Pa rece sef da ce protiv zvijezde dobiti sansu ovi syo pametujuEsport je napisao/la:Otkud bek sa društvenih mreža, zar ima vremena od kucanja pamfletaStariGrad071 je napisao/la:Mene je vise strah zvijezde nego celika, zbog onog haj lako cemo.
Kovacevic
Hodzic Adukor Dupovac Pidro
Mustafic Rahmanovic
Hebibovic Tatar Bekic
Ahmetovic
Vjerujem da ce biti ovako.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
eee moj Sadiku, pa imao si Radovca kao odličnog primjera šta cuclanje napravi
umjesto da mu transfer vani dadne dodatnu motivaciju, još više da zapne on sve čini da se vrati odakle je krenuo
umjesto da mu transfer vani dadne dodatnu motivaciju, još više da zapne on sve čini da se vrati odakle je krenuo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Bajram Barecola
Ako je slovenac 20% bolji od kovacevica nevidim nikoji razlog da nebrani sad protiv zvjezde. Kad nemas mujagica nema sifrenca stanijevica sisica rahmanovica znaci gdje smo kao tim slabi za 50% bez ovih igraca. Plus Adukor je odigro cinimi se sve utakmice do sad znaci poprilicno je umoran i nece bit na nivou.
ZZ
Nije onda kul i nije baja među rajom. Odmah ide ono - vidi ga što glumi, fol on mrtvi profi, ne može dim šiše povuć bla bla, šta ima sportista. I on, šta će, prifati se crijeva i bude super kul. Čuo si Cimirota i njegove saigrače, kako je organizovao svoj život, bez alkohola, bez izlazaka, trening i samo trening i onda ti se sve vrati, uz dozu sreće da te povrede zaobiđu. Džaba ti sve ako nema maksimalnog odricanja, a Radovac je bio veći talenat od Gojka. Još jedan primjer da talenat ne znači ništa sam po sebi su braća Sušić.FoSte95 je napisao/la:eee moj Sadiku, pa imao si Radovca kao odličnog primjera šta cuclanje napravi![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- robertkosar
- Kontakt:
Zasto u gradacac ?? Da nije pocela sezona berbe sljivaHigh je napisao/la:SVI U GRADAČAC!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Brat...moj uzor-S.G je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Bajram Barecola
Ako je slovenac 20% bolji od kovacevica nevidim nikoji razlog da nebrani sad protiv zvjezde. Kad nemas mujagica nema sifrenca stanijevica sisica rahmanovica znaci gdje smo kao tim slabi za 50% bez ovih igraca. Plus Adukor je odigro cinimi se sve utakmice do sad znaci poprilicno je umoran i nece bit na nivou.![]()
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
U pravu je @uNbx. Sa mnom je u srednju išao momak, trenirao rukomet u Bosni Visoko. Dođe subota, svi u gradu cugaju, on u kući pije kiselu i igra igrica. Na raspustu raja na nargili svaki dan, on trči na stadionu, teretana, ovo ono. Ismijavali ga svi, debil, glumi Karabatića... Frajer potpisa za Pik Szeged, posudba u Španiju, reprezentacija... Sad se on pop.iša po toj raji, strpio se 4-5 godina od svega i yebe mu se. Al ne razmišljaju svi isto, jbg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Ma i cimi je dudlo slauf, ali cimi je isao na spavanje rano, dok ovi izlaze u 9.
A još ako ti babo kupi Mercedesaskoroalen je napisao/la:U pravu je @uNbx. Sa mnom je u srednju išao momak, trenirao rukomet u Bosni Visoko. Dođe subota, svi u gradu cugaju, on u kući pije kiselu i igra igrica. Na raspustu raja na nargili svaki dan, on trči na stadionu, teretana, ovo ono. Ismijavali ga svi, debil, glumi Karabatića... Frajer potpisa za Pik Szeged, posudba u Španiju, reprezentacija... Sad se on pop.iša po toj raji, strpio se 4-5 godina od svega i yebe mu se. Al ne razmišljaju svi isto, jbg.
