Brato o kakvim odnosima pricas. Mi smo ovdje ovu godinu i vracamo se gdje nam je mjesto. Taj Bihac je nama samo prolazna stanica u kojoj zelimo uzeti tri boda i u startu se poceti odvajati od ostalih. Nisam ja neki jazavac da mrzim nekoga. Nego mi je onaj smecar povukao zivac nazivajuci Velez gubom a nije penale ni crveni karton ni vidio. Nadam se dobroj tekmi i pobjedi mada je Bihac bio vazda tesko gostovanje. Imamo dobru ekipu koja je fizicki isto dobro pripremljena pa je normalno da se nadamo punom plijenu. Zivionebeskasila je napisao/la:To je sve odradio tadasnji predsjednik i tadasnja uprava ovo sad je sve novo. Tad su Velez i Jedinstvo bili bratski klubovi pa da zbog jednog covjeka to sve propadne. Ako si covjek u godinama onda ne trebas provocirati nego gledati malo realno. Jel nam trebaju one bakljade jedni na druge, kamenovanja i takve stvari? Moze se stvoriti bolji odnos nego prije valjalo bi sigurno ali kako hocete dobili ste dobrodoslicu a vi dodjite pa bacajte bakljeMexico je napisao/la:Bio sam ja u Bihaću care par puta,pa i onaj put kad smo vam sa dva autobusa došli kao podrška u intertoto kupu kad niko nije. Tako smo gotivili tu krajinu tada. Prodati se za vagon čumura Budućnosti i nakon toga pozivati na druženje je pravo licemjerno i papanski. Uzivajte bola eto nas po tri boda i kakva druzenja,nismo izviđači. Nema Velez prijatelja niti ih zelimo. Dokazali su se svi. Sto se mene tice 80% da dolazim a 20% da ne. Ipak sam u godinamanebeskasila je napisao/la:Niko se vama ne uvlaci u supak ako ste pozvani na druzenje, ako je vasa uprava pozvana na rucak prije utakmice eto doci ce Hasic gadjati nas bakljama ili sjesti fino pogledati utakmicu.
Trebamo vas pozvati na tucu pa da padne mrtva glava nekom od nas pa bi ti bila bitna tri boda?
Sretno vam u subotu, svaki normalan navijac ce to prihvatiti a ti prvi neces ni doci u Bihacali bit ce Armije dosta. Velez je moj zivot
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Nisi se pohvalio ovdje kad su vasi juniori izgubili 5:0 od susjeda nedavno,a hvalis se pobjedom protiv NiksicaMexico je napisao/la:Pocele pripreme za postavljanje krovne konstrukcije,ispod centralne tribine vodoinstalaterski radovi za wc-e,prvi tim dobio Capljinu 4:1,juniori Travnika 3:2 a kadeti u medjunarodnoj prijateljskoj OFK Niksic 9:0![]()
Ko nam to dolazi u upravu, jesu li to price ili nesto ozbiljnjije?
Dobit Jedinstvo u Bihacu i protiv Olimpika lagano 4-5 hiljada.
BŠMO i od mene.
BŠMO i od mene.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nisu price. To je vec zavrseno.Asimetric je napisao/la:Ko nam to dolazi u upravu, jesu li to price ili nesto ozbiljnjije?
Toliko cu samo reci.
Pa de babe napisi ko je u pitanju ako je vec zavrseno. Evo citam brate ovo srce mi lupa 400 na sat. Nemam vise strpljena cire miiiAlemC85 je napisao/la:Nisu price. To je vec zavrseno.Asimetric je napisao/la:Ko nam to dolazi u upravu, jesu li to price ili nesto ozbiljnjije?
Toliko cu samo reci.
-
hercegovina
- Kontakt:
govori u svoje ime. ti nemas prijatelja a velez ih ima i uvijek ce imati, pogotovo sad kad se distancirao od komunizma, tita, petokrake i ostalih bolesti. i naravno da ce hasic odgovoriti na ovaj poziv kao veliki gospodin u interesu veleza a ne u interesu tebe i takvihMexico je napisao/la:Bio sam ja u Bihaću care par puta,pa i onaj put kad smo vam sa dva autobusa došli kao podrška u intertoto kupu kad niko nije. Tako smo gotivili tu krajinu tada. Prodati se za vagon čumura Budućnosti i nakon toga pozivati na druženje je pravo licemjerno i papanski. Uzivajte bola eto nas po tri boda i kakva druzenja,nismo izviđači. Nema Velez prijatelja niti ih zelimo. Dokazali su se svi. Sto se mene tice 80% da dolazim a 20% da ne. Ipak sam u godinamanebeskasila je napisao/la:Niko se vama ne uvlaci u supak ako ste pozvani na druzenje, ako je vasa uprava pozvana na rucak prije utakmice eto doci ce Hasic gadjati nas bakljama ili sjesti fino pogledati utakmicu.
