Ja se kajem sto nisam bio malo buntovan, uvijek sam slusao roditelje, ali oni su obicni, prosjecni ljudi, boje se svega, glupo im je ici vani svog comfort zone-a, nece uloziti ni u cemu jer se boje rizika da izgube, boje se sta narod misli, nemaju neku disciplinu da bi odradili nesto ogromno, a ja sam odavno bio vrlo sposoban mnoge stvari odraditi i otici dalje nego sto sam sad, samo su me oni kocili. Malo je glupo ispalo jer su oni u mojoj rodbini koji nisu slusali svoje roditelje, uvijek su bili propalice, pa mi je zato bilo sumnjivo.
Kajem se i sto sam slusao trenere kad sam igrao fudbal, na kraju me odyebase u prvom klubu, kad si djete trebas igrati kako god zelis, ako ti kaze igraj odbranu, idi ti u napad ako ti je cejf, ako kaze da ne smijes driblati - driblaj ako hoces, to je vrijeme kad treba da istrazujes. Ja mislio izbacit ce me iz ekipe ako ih ne slusam. A i da su to uradili, imao bi treninge. I kajem se sto nisam mlatio djecu koja se pokusala kaciti sa mnom, ja sam vazda bio najjaci u svakom razredu jer sam trenirao svasta cijeli zivot, ali sam i tu mislio da ce ucitelji me kazniti nesto strogo ako napadnem nekoga - a ona djeca koja su to radila i nisu dobili neku kaznu, samo im kao kazu "to se ne smije raditi, to je lose" i onda se oni vrate napadima poslije toga. Yebo to i ucitelje, nisam ih samo trebao drzati na distanci nego sam ih trebao slomiti brutalno jer sam mogao, i ucitelji bi mi tako isto pricali nonsens, ne mogu me u zatvor strpati kad nisam punoljetan a "juvie" nije nesto posebno.
Sve u svemu, previse sam slusao druge.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