Prvo da se razgranici, ttalenat ne znaci kvalitet niti karijeru. Tone i tone igraca su bili strasni taleenti ali neradnici. E sada zamislite da su svi oni postali igraci... ne ide to tako, nasi igraci imaju problem u glavi koji je dio mentaliteta ovog prostora. Svaki igrac koji pobjegne d tog mentaliteta a ima ovaj nas balkasnki talenat napravi finu karijeru. Vjerovatno najveci problem kod nas je taj period prvog ugovora... nema strpljenja, djeca previse gledaju bajke na TV-u, a ne videe ono sto su ti igraci prezivjeli da bi dosli do toga, ne vise treninge, pa dodatne privatne treninge, ustajanje u 6 na trcanje i masaze, gledanje utakmica, kretanja igraca, postavljanje, strpljenje kada si na klupi, na tribinama, kada ide lose.... tona i tona stvari koje oni ne vide i cim naiđeprva prepreka kraj. Pidro otisao u B Visoko, tamo odlican bio, vratio se i rva postava. E sad, 10 njih i vise je otislo na posudbe ali su to shvatili kao nesto lose, kao otpisivanje. A to ne ide tako i ne treba se shvatati tako. Zato je tesko napraviti igraca danas. Em su roditelji nerazumni, em su djeca vodjena pogresnom vizijom, em su klubovi glupi i sve zele preko noci.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:Prvo da se razgranici, ttalenat ne znaci kvalitet niti karijeru. Tone i tone igraca su bili strasni taleenti ali neradnici. E sada zamislite da su svi oni postali igraci... ne ide to tako, nasi igraci imaju problem u glavi koji je dio mentaliteta ovog prostora. Svaki igrac koji pobjegne d tog mentaliteta a ima ovaj nas balkasnki talenat napravi finu karijeru. Vjerovatno najveci problem kod nas je taj period prvog ugovora... nema strpljenja, djeca previse gledaju bajke na TV-u, a ne videe ono sto su ti igraci prezivjeli da bi dosli do toga, ne vise treninge, pa dodatne privatne treninge, ustajanje u 6 na trcanje i masaze, gledanje utakmica, kretanja igraca, postavljanje, strpljenje kada si na klupi, na tribinama, kada ide lose.... tona i tona stvari koje oni ne vide i cim naiđeprva prepreka kraj. Pidro otisao u B Visoko, tamo odlican bio, vratio se i rva postava. E sad, 10 njih i vise je otislo na posudbe ali su to shvatili kao nesto lose, kao otpisivanje. A to ne ide tako i ne treba se shvatati tako. Zato je tesko napraviti igraca danas. Em su roditelji nerazumni, em su djeca vodjena pogresnom vizijom, em su klubovi glupi i sve zele preko noci.
PS
Evo i Kovačević je otišao na posudbu, vratio se dobio priliku, nadam se da će je iskoristiti, splet okolnosti, ali Kovačević prije posudbe je bio lošiji(neiskusniji) od sadašnjeg.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema boga da je Cimi balio onu šnjuru, u to ne mogu povjerovati.StariGrad071 je napisao/la:Ma i cimi je dudlo slauf, ali cimi je isao na spavanje rano, dok ovi izlaze u 9.
