremena, ne kažem da je nemoguće, ali kad si dijete ide step by step. Naravno da ću pokušati i nikad nema predaje i izgovora.ASD je napisao/la:“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now”Captain4 je napisao/la:Kaje li se neko od vas što u djetinjstvu nije naučio neke stvari ili trenirao neki sport?
Eto @ASD je objasnio.Kanye je napisao/la:Ja se kajem sto nisam kriminalac. Jel za toga kasno? Dok su se druga djeca ugledala na sumnjive ljude, ja ucio i trenirao. Oni sad uzivaju.
I sad kontam koliko su bezveze sportovi sto sam trenirao,
Trenutno jedino vozim bicikl, rekreativno s drustvom, ne velike udaljenosti, ali jako zahtjevan teren (brda). To mi je super, i nije me prije privlacilo.
Od sportova koji me trenutno osim toga privlaci, definitivno neke vrste planinarstva, ili nesto iz sportskog letenja.
Xanax ili Lex?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ja se kajem sto nisam bio malo buntovan, uvijek sam slusao roditelje, ali oni su obicni, prosjecni ljudi, boje se svega, glupo im je ici vani svog comfort zone-a, nece uloziti ni u cemu jer se boje rizika da izgube, boje se sta narod misli, nemaju neku disciplinu da bi odradili nesto ogromno, a ja sam odavno bio vrlo sposoban mnoge stvari odraditi i otici dalje nego sto sam sad, samo su me oni kocili. Malo je glupo ispalo jer su oni u mojoj rodbini koji nisu slusali svoje roditelje, uvijek su bili propalice, pa mi je zato bilo sumnjivo.
Kajem se i sto sam slusao trenere kad sam igrao fudbal, na kraju me odyebase u prvom klubu, kad si djete trebas igrati kako god zelis, ako ti kaze igraj odbranu, idi ti u napad ako ti je cejf, ako kaze da ne smijes driblati - driblaj ako hoces, to je vrijeme kad treba da istrazujes. Ja mislio izbacit ce me iz ekipe ako ih ne slusam. A i da su to uradili, imao bi treninge. I kajem se sto nisam mlatio djecu koja se pokusala kaciti sa mnom, ja sam vazda bio najjaci u svakom razredu jer sam trenirao svasta cijeli zivot, ali sam i tu mislio da ce ucitelji me kazniti nesto strogo ako napadnem nekoga - a ona djeca koja su to radila i nisu dobili neku kaznu, samo im kao kazu "to se ne smije raditi, to je lose" i onda se oni vrate napadima poslije toga. Yebo to i ucitelje, nisam ih samo trebao drzati na distanci nego sam ih trebao slomiti brutalno jer sam mogao, i ucitelji bi mi tako isto pricali nonsens, ne mogu me u zatvor strpati kad nisam punoljetan a "juvie" nije nesto posebno.
Sve u svemu, previse sam slusao druge.
Kajem se i sto sam slusao trenere kad sam igrao fudbal, na kraju me odyebase u prvom klubu, kad si djete trebas igrati kako god zelis, ako ti kaze igraj odbranu, idi ti u napad ako ti je cejf, ako kaze da ne smijes driblati - driblaj ako hoces, to je vrijeme kad treba da istrazujes. Ja mislio izbacit ce me iz ekipe ako ih ne slusam. A i da su to uradili, imao bi treninge. I kajem se sto nisam mlatio djecu koja se pokusala kaciti sa mnom, ja sam vazda bio najjaci u svakom razredu jer sam trenirao svasta cijeli zivot, ali sam i tu mislio da ce ucitelji me kazniti nesto strogo ako napadnem nekoga - a ona djeca koja su to radila i nisu dobili neku kaznu, samo im kao kazu "to se ne smije raditi, to je lose" i onda se oni vrate napadima poslije toga. Yebo to i ucitelje, nisam ih samo trebao drzati na distanci nego sam ih trebao slomiti brutalno jer sam mogao, i ucitelji bi mi tako isto pricali nonsens, ne mogu me u zatvor strpati kad nisam punoljetan a "juvie" nije nesto posebno.
Sve u svemu, previse sam slusao druge.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Meni je žao što nisam jeo eksere i lizo sličice kad sam bio mlađi. Al nikad nije kasno za još jedan porok.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.