Trebamo vas pozvati na tucu pa da padne mrtva glava nekom od nas pa bi ti bila bitna tri boda?
Sretno vam u subotu, svaki normalan navijac ce to prihvatiti a ti prvi neces ni doci u Bihacali bit ce Armije dosta. Velez je moj zivot
Cuj Velez nema prijatelja niti ih zeli
Vidjet cemo sta vam vas El Presidente misli o tome. Je li se oglasio do sad?
Vidjet cemo sta vam vas El Presidente misli o tome. Je li se oglasio do sad?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj "mehiko" kad ti tvoji ljudi odgovaraju ovako na gluposti koje pises, prvo @josipmusa pa sad @hercegovina onda se vidi kakav si covjek. Nemas ti jarane ni 20 godina i pitanje je jesi li dalje od Rodoca otisao, bujrum u subotu da budes moj gost licno, javno cu ostaviti ko sam i sta sam pa da se upoznamo, da vidim tog starog rodjenog koji je prije 20 godina dolazio podrzati Jedinstvo u IT Cupuhercegovina je napisao/la:govori u svoje ime. ti nemas prijatelja a velez ih ima i uvijek ce imati, pogotovo sad kad se distancirao od komunizma, tita, petokrake i ostalih bolesti. i naravno da ce hasic odgovoriti na ovaj poziv kao veliki gospodin u interesu veleza a ne u interesu tebe i takvihMexico je napisao/la:Bio sam ja u Bihaću care par puta,pa i onaj put kad smo vam sa dva autobusa došli kao podrška u intertoto kupu kad niko nije. Tako smo gotivili tu krajinu tada. Prodati se za vagon čumura Budućnosti i nakon toga pozivati na druženje je pravo licemjerno i papanski. Uzivajte bola eto nas po tri boda i kakva druzenja,nismo izviđači. Nema Velez prijatelja niti ih zelimo. Dokazali su se svi. Sto se mene tice 80% da dolazim a 20% da ne. Ipak sam u godinamanebeskasila je napisao/la:Niko se vama ne uvlaci u supak ako ste pozvani na druzenje, ako je vasa uprava pozvana na rucak prije utakmice eto doci ce Hasic gadjati nas bakljama ili sjesti fino pogledati utakmicu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma jedino sto je istinito u vezi s njim je da je mator. Nit je kad makeo iz zapizdine u kojoj zivi,a kamo li da je cuo za migracije stanovnista, ne dao bog flat net ili wifi
I ne moram ja se ulogovat na forum Rođeni da bih znao sve što s e dešava, imam ja prijatelja, mnogo više nego ti i samo ću reći da je matori vlasnik pansiona utekao sa foruma kad se trebalo isprsiti i uplatiti donaciju za krov i mokri cvor stadiona Rođeni. Ajd sad promjeni nick i podržavaj sam sebe
- ASD
- Kontakt:
Petrokraka je na grbu, kao i u najboljim danima kluba.hercegovina je napisao/la:govori u svoje ime. ti nemas prijatelja a velez ih ima i uvijek ce imati, pogotovo sad kad se distancirao od komunizma, tita, petokrake i ostalih bolesti. i naravno da ce hasic odgovoriti na ovaj poziv kao veliki gospodin u interesu veleza a ne u interesu tebe i takvihMexico je napisao/la:Bio sam ja u Bihaću care par puta,pa i onaj put kad smo vam sa dva autobusa došli kao podrška u intertoto kupu kad niko nije. Tako smo gotivili tu krajinu tada. Prodati se za vagon čumura Budućnosti i nakon toga pozivati na druženje je pravo licemjerno i papanski. Uzivajte bola eto nas po tri boda i kakva druzenja,nismo izviđači. Nema Velez prijatelja niti ih zelimo. Dokazali su se svi. Sto se mene tice 80% da dolazim a 20% da ne. Ipak sam u godinamanebeskasila je napisao/la:Niko se vama ne uvlaci u supak ako ste pozvani na druzenje, ako je vasa uprava pozvana na rucak prije utakmice eto doci ce Hasic gadjati nas bakljama ili sjesti fino pogledati utakmicu.
