Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Pip
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Post Postao/la Pip » 22 avg 2018, 17:10

musa i nurkic bi trebali kontaktirati gordica i reci mu da ne budalesa i da mora doci....igraj za sportski motiv,igraju za svoje kolege...ne moras ni za naviajce ni za savez
ako poraz od belgije bude prevaga,kao sto nazalost slutim (mi smo pehovi)u mojim ocima najveci krivac ce biti gordic.zato sto nema bukvalno nijedno opravdanje osim hira i nekih vankosarkaskih stvari.... pa onda djelomicno musa i savez sto nije nabavio amerikanca....gordic se mogao vadit na premorenost sto je legitimno jer mu se nakupilo previse minuta tokom sezone....ali ipak,mogao je stisnut zube i odigrat 20min u belgiji...to bi bilo dovoljno za pobjedu

u zadnje vrijeme sam bio optimista da ce musa doci.....netsi nemaju razloga da zatezu.niti im je bitan za prvu sezonu,niti ganjaju playof,niti mu istice ugovor....htjece da izvrse odredjenu evaluaciju njegovog napretka u ova dva-tri mjeseca pa se iz njihove vizure ova reprezentataivna akcija ne sudara s njihovim internim planovima,dapace
samo da dule dodje i odradi par razgovora sa glavnim igracima.....ni menso nas nece zaustavit ako bude prava atmosfera...dobili smo aremence u kljucnoj utakmici pod njegovim vodstvom....jedva cekam p'n'r akcije muse i nurkica

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 avg 2018, 17:20

To je Durmi nagrada sto je isao s Mensom u Kinu i bio najbolji na tom nekom snj turniru. :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 22 avg 2018, 17:26

Savez vs Spars, tu se nesto desava i nekako vjerujem da je Durmo sad zrtva tog sukoba

Ali mi i dalje nije jasno zasto pozivaju Amara Alibegovica, on je u NCAA imao 2p u prosjeku, sto je zaista sramno da takav netko dodje i igra za repku ma kakav god bio sastav. Dok sa druge strane imas Garzu koji igra na daleko boljem programu ali savez ne zna tko je on.
Od Amara nikad nece biti neki kosarkas i reprezentacija od njega nece imati koristi. Netko iz saveza ( ili Bajramovic ) su za ovo pozivanje Alibegovica uzeli dobru lovu od njegove porodice.

Zasto se na Amaru ne primjenjuje ono sto se radi Nedimu Djedovicu.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 avg 2018, 18:25

Drape je napisao/la: Ja sam te upravo pohvalio. Ti si veliki čovjek i zadivljen sam koliko mu vjeruješ.

Jer, razlog zbog kojeg se on nije odazvao, a nije nikada ponudio javnosti objašnjenje drugačije od iznesenog od strane Saveza i stručnog štaba, kao i način na koji je to odradio, ništa ne javivši ni Savezu, ni stručnom štabu, već smo svi kolektivno dobili samo razglednicu iz Španije sa nasmijanim Gordićevim likom na njoj, prvorazredni je skandal i nezabilježeno sraman odnos prema nacionalnom dresu. Ako je želio poslati poruku, sigurno je uspio u tome.

I ti si ga poslije toga spreman prihvatiti raširenih ruku, spreman opravdavati ga, kriviti druge, ulaziti u rasprave kada ga neko prozove, pa čak vidimo otići i toliko daleko i pokušavati "poništiti" i najvećeg talenta bosanskohercegovačke košarke kako bi opravdao Nemanju, iako je Musa izostao iz razloga i na način koji je već viđen milion puta u svijetu košarku.

Ti da zatekneš Gordića u vrijeme odigravanja utakmice Finska - BiH kako na crnogorskoj plaži u speedo gaćicama pleše sambu, povjerovao bi mu na riječi: "Nije ono što misliš".
A sta bi ja radio na cg plazi kada igra BiH kosarkaska reprezentacija?!
Inace njegov skandal nije nista veci od "moram cekati da potpisem ugovor" ili "klub mi ne da jer MOZDA zaigram ljetnu ligu"
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 avg 2018, 18:29

Bassha je napisao/la:Savez vs Spars, tu se nesto desava i nekako vjerujem da je Durmo sad zrtva tog sukoba

Ali mi i dalje nije jasno zasto pozivaju Amara Alibegovica, on je u NCAA imao 2p u prosjeku, sto je zaista sramno da takav netko dodje i igra za repku ma kakav god bio sastav. Dok sa druge strane imas Garzu koji igra na daleko boljem programu ali savez ne zna tko je on.
Od Amara nikad nece biti neki kosarkas i reprezentacija od njega nece imati koristi. Netko iz saveza ( ili Bajramovic ) su za ovo pozivanje Alibegovica uzeli dobru lovu od njegove porodice.

