RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

dzelllo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la dzelllo » 22 avg 2018, 16:20

Prestanite sa svadjama I ne kvarite temu! Dosta nam je i previse dusmana sa strane.Dajte da raspravljamo o normalnim temama poput igrackog kadra,taktike na terenu i sl.Trebamo moderatora koji ce u buducnosti ovakve i slicne rasprave pocistiti sa teme.
lezVe do bagro

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 22 avg 2018, 16:25

i ko je na kraju usao u upravu ako se smije znati? sretno protiv Jedinstva.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 22 avg 2018, 16:27

mahic je napisao/la:i ko je na kraju usao u upravu ako se smije znati? sretno protiv Jedinstva.
bosanski Florentino Perez :D

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 22 avg 2018, 16:29

mahic je napisao/la:i ko je na kraju usao u upravu ako se smije znati? sretno protiv Jedinstva.
Mislim da ne bi trebali pisati o imenima dok isti ne ozvanice ulazak u upravu.
lezVe do bagro

mahic
Kontakt:

Post Postao/la mahic » 22 avg 2018, 16:34

dzelllo je napisao/la:
Mislim da ne bi trebali pisati o imenima dok isti ne ozvanice ulazak u upravu.
vazi ima smisla. pozdrav

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 22 avg 2018, 16:47

denis i pika!
zezam se, nisu oni :) ali sudeci po ovim "petokrakama" onda sejo djulic i fazla zagorcic. nema ko drugi bit. hahhahah :D :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 avg 2018, 16:52

hercegovina je napisao/la:
denis i pika!
zezam se, nisu oni :) ali sudeci po ovim "petokrakama" onda sejo djulic i fazla zagorcic. nema ko drugi bit. hahhahah :D :D

Sikter i ti i ovaj @josipmusa Eki, Piki i ostaloj ekipi pa napravite FK Pusa-ci Kurceva.
Kanite se Veleža. :kafa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 22 avg 2018, 17:14

josipmusa je napisao/la:prvo, ne potpisuj se nasim brojem kad s nama imas veze ko i sa uzim centrom grada. Drugo provaljen si, dobro dosao na 5. nick po redu. Trece, ti sigurno neces nikome nista zabraniti patuljak, taman da se ja licno prezivam Ć.......... ili D........,a T .... posebno jer ni najmanjem mišu ništa ne smijete
Sa "vama" hvala bogu nemam niti cu ikad imati veze, imam veze sa velikom vecinom navijaca koji dolaze na utkamice, sa RA, Mostarskim Rodjenim, sa rajom sto pisu na Rodjeni forumu, uglavnom svima onima koji podrzavaju Velež, ti i takvi kao ti ste najgori olos i najveci neprijatelji Veleza, veliki ste navijaci kad vam je gazda u klubu, kad vam djete igra u omladinskim selekcijama, kad mozete krasti Velezove pare tad ste najveci Velezovci, ima vas jos nisi ti sam. Cim gazda nema pristup Velezu, cim djete nema mjesta u velezu jer ne zna igrati, cim ne mozete krasti pare vi ste protiv uprave logicno jbg. Ovo ja ne pisem zbog nasih navijaca, mi svi dobro znamo ko ste i sta ste i koji su vam ciljevi, zna svak odakle dolazi ta tvoja prica, ovo pisem zbog ljudi na ovom forumu koji nisu navijaci Veleza, pa misle da si ti i takvi kao ti navijaci Veleza...

Dok RAja skuplja pare da se pogura izgradnja stadiona, dok momci 12 sati provode na stadionu rade fizicke poslove volontirajuci da napravimo toalet da ti mazlume ne moras pisati po betonu ti ovdje prozivas "radnike" kako im je ispao stomak, nisu to nikakvi radnici firma to su obicni navijaci koji su vidili da se nakon 20 godina posteno radi u klubu i odlucili dati 100% svojih mogucnosti da se nesto napravi.