petokraka će uvijek tu i da stoji, iako je bilo inicijativa i pritisaka da se ukloni, ostala je, meni to znaci vise nego pisani krov na neku takozvanu vip tribinu koju su ukaljali Niksic i slicni, tako da me za tim boli ****. a kad se 14. februara ponovo bude igrao naš kup, i time proslavio dan oslobođenja Mostara od fašizma, e tada ce i ovi ljudi imati moju punu potporu bez obzira znacila im ili ne
Samo VELEZ samo ANTIFA...Hercegovina u srcu Velez do groba RA81-KONJICjosipmusa je napisao/la:petokraka će uvijek tu i da stoji, iako je bilo inicijativa i pritisaka da se ukloni, ostala je, meni to znaci vise nego pisani krov na neku takozvanu vip tribinu koju su ukaljali Niksic i slicni, tako da me za tim boli ****. a kad se 14. februara ponovo bude igrao naš kup, i time proslavio dan oslobođenja Mostara od fašizma, e tada ce i ovi ljudi imati moju punu potporu bez obzira znacila im ili ne
Ne lazi bola, imace tvoju podrsku kad ti gazda opet mogao krasti Velezove pare. Nema vise u Velez bagro.josipmusa je napisao/la:petokraka će uvijek tu i da stoji, iako je bilo inicijativa i pritisaka da se ukloni, ostala je, meni to znaci vise nego pisani krov na neku takozvanu vip tribinu koju su ukaljali Niksic i slicni, tako da me za tim boli ****. a kad se 14. februara ponovo bude igrao naš kup, i time proslavio dan oslobođenja Mostara od fašizma, e tada ce i ovi ljudi imati moju punu potporu bez obzira znacila im ili ne
-
hercegovina
- Kontakt:
Petrokraka je na grbu, kao i u najboljim danima kluba.[/quote]
naravno, tu ce i ostati. ali samo kao dio vizuelnog identitea kluba i nista vise
naravno, tu ce i ostati. ali samo kao dio vizuelnog identitea kluba i nista vise
Dobar prvi post na forumu pastrmka. Dobro došao s novim nikom, ostani nam dulje ovaj put.Rodjeni81 je napisao/la:Ne lazi bola, imace tvoju podrsku kad ti gazda opet mogao krasti Velezove pare. Nema vise u Velez bagro.josipmusa je napisao/la:petokraka će uvijek tu i da stoji, iako je bilo inicijativa i pritisaka da se ukloni, ostala je, meni to znaci vise nego pisani krov na neku takozvanu vip tribinu koju su ukaljali Niksic i slicni, tako da me za tim boli ****. a kad se 14. februara ponovo bude igrao naš kup, i time proslavio dan oslobođenja Mostara od fašizma, e tada ce i ovi ljudi imati moju punu potporu bez obzira znacila im ili ne
Ne znas ko je gori ovaj @josipmusa kojeg pucikaju da laje na upravu kao kakvog kera, ili ovaj @hercegovina koji vec nekoliko godina ovdje prica neke gluposti da bi mu najveci vehabija pozavidio, ohani mali jadan nisi bio serem ti se u stranku i u svaku drugu i u komunizam. Samo Velez!
Nisam pastrmka budalo, ne pisem na ovom forumu od kad je Rodjeni.com ponovo krenuo, tu i tamo udjem ovdje procitam i uvijek ista prica. Dzaba bola neka su nova vremena dosla pomirite se da vam nema vise blizu Veleza.josipmusa je napisao/la:Dobar prvi post na forumu pastrmka. Dobro došao s novim nikom, ostani nam dulje ovaj put.Rodjeni81 je napisao/la:Ne lazi bola, imace tvoju podrsku kad ti gazda opet mogao krasti Velezove pare. Nema vise u Velez bagro.josipmusa je napisao/la:petokraka će uvijek tu i da stoji, iako je bilo inicijativa i pritisaka da se ukloni, ostala je, meni to znaci vise nego pisani krov na neku takozvanu vip tribinu koju su ukaljali Niksic i slicni, tako da me za tim boli ****. a kad se 14. februara ponovo bude igrao naš kup, i time proslavio dan oslobođenja Mostara od fašizma, e tada ce i ovi ljudi imati moju punu potporu bez obzira znacila im ili ne
prvo, ne potpisuj se nasim brojem kad s nama imas veze ko i sa uzim centrom grada. Drugo provaljen si, dobro dosao na 5. nick po redu. Trece, ti sigurno neces nikome nista zabraniti patuljak, taman da se ja licno prezivam Ć.......... ili D........,a T .... posebno jer ni najmanjem mišu ništa ne smijete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.