Ma šta će se truditi Radovac, a pogotovo onaj bruda Lelić. Ne zna ni da li trenira, upali defekta Jalu i samo vozika onu malu po gradu, pa malo shisha, ma divota u pm. To su ta razmažena gamad, dao bi ja tebi kralju Opela Kadeta, pa hajde se onda ku.rči po gradu. Pobjegla bi ona plavušica odmah od tebe..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Treba i dodati da ovi balavci vide samo gotov proizvod fudbalera. Kako igra za PSG, Real, Juve ili Barcu. Imaju ogromnu lovu itd. A ne vide kako su mukotrpno dosli do toga svega. Red, rad i disciplina. Odricanje svega i svacega, da bi postigo nesto. Prije su igraci isli kod nas u tramvaju, troli ili autobosu na treninge, sa normalnom rajom. Samo nije bilo menadzera tada da ih dobro "uvale", a kvalitetom su bolji bili za dvije klase od ovih danas balavaca. A i ima i do roditelja. Cim oni njega pustaju da cucla ono sra.nje, nije ni njima stalo, a hoce veliku lovu preko njega. Ne zna se tu ko je vise bez mozga, oni ili on.Pantelija je napisao/la:Prvo da se razgranici, ttalenat ne znaci kvalitet niti karijeru. Tone i tone igraca su bili strasni taleenti ali neradnici. E sada zamislite da su svi oni postali igraci... ne ide to tako, nasi igraci imaju problem u glavi koji je dio mentaliteta ovog prostora. Svaki igrac koji pobjegne d tog mentaliteta a ima ovaj nas balkasnki talenat napravi finu karijeru. Vjerovatno najveci problem kod nas je taj period prvog ugovora... nema strpljenja, djeca previse gledaju bajke na TV-u, a ne videe ono sto su ti igraci prezivjeli da bi dosli do toga, ne vise treninge, pa dodatne privatne treninge, ustajanje u 6 na trcanje i masaze, gledanje utakmica, kretanja igraca, postavljanje, strpljenje kada si na klupi, na tribinama, kada ide lose.... tona i tona stvari koje oni ne vide i cim naiđeprva prepreka kraj. Pidro otisao u B Visoko, tamo odlican bio, vratio se i rva postava. E sad, 10 njih i vise je otislo na posudbe ali su to shvatili kao nesto lose, kao otpisivanje. A to ne ide tako i ne treba se shvatati tako. Zato je tesko napraviti igraca danas. Em su roditelji nerazumni, em su djeca vodjena pogresnom vizijom, em su klubovi glupi i sve zele preko noci.
Ne može svak ni postati PRO fudbaler, i hvala Bogu što ne može
Zato i jest teško doći do tog nivou i zato ti 90% njih propadne na prvoj stepenici, riješiti sa sobom u glavi šta hoćeš 
I am coming
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Možda da je BiH ekonomski normalna država i da svi imaju dovoljno ne bi bilo ni propadanja fudbalera odmah na prvoj stepenici. Kod nas je bitno pokazati se u narodu da imaš, da si uspješan, pa ti onda babo i mama po čitavom selu, kantonu, entitetu, državi svima razglase kako je sin uspio, a sin klošarčina postao, jer ga je tih par hiljada maraka totalno s pravog puta skrenulo. Ja sam zagovarao dolazak Lelića, jer je bio jako dobar u Olimpicu, mislio sam da će kod nas napredovati i da će biti nešto od njega. Uvjeren sam bio da će biti dobar. Na kraju ništa pokazao nije, niti je dobijao neke prilike. Do njega je 100%, svako ko iole vrijedi dobije priliku.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
belosevic28
- Kontakt:
Ima li iko info kad se vracaju Sofranac, Crepulja i Sisic? Prva dva bi nam bas legla protiv Zvijezde... Ako Adukor ode na stopera bas smo desetkovani u sredini.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma ja bi njima u ugovor stavio novčane kazne za odlaske u nargila barove i izlaske nakon 22h svima! Ne mora pušit ona gowna, već da nikako ne smije ući tamo, nek u slastičarnoj kafe piju i ganjaju trebe. I to bi uradio svim igračima, ne samo ovoj djeci. Balavci to dudlaju da budu in, a ovi ostali ne shvataju ništa ozbiljno u ovom čemeru države i lige pa kontaju mogu šta hoće.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ova omladina gledaju englesku spansku italijandku i njemacku ligu i citaju koliko ovaj ima platu koliko ovaj onaj a oni neznaju da 99% najbolji igraca pl bih zavrsi najdalje do austriske druge lige.
