Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Gledaj u babuke trbusnjaka
svaka cast ....
-
Nerminovic
- Kontakt:
koliko me obradovala ova majstorija danas, toliko sam se i syebao istog trenutka kad sam pomislio da mu se blizi kraj u repki i da cemo tesko ubrzo imati napadaca poput njega.
nek nas povede do 1/4 finala eura za 2 god i halal mu bilo ako kaze dosta je:-)
nek nas povede do 1/4 finala eura za 2 god i halal mu bilo ako kaze dosta je:-)
Vavik bioNerminovic je napisao/la:Bolji Mandzukic
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 19 avg 2018, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Fikret1946
- Kontakt:
Koja doktorcina, kakav napadac top klasa a nikad nije bio toliko cijenjen. Gledaj hype oko jednog panja Lukakua a Dzeko je izmislio balun za njega
koliko samo osjecaja...plasirka volejom,unutrasnjim djelom stopala....losija noga ne postoji kod babuke.. jos jednom zbunio svijet
steta pa nista nece osvojit
...kad vidis s kim se pati...igraca kakvi su turcin i sarawi ima na pasja preskakala.pastore grohno ko miske pred kraj karijere.dzeko tu odudara kao dijamant medju brabonjcima...bez njega su slabiji tim od atalante
steta pa nista nece osvojit
Da je jos i Dzeko otisao Roma bi se borila za opstanak. Mada ove sezone bice im tesko otic u Ligu Prvaka.
Ovo danas je bio nemoguc gol.
Gledam kako lopta leti prema njemu, rekoh neupotrebljiva, nit na glavu, nit na nogu,nego u kuk, kontam mora je prvo primiti ili nekome povratnu odigrati, ali babuka korak,dva unatrag i majstorski je plasira.
Mi "objektivni" navijaci smo uvijek govorili da je TOP klasa, i da je kojim slucajem Englez ili Argentinac puno vise bi se cijenio i odavno bi igrao u Real Madridu i slicnim velikanima.TOP
Cassano zna sta prica!
Gledam kako lopta leti prema njemu, rekoh neupotrebljiva, nit na glavu, nit na nogu,nego u kuk, kontam mora je prvo primiti ili nekome povratnu odigrati, ali babuka korak,dva unatrag i majstorski je plasira.
Mi "objektivni" navijaci smo uvijek govorili da je TOP klasa, i da je kojim slucajem Englez ili Argentinac puno vise bi se cijenio i odavno bi igrao u Real Madridu i slicnim velikanima.TOP
Cassano zna sta prica!
Edin pa Alija.plavalokomotiva je napisao/la:Najveci u Bosnjaka !
Kakva igračina, mudonja.
ovo je kvaliteta videa a ne ono sto portalcici kace
Ko rece sta je to uradio Klajvert,pa frajer provozo pola odbrana pa stap pa sprint i centarsut.Cuj sta je uradio.Sto ga zavali Dzedjuludin jesta ono.Poluvolej sa ubrzanjem u dvokoracima prema nazad.
U moru Asmira i alkoholicara, zaboravili smo ovo velicanstvo!

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovakve golove zabijaju samo Marco Van Basten...i NAS Dzeko..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Za mene je Dzeko pravi primjer sportasa i sportskog duha.
Imao je on i teskih razdoblja u karijeri i bio je ponizavan i svasta nesto
ali on se nekako uvijek vrati jaci, bolji, snazniji. Sto fizicko sto mentalno.
Doduse imao je srecu pa nikad u karijeri (hvala Bogu da kucnem u drvo) nije imao
teske povrede. Sitnice neke ali ja mislim da nikad nije izostao sa terena duze od mjesec dana.
Ispravite me ako grijesim. Uz to je sebi nasao i zenu koja je sportski tip i koja ocito zna na pravi nacin
da mu bude podrska i da je uz njega kad mu je potrebna. Moze pricati ko sta hoce ali dobra karijera i dobra forma
polazi od kuce. Kad u braku i privatnom zivotu gdje ima oscilacija i problema mora se to i na teren pprenijeti.
Kad je privatno sve potaman odma je i njemu lakse da se samo fokusira na fudbal i fizicku spremnost i da dominira na terenu.
Da je jos samo nekako vrijeme zaustaviti da ne stari. Da zauvijek ostane ovakav Dzeko na terenu.
Imao je on i teskih razdoblja u karijeri i bio je ponizavan i svasta nesto
ali on se nekako uvijek vrati jaci, bolji, snazniji. Sto fizicko sto mentalno.
Doduse imao je srecu pa nikad u karijeri (hvala Bogu da kucnem u drvo) nije imao
teske povrede. Sitnice neke ali ja mislim da nikad nije izostao sa terena duze od mjesec dana.
Ispravite me ako grijesim. Uz to je sebi nasao i zenu koja je sportski tip i koja ocito zna na pravi nacin
da mu bude podrska i da je uz njega kad mu je potrebna. Moze pricati ko sta hoce ali dobra karijera i dobra forma
polazi od kuce. Kad u braku i privatnom zivotu gdje ima oscilacija i problema mora se to i na teren pprenijeti.
Kad je privatno sve potaman odma je i njemu lakse da se samo fokusira na fudbal i fizicku spremnost i da dominira na terenu.
Da je jos samo nekako vrijeme zaustaviti da ne stari. Da zauvijek ostane ovakav Dzeko na terenu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bukvalno dva posta iznad je isti video.COYS je napisao/la:U moru Asmira i alkoholicara, zaboravili smo ovo velicanstvo!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Edin svaka cast. Bosanska fudbalska velicina.
P.S.: ovome malom Kluivertu kao da je Seedorf pravi otac.
P.S.: ovome malom Kluivertu kao da je Seedorf pravi otac.
dobre guzove ima Belma
- Goalgetter
- Kontakt:
Lik lijevom nogom zabija najljepse golove karijere.
Neka se mane one desne,nije on desnjak
Neka se mane one desne,nije on desnjak
Je li Ed propustio ijedno okupljanje?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.