Posebno sam impresioniran kosarkaskim klubom RSD Slobode.fukaroni je napisao/la:bosanac gorstak ja sam mislio da si ti malo vise obrazovan medjutim ti si i ko ovaj preletac stara garda glup ko tocak ti se bolan kurcis sa azmirovim parama od kojih nit si vidio nit imas hajra ti se poredis sa slobodom ko lafo gradski derbi rivalstvo haj ne kenjaj vise matere ti RSD SLOBODA u cijem je sastavu fudbal kosarka box odbojka atletika kuglanje cak i balet iduce godine slavi 100 god viste proizvod nebitnog lika koji se igra s vama dok mu se igra pa ce vas ugasit zato jer vi nikad necete biti nasi rivali vi ste mali za nas nemate navijacku skupinu vi imate pozorisnu publiiku koji znaju samo rec daj husi nabaci husi mislim na poturalica ekipa vam je ko **** zali boze para sto su azmira izuli almir i taran al haj nece se dok je ovaca bit ce i vune ja sam ti rekao ne sudi po nicku pa da mene povezujes sa fukarama ja sam gospodin od 50 god i clan skupstine fk sloboda zato ne kenjaj vise za senada kako on nas placa![]()
![]()

Nekako su jasan putokaz sta ceka i fudbalski klub sa navijacima koji se prodaju za cvaju.
Sto se tice ostalih sportova unutar RSD-a,mislim da u njih i treba vise da se ulaze od strane grada jer neki i donesu poneki trofej za ovih sto godina.
Ovo za Azmirove pare,ja od njih nemam nista,nit mi sta trebaju posto imam dovoljno.Mislim da je veci problem zasto grad pare svih poreskih obveznika baca na nekog gubitasa ui umjesto da se pare usmjere u recimo obrazovanje,gradjani placaju igranje menadzera nekog Senada Mujkanovica il Jasmina imamovica.
Sto se tice rivalstva,da vam nebi Azmira i besplatnog ulaza ove godine nebi ni napunili Tusanj