Cimi je postigo najvise posle dzeke od svih ovih sto ih mi zovemo takenti. Duljevic druga liga od sirotinje ona 3 ica po turskoj ligi iz slobode onaj mali u austri teske karine klubovi.
Brate gledaj austrisku ligu portugalsku drugu ligu tursku ligi bez galate fenera i besiktasa i vidi gdje si ti i koliko vrijedis.
Dosta se pise kako u bosni ima talenta nasa repka sastavljena 90 od stranaca znaci djeca izbjeglice i pored toga 40 repka.
Klubovi karine teske zadnja liga svijeta i tako dalje.
Posteno treba reci mi nit imamo talente koliko se falimo plus djeca i roditelji koji su ih odgojili su glupi i pohlepni.
Hodzic vam je primjer koliko je to glup insan, najgori bek na svijetu igro svaku utakmicu platu nikad nigdje vecu nece imat dok ne krepa on treneru J**+ mater preko medija.
Suarez iz akademije covjek hoce iz kadeta da ide vani, otiso dobio tacnu i krpu u portugalu, ista stvar sa saDickuom.
Idemi na **** to da se pise da smo mi iz bosne naj talentovani a vjerujem da slovenija koja je duplo manja od bosne i gdje su skije glavni sport ima duplo vise talenta. I radi tog faljenja bez pokrica dosta se djece uzdigne i misli da su igracine ako znaju pimpat loptu 50 puta.
Talenat je tek onda kad moze da trci 10 km za 90 sa dosta teski duela, da udara da bude udaren da se ne drogira, da nepije i da jede zdravu hranu, pa tek posle toga dolazi pimpanje lopte sut mozak u igri tako dalje, **** ti samira ili limenog i njihovo znanje kad ti hodas i radius kretanja za90 min bude 3 km pa to moj babo dok je bio u rovu na sokolju Kroz transeju prelazio 3x nadan za 90 minuta
Cimi je postigo najvise posle dzeke od svih ovih sto ih mi zovemo takenti. Duljevic druga liga od sirotinje ona 3 ica po turskoj ligi iz slobode onaj mali u austri teske karine klubovi.
Brate gledaj austrisku ligu portugalsku drugu ligu tursku ligi bez galate fenera i besiktasa i vidi gdje si ti i koliko vrijedis.
Dosta se pise kako u bosni ima talenta nasa repka sastavljena 90 od stranaca znaci djeca izbjeglice i pored toga 40 repka.
Klubovi karine teske zadnja liga svijeta i tako dalje.
Posteno treba reci mi nit imamo talente koliko se falimo plus djeca i roditelji koji su ih odgojili su glupi i pohlepni.
Hodzic vam je primjer koliko je to glup insan, najgori bek na svijetu igro svaku utakmicu platu nikad nigdje vecu nece imat dok ne krepa on treneru J**+ mater preko medija.
Suarez iz akademije covjek hoce iz kadeta da ide vani, otiso dobio tacnu i krpu u portugalu, ista stvar sa saDickuom.
Idemi na **** to da se pise da smo mi iz bosne naj talentovani a vjerujem da slovenija koja je duplo manja od bosne i gdje su skije glavni sport ima duplo vise talenta. I radi tog faljenja bez pokrica dosta se djece uzdigne i misli da su igracine ako znaju pimpat loptu 50 puta.
Talenat je tek onda kad moze da trci 10 km za 90 sa dosta teski duela, da udara da bude udaren da se ne drogira, da nepije i da jede zdravu hranu, pa tek posle toga dolazi pimpanje lopte sut mozak u igri tako dalje, **** ti samira ili limenog i njihovo znanje kad ti hodas i radius kretanja za90 min bude 3 km pa to moj babo dok je bio u rovu na sokolju Kroz transeju prelazio 3x nadan za 90 minuta
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Mostarska, NazorUso, plisek, trunks1946, VolimoSarajevo i 57 gostiju.