Opet ti kazem nisam Pastrmka, nemam vremena prepucavati se po temama sa drugim navijacima, i ne podrzavam to da se razumijemo, kad vec imamo gdje pisati da nam dusmani ne smetaju, ali sve sto lik kaze tebi 100% ga podrzavam, jer takvi kao ti su najveci sljam Mostara, a Pastrmka vas na vrijeme otkrije.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 avg 2018, 17:16

Ljudi, dajte si malo kontrolirati, ne . ;)

Respektujemo Jedinstvo i njegove navijace.
Dolazimo po 3 boda i ako bude sve korektno trebali bi to i ostvariti.
Jedinstvo je puno bolje nego lani i drago mi je da je tako jer zasluzuju da budu (barem) u vrhu F BiH ,ali ipak mislim da su trenutno dobro slabiji od nas ,mada to treba na terenu pokazati,a lopta je okrugla.Nek bude postena borba pa kom obojci kom opanci :thumbup:

Dalje, Zvijezdu Petokrakaku niko ne moze skinuti sa dresa ,koja i dalje predstavlja da je to radnicki,multinacionalni,ljevicarski i antifashisticki klub(komunizam nije ni postojo kad smo mi stavili petokraku na dres,pitajte o tome malo i Hajdukovce iz HR)i od toga se nece nikad odustati,mada su Hajdukovci pod pritiskom nacionalista promjenili i ideologiju i simbol kluba

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 avg 2018, 17:24

Hahaha cuj distancirali se od petokrake,a debila majko mila....
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 22 avg 2018, 17:27

rodjak je napisao/la:Ljudi, dajte si malo kontrolirati, ne . ;)

Respektujemo Jedinstvo i njegove navijace.
Dolazimo po 3 boda i ako bude sve korektno trebali bi to i ostvariti.
Jedinstvo je puno bolje nego lani i drago mi je da je tako jer zasluzuju da budu (barem) u vrhu F BiH ,ali ipak mislim da su trenutno dobro slabiji od nas ,mada to treba na terenu pokazati,a lopta je okrugla.Nek bude postena borba pa kom obojci kom opanci :thumbup:

Dalje, Zvijezdu Petokrakaku niko ne moze skinuti sa dresa ,koja i dalje predstavlja da je to radnicki,multinacionalni,ljevicarski i antifashisticki klub(komunizam nije ni postojo kad smo mi stavili petokraku na dres,pitajte o tome malo i Hajdukovce iz HR)i od toga se nece nikad odustati,mada su Hajdukovci pod pritiskom nacionalista promjenili i ideologiju i simbol kluba

FORZA VELEZ
usra ga sa ljevicarskim, nema ti toga vise u mostaru, osim seje i fazle kao sto rekoh. a sda ti dize klub iz pepela, pokazi postovanja malo prema hasicu i upravi. takav si u svemu, licemjeran i sizofren. dr zambata. ne, mate taraba. jurica spndl.. :rol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 22 avg 2018, 17:32

Ponovo pozivam da dobijemo(navijaci Veleza)moderatora da ocistimo temu od nepotrebnih rasprava.
lezVe do bagro

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 22 avg 2018, 17:32

Doće opet moj šef pa će te da navijate za FK Blagaj, a u međuvremenu da gledate kako klub propada, zamisli bio bi svojevrsni deja vu ( dežavi ). Kakvi sve bolesnici ( bolesnik ), mitomani i kukavice pišu, na sav glas, puna im usta Veleža, pa gdje ta hrabrost bila prije 2 godine, piz*a vam materina, gdje st e bili veliki navijači kad su se sedmice primale po Bosni, a tek hrabri navijači kad se gubilo u Lukavcu i Trebinju ! Sad od*ebi od mene senilna budaletino

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 22 avg 2018, 17:34

lik stanca komentare u razmaku od 3 minute sa razlicitih profila, toliko mu je potrebno da se uloguje. ovo je teska bolest. ako je neko gledao bitange i princeze, tamo postoji lik koji glumi podvojenu licnost sa 5 identiteta. mate taraba, jurica spindl, mirko plazibat .. i ovdje je taj slucaj :D

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 22 avg 2018, 17:45

Podrska za cijelu upravu na celu sa Hasicem,kome je ista nejasno neka ode u prostorije kluba i poprica.
Forza Velež :salut:
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 22 avg 2018, 17:56

