Ova dvojica ce aBd izdominirati u obje tekme. Ostatak rostera ce nam takodjer biti dosta dobar, ako nista bar dobru odbranu da igraju. Nadam se samo da ce nekako naci zajednicki jezik s Gordom.
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Ma njima Menso nece ni trebati. 
Ova dvojica ce aBd izdominirati u obje tekme. Ostatak rostera ce nam takodjer biti dosta dobar, ako nista bar dobru odbranu da igraju. Nadam se samo da ce nekako naci zajednicki jezik s Gordom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nije da podcjenjujem objektivnu bh. sportsku javnost, ali da Nurkić ili Musa "podbace" u ove dvije utakmice bojim se da se ne bi objašnjavalo ničim drugim do toga da im nije stalo, da se ne trude i slično. A fenomenalnim NBA igračima se znalo desiti ne jedna loša utakmica za reprezentaciju, već loš čitav jedan turnir(Eurobasket), a nije bilo zbog toga što im jednostavno nije bilo stalo da nakon mjesec ipo provedenih na pripremama odigraju dobro.
Da budem otvoren, meni je skoro žao Jusufa i Džanana poznavajući kako pojedini ljudi razmišljaju.
Da budem otvoren, meni je skoro žao Jusufa i Džanana poznavajući kako pojedini ljudi razmišljaju.
Na spisku se nalaze sljedeći igrači: Nemanja Gordić, Adi Zahiragić, Darko Talić, Amar Gegić, Džanan Musa, Edin Atić, Almir Hasandić, Aleksandar Lazić, Adin Vrabac, Miloš Milošević, Nedim Buza, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović, Ajdin Penava, Miralem Halilović, Jusuf Nurkić, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Markus Lončar.
Tomic, Rikic, Muratovic, Rikalo su otpali sa spiska
Edit
Tek sad vidi da nema Durme na spisku, dok je Alibegovic tu
BRAVO ZA SAVEZ

Edit
Tek sad vidi da nema Durme na spisku, dok je Alibegovic tu
BRAVO ZA SAVEZ
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 22 avg 2018, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kada se okupljaju?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
30.8Raonffa je napisao/la:Kada se okupljaju?
Ne do Bog ovog zamjeniti sa kaplanom koji je za njega wadeBassha je napisao/la:Na spisku se nalaze sljedeći igrači: Nemanja Gordić, Adi Zahiragić, Darko Talić, Amar Gegić, Džanan Musa, Edin Atić, Almir Hasandić, Aleksandar Lazić, Adin Vrabac, Miloš Milošević, Nedim Buza, Emir Sulejmanović, Amar Alibegović, Ajdin Penava, Miralem Halilović, Jusuf Nurkić, Elmedin Kikanović, Andrija Stipanović, Markus Lončar.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hvala brateBassha je napisao/la:30.8Raonffa je napisao/la:Kada se okupljaju?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Petorka Talić - Hasandić - Buza - Alibegović - Lončar bi izgubila u humantarnoj utakmici od petorke Džumhur - Tuka - Amir Kazić Leo - Prce - Džeko.
Zasto se zahriagic zove ispred Draska
Šanse da Penava dođe? 
Hoce Gordic doci?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa rekli su da su u kontaktu sa svim igračima i da se ni jedan nije izjasnio da neće biti na raspolaganju. U kontaktu sa svima osim Gordićem naravno kojem su uputili poziv sa razmišljanjem: "Čekajmo da vidimo šta će se sada dogoditi"kovacic je napisao/la:Šanse da Penava dođe?
Jel savez odlucio pokriti Gordiću kuću do okupljanja,i to na dvi vode!? Znaci ako nisu jos građu i crijep kupili nema Gordica ni u ove 2 utakmice... A obecali su 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Drape je napisao/la:Petorka Talić - Hasandić - Buza - Alibegović - Lončar bi izgubila u humantarnoj utakmici od petorke Džumhur - Tuka - Amir Kazić Leo - Prce - Džeko.
Nemanji se kuća sagradila ili se gradi, uglavnom regulisalo se sa Ministarstvom. Sad samo sujeta može proraditi
Ipak najveći aplauz za navijače u cijeloj situaciji. Uzevši u obzir da smo zbog Gordićevog neopravdanog izostanka izgubili u Belgiji a vjerovatno time i historijsku šansu za SP, neki drugi navijači bi se hvatali za kosu i opasno zamrzili Nemanju.
Ovdje ga pola opravdava, šta opravdava, traži da se njemu neko izvinjava.
slažem se da mrzimo nemanju, ali treba biti principjelan paDrape je napisao/la:Ipak najveći aplauz za navijače u cijeloj situaciji. Uzevši u obzir da smo zbog Gordićevog neopravdanog izostanka izgubili u Belgiji a vjerovatno time i historijsku šansu za SP, neki drugi navijači bi se hvatali za kosu i opasno zamrzili Nemanju.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma jos uvijek imamo sansu za odlazak na SP.Malu ali imamo realno ni Finska ni Ceska nisu bolje od nas.Ako budemo u punom sastavu do kraja,naravno uz Duleta mozemo otici na SP
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fakat gdje je Durmo? 
Ja sam te upravo pohvalio. Ti si veliki čovjek i zadivljen sam koliko mu vjeruješ.nerminh74 je napisao/la:slažem se da mrzimo nemanju, ali treba biti principjelan paDrape je napisao/la:Ipak najveći aplauz za navijače u cijeloj situaciji. Uzevši u obzir da smo zbog Gordićevog neopravdanog izostanka izgubili u Belgiji a vjerovatno time i historijsku šansu za SP, neki drugi navijači bi se hvatali za kosu i opasno zamrzili Nemanju.
Ovdje ga pola opravdava, šta opravdava, traži da se njemu neko izvinjava.mrziti i musu jer i njegov izostanak je isto neopravdan
Jer, razlog zbog kojeg se on nije odazvao, a nije nikada ponudio javnosti objašnjenje drugačije od iznesenog od strane Saveza i stručnog štaba, kao i način na koji je to odradio, ništa ne javivši ni Savezu, ni stručnom štabu, već smo svi kolektivno dobili samo razglednicu iz Španije sa nasmijanim Gordićevim likom na njoj, prvorazredni je skandal i nezabilježeno sraman odnos prema nacionalnom dresu. Ako je želio poslati poruku, sigurno je uspio u tome.
I ti si ga poslije toga spreman prihvatiti raširenih ruku, spreman opravdavati ga, kriviti druge, ulaziti u rasprave kada ga neko prozove, pa čak vidimo otići i toliko daleko i pokušavati "poništiti" i najvećeg talenta bosanskohercegovačke košarke kako bi opravdao Nemanju, iako je Musa izostao iz razloga i na način koji je već viđen milion puta u svijetu košarku.
Ti da zatekneš Gordića u vrijeme odigravanja utakmice Finska - BiH kako na crnogorskoj plaži u speedo gaćicama pleše sambu, povjerovao bi mu na riječi: "Nije ono što misliš".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.