Zasto se na Amaru ne primjenjuje ono sto se radi Nedimu Djedovicu.
:!: :idea:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 avg 2018, 19:27

Ma nema od Gordića ništa, teško će on više zaigrati za reprezentaciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 avg 2018, 20:35

Da je savez pametan pa umjesto Gordica (koji sigurno vise nece igrat za repku) dovest nekog americkog pleja pa da licimo na nesto,al kad je Kovacevic na celu koji ne zna stupiti u kontakt sa igracem znas da od toga nema nista
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 avg 2018, 20:44

Musa zagonetan :lol: :lol:

Visca el Barça! /// Volim te Željo!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 avg 2018, 21:07

sajo10 je napisao/la:Musa zagonetan :lol: :lol:

Ako se ne odazove nek ide u p**** materinu nema nikakvih obaveza u klubu on nesto se.re
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 22 avg 2018, 23:57

https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... ije/287479

Samo da ne bude kao prije par godina sa Hansom kad je govorio: "Izmišljotine su da neću igrati na EP-u! "

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 avg 2018, 00:05

Njih dvojica su najsigurniji za ovo okupljanje, prije će se "dogoditi" Gordić, Penava, Stipanović koji je pobjegao zadnji put kad je bio Nurkić a on shvatio da će djeliti poziciju drugog centra sa Kikanom...

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 23 avg 2018, 01:53

Musa na instagramu objavio sliku na kojoj vodi loptu u dresu reprezentacije, a pored njega Gordic i napisao "See you soon" :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 avg 2018, 09:26

Drape je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Drape je napisao/la:Ipak najveći aplauz za navijače u cijeloj situaciji. Uzevši u obzir da smo zbog Gordićevog neopravdanog izostanka izgubili u Belgiji a vjerovatno time i historijsku šansu za SP, neki drugi navijači bi se hvatali za kosu i opasno zamrzili Nemanju.

Ovdje ga pola opravdava, šta opravdava, traži da se njemu neko izvinjava.
slažem se da mrzimo nemanju, ali treba biti principjelan pa :bih: mrziti i musu jer i njegov izostanak je isto neopravdan
Ja sam te upravo pohvalio. Ti si veliki čovjek i zadivljen sam koliko mu vjeruješ.

Jer, razlog zbog kojeg se on nije odazvao, a nije nikada ponudio javnosti objašnjenje drugačije od iznesenog od strane Saveza i stručnog štaba, kao i način na koji je to odradio, ništa ne javivši ni Savezu, ni stručnom štabu, već smo svi kolektivno dobili samo razglednicu iz Španije sa nasmijanim Gordićevim likom na njoj, prvorazredni je skandal i nezabilježeno sraman odnos prema nacionalnom dresu. Ako je želio poslati poruku, sigurno je uspio u tome.

I ti si ga poslije toga spreman prihvatiti raširenih ruku, spreman opravdavati ga, kriviti druge, ulaziti u rasprave kada ga neko prozove, pa čak vidimo otići i toliko daleko i pokušavati "poništiti" i najvećeg talenta bosanskohercegovačke košarke kako bi opravdao Nemanju, iako je Musa izostao iz razloga i na način koji je već viđen milion puta u svijetu košarku.

Ti da zatekneš Gordića u vrijeme odigravanja utakmice Finska - BiH kako na crnogorskoj plaži u speedo gaćicama pleše sambu, povjerovao bi mu na riječi: "Nije ono što misliš".

na forumu ima ljudi koji i dalje đedovica,ili su do prije bar godinu smatrali nasim igracem,kao šta ima veze što je sve to uradio,izjavljivao šta je vec izjavljivao,a nista sto su drugi nasi graci uradili se ne moze porediti sa đedovicevim postupcima,izjavama

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 avg 2018, 09:43

taremuha je napisao/la:Musa na instagramu objavio sliku na kojoj vodi loptu u dresu reprezentacije, a pored njega Gordic i napisao "See you soon" :D
Stvarno bi bilo dobro! :bih:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 avg 2018, 11:22

Upitan nastup NBA tandema u dresu BiH: Savez nema novca za osiguranje Nurkića i Muse

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 avg 2018, 12:16

I ovaj Savez nastavio Harunovim stopama: Pred svaku akciju seniorske ili omladinske reprezentacije vrši pritisak i traži pare od "države", histeriši, dovodi i pitanje sam nastup...Ja to nikada nisam podnosio. Pa ugasite se ako je tako! Ne moramo ni imati reprezentaciju.

Sport bi trebao da zabavlja javnost, a nas KSBiH oprobanom taktikom drži na iglicama evo već godinama. Nikad se nema novca za bilo šta i sve je upitno, što je ponekad i istina a počesto i samo poslovična metoda pritiska da se izvuče koja para od "države", a jedini koje tako stalno drže u stanju zabrinutosti su sami navijači.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 avg 2018, 12:17

Bassha je napisao/la:Upitan nastup NBA tandema u dresu BiH: Savez nema novca za osiguranje Nurkića i Muse

Nurkic će platiti sam sebi ovaj put...

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 avg 2018, 12:27

lumani je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Upitan nastup NBA tandema u dresu BiH: Savez nema novca za osiguranje Nurkića i Muse

Jel to sigurno ?

I znas li mozda o kojoj cifri se radi ?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 23 avg 2018, 12:40

Bassha je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Jel to sigurno ?

I znas li mozda o kojoj cifri se radi ?

sigurno je ..ne znam tacno koliko je,ali izmedu 30-50 hiljada dollara.Sada ce mnogi hejteri shvatiti zasto prije nije dolazio Mirza ,dopizdi ljudima placati...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.