Golemo neki jos misle da je sav kadar u Velezu SDA. Ima i SDPovaca, i ostalih stranki i to na bitnim pozicijama tako da prica o "vladavini jedne stranke" je retardirana a uostalom, to je licno opredjeljenje svakog gradjana zar ne? Druga stvar, musa, bili su tu navijaci vjeruj mi, i kad su se sedmice primale bilo je navijaca u svim seocima po bosni, do kaknja se islo da se nadje rjesenje, kad su se vlastiti poslovi zaustavljali, porodice zapostavljale da bismo imali ovo sto imamo sad. Znamo i ti i ja o kome pricamo, o momcima koji su okupljeni oko UGMR, RA i RA Old Crew. Nije se stanje u klubu samo popravilo, sve je to iziskivalo puno pumo odricanja,i samo zahvaljujuci navijacima velez nije sahranjen 2016.

Dalje, gospodin Semsudin Hasic je rekao da dok je on ziv,i u Klubu, da ce petokraka ponosno stajati na grbu. Tu zavrsavam svu pricu o "distanciranju od petokrake". Ako meni ne vjerujes, otidji na stadion licno ga to pitaj.

I dalje, kad udje ovaj lik u klub o kojem se prica,tacnije dvojica, vjerovstno cemo imati jednu od jscih uprava u ligi.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 22 avg 2018, 18:07

Podvelezac hercegovina sda i musa dijasporac koji nije utakmice vidio 20 godina. Jednog puca paranoja da pisem sa dva nicka a drugi u vunenim carapama iz kokorine prosipa seljacku demagogiju i etiketira velez kao stranacki klub. Koja dva klauna :lol:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 avg 2018, 18:14

josipmusa je napisao/la:Doće opet moj šef pa će te da navijate za FK Blagaj, a u međuvremenu da gledate kako klub propada, zamisli bio bi svojevrsni deja vu ( dežavi ). Kakvi sve bolesnici ( bolesnik ), mitomani i kukavice pišu, na sav glas, puna im usta Veleža, pa gdje ta hrabrost bila prije 2 godine, piz*a vam materina, gdje st e bili veliki navijači kad su se sedmice primale po Bosni, a tek hrabri navijači kad se gubilo u Lukavcu i Trebinju ! Sad od*ebi od mene senilna budaletino

Koga bolan ti klosaru prozivas, ajde posalji mi sliku sa gostovanja kada se sedmica primala u Travniku ili sestica u Vitezu, spominjes Lukavac i Trebinje ocima ih nisi vidio. :rol:
Puno ti baljezgas nemas 5 domacih utakmica na kontu, da sam administrator davno bi te banao nabij-em na ku'rac i tebe i gazdu ti kojem ka-ru pusis u bijelom baru.
Forza Velež, @josipmusa ka-ru nam kusa. :opaopa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 22 avg 2018, 18:23

Vidis da kunde ne dolaze ni na domace utakmice. Svaku tekmu se "kletva" pusta a oni mi pisu o nekim strujama u Velezu. Hasic prvo sto je uradio kad je dosao je bilo da se zastiti petokraka i grb Veleza jer ni to oni klosari nisu uradili dok su bili u klubu. Mogao je svako uzeti nas grb da je zelio. Puno lupetanja u prazno neukih i onih koji ne dolaze ni na domace a ne da idu na gostujucen. Ne odgovarajte kundama nikako
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 22 avg 2018, 18:28

drakesnag, nema nikakvih sdp ovaca u klubu, ako i ima neko nista se ne pita. sda i petokraka ne idu skupa, ne znam o cemu snivas ti.
i ja kazem da zvijezdu niko nece skidati sa grba jer je to dio vizeulnog identiteta, na to je i hasic mislio. a ideoloska petokraka iz vasih mokrih snova je davno uklonjena iz veleza i s tim se treba pomiriti.

pastrmka, hocemo li se sad vrtit u krug opet kad ja kazem da su 4 od 8 clanova uprave i to bas oni koji donose navise novca u klub, podvelesci u vunenim carapama? to su ljudi koji su zaradjivali taj novac dok si ti igrao tavle. onda ces napraviti valjda 6. profil i sve tako. ali bar znamo da si iskomplekirani sovinista i tebi je najteze ipak zbog ovih dogadjanja u velezu. ja sam ti davno savjetovao da nije ovo za tebe i da sto prije trazis izlaznu varijantu jer poslije ce ti biti bolnije

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []