A tek Krstajić sto ga je forsirao na desnom krilu...Jack je napisao/la:Kakav potez je uradio Ajax kad je izvukao Tadica iz Sotona. I za sebe i za Tadica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A tek Krstajić sto ga je forsirao na desnom krilu...Jack je napisao/la:Kakav potez je uradio Ajax kad je izvukao Tadica iz Sotona. I za sebe i za Tadica
Njih trojica krenuli na skok dole dva covjeka cekaju odbijenuPuma je napisao/la:Kakav brainfart odbrane Ajaxa.
Pisao sam negdje nedavno.Ide se na utakmice zbog jačanja grupe i stvaranja pozitivnije atmosfere (jer je najveci parazit bivsi stanovnik ove drzave i neće tako brzo natrag ako ikad) prije onog što dolazi kad-tad,a to su izbori.A sad što se stvarnog navijanja baš za klub tiče neki navijaju (za upjeh),neki ne.Navijaju uglavnom mlađi što i je logično i ne moze ih se ni krivit zbog toga jer ni ne poznaju osim iz priča onaj raniji Dinamo.A upravo su ti mlađi od 20ak godina i ispod buduća okosnica grupe pa je ovime dobar potez napravljen za budućnost grupe i svega ostalog oko kluba.Tritolone je napisao/la:@siamo zar nisi ti ZZD i Dinamo to smo mi djir? Koliko sam vidia nema bojkota vise, ljudi pozivaju da se gledaju utakmice da se navija za Dinamo.
Nit sam navijao protiv onih na SP-u nit sad navijam protiv ovih.invincible1921 je napisao/la:Ma nije liga toliko slaba, koliko je Fejnord **** teska....Ajax klasika puno mladih talentovanih pa eto igrali su finale EL. Psve odlicnih stranaca ima...
@SiamoNoi...ipak brate navijati sa tolikim zarom protiv svog kluba i svoje reprezantacije...uz duzno postovanje prema tebi BOLESNO![]()
![]()
Ma lupa gluposti malo i sve kao lopovi tamo vamo a ubjedljivo najjaci i najorganizovaniji klub sa nasih prostora, da Bog da ti isti lopovi malo svrate u Boracinvincible1921 je napisao/la:Ja bgm kolko me sjecanje sluzi govorio si "dabogda sve izgubili" na SP![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.