Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Nije vise od 10 000 vjerovatno je ok 5000 obzirom na broj utakmica
Opet iz vlastiog dzepa nije malo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja koliko znam, FIBA plaća osiguranje igrača od ovog drugog dijela kvalifikacija, kao što su i naveli na svojoj stranici.
Čudno mi je onda da savez kuka.
Da i meni se učinilo da sam to pročitaokovacic je napisao/la:Ja koliko znam, FIBA plaća osiguranje igrača od ovog drugog dijela kvalifikacija, kao što su i naveli na svojoj stranici.![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Nije vise od 10 000 vjerovatno je ok 5000 obzirom na broj utakmica
za musu je manje, a Juka ima jaci ugovor.to da fiba placa prvi put cujem.
kako ste uspjeli doci do dvije niti blizu iste cifre, jedan pise 30k do 50k, drugi pise nije vise od 10k
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Chinaglia je napisao