Izet Hajrovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Na idućem spisku jednostavno mora imati mjesto, on, Duljević, Višća i Zakarić nam trebaju biti reprezentativna krila, obzirom na to da Menalo očito još nije spreman za taj nivo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ako nastavi ovako, dobiće sigurno poziv, kakvi talovi, kakvi qrci palci. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trebao mu ga je vec ovaj put uruciti. Bojim se da Robi ne cini kakav inat Mamicu jer Hajrovic je sigurno jedan od najboljih igraca Dinama i ne vjerujem da to Prosinecki ne zna. Vidjet cemo u buducnosti ali Izet je ona stavka koja bi se u ovome odnosu snaga trebala pripisivati kao negativna Zutom a ne neke druge. Covjek moze napadacki pokriti oba boka i kao takav bi nam itekako vrijedio u konkurenciji.Goalgetter je napisao/la:Ovakav Hajrovic nam treba. Dosta je radio i nazad, naprijed uvijek bio opasan, stvarno vrhunska partija. Nisam ocekivao da ce ovako brzo napredovati.
Mislim da je ova utakmica bila sedmicu ranije, da bi mu Robi sigurno urucio poziv.
nek igra ovako dalje, i imat ce mjesta. sezona je tek pocela, pozivi su poslani prosle sedmice. hajrovic sad odigrao 3-4 dobre partije, a u dosadasnjoj karijeri je poznat po tome da nije konstantan.
Poslije utakmice
Drago Ćosić: Izet Hajrović je pored mene. Izete, 1 - 1, da vam je neko to ponudio prije utakmice vjerovatno bi ste potpisali?
Hajrović: Pa, ja bi više potpisao 0 - 2.
Drago Ćosić: Izet Hajrović je pored mene. Izete, 1 - 1, da vam je neko to ponudio prije utakmice vjerovatno bi ste potpisali?
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Koji kralj! Nista pogresno nije rekao...Drape je napisao/la:Poslije utakmice
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Halo frajer je masina Remze mi,koji Visca i ostali,frajer je daleko najbolji igrac Dinama,one iz Jong Bojsa baco na guzove.Robi jesta ovo sta se ceka,koju poruku poslat,jel treba da popusimo pa onda da zovemo upomoc Izo pomagaj.
-
džakailibu
- Kontakt:
hajrovic je uvijek bio strasan potencijal . sta ga je sputalo nemam pojma. cini mi se da je najveci problem u glavi. mislim da treneri ne vole igrace koji nisu podredjeni kolektivu i to je veliki hajrovicev problem. ta lucidnost koja ga krasi ima drugi negativni kraj a to je neko ludilo kojeg se ne moze osloboditi. jako cesto suta bez razmisljanja ili bez proigravanja saigraca. ali je jako dobar igrac i trebao je do sada da igra u nekom jakom klubu petice a ne da se seljaka u dinamu. sdruge strane nadam se da je naucio iz svojih gresaka (cisto sumnajm) i da ce malo doci do sebe. cak i u ovoj situaciji sa stativom bilo je tri na tri, ja sam se iznenadio da je pucao jer nakon laznjaka je mogao dodati nekom od svojih- bio je jedan slobodan na 5 6 metara od gola. vecina igraca bi igrala neku povratnu. sa jedne strane fudbal i treba da ima iznenadjenja ali nisam siguran da to vole treneri. s druge strane nije mesi da mu se to oprasta tako lako. za repku, definitivno treba igrati jer unosi jednu dozu lucidnosti koju niko nema osim duljevica.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Kad smo Hajrovića prije Dinamova puta u Bern pitali je li razočaran što nije dobio poziv za reprezentaciju, kazao je:
- Nisam razočaran, na meni je da dobro igram i da se nametnem pa će izbornik onda odlučiti hoće li me pozvati. Sada sam koncentriran na Dinamo i na naš put prema Ligi prvaka.
Stvarno je bio koncentriran, u Bernu je protiv Young Boysa bio, uz Zagorca i Oršića, Dinamov junak, najbolji igrač. Jučer smo razgovarali s Velikim Žutim, pitali smo ga zašto nije pod bosanskohercegovački stijeg pozvao Hajrovića, koji tako dobro igra u Dinamu.
- Izet Hajrović vjerojatno će uskoro biti u reprezentaciji BiH. On sada dobro igra, sigurno je da ću ga pozorno pratiti i razmišljati o njemu. Ipak, on praktički nije igrao dvije godine, ali sad se vratio i stvarno je dobar u Dinamu. Hajrović je već bio u reprezentaciji BiH, a ja ću ga, kao što sam kazao, pratiti. Ne da je samo u fokusu nego je u širem krugu. Za ove ga dvije utakmice nisam zvao, ali definitivno razmišljam o njemu, možda će biti pozvan već za sljedeći reprezentativni ciklus - kazao je Robert Prosinečki.
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Majstor, Visca mu ne moze kopačke čistiti!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sjajan pas Gojaka prije gola.
poljubis Izu uMoggi je napisao/la:koliko je samo glup
Ja ne mogu da vjerujem da ga nije zvao u najboljoj formi ikad
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Vjerovo ili ne ali nije ali je zato Saric u prvih 11.
Nek je zvao mrtvog Sarica koji u ovim utakmicama u kojima je igrao nije apsolutno nista pokazao,da je dobar ne bi otisao u Aziju da igra
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, aezakmi, denza, HariTz, Lavcina, mercurial, RobijasiZenica1988 i 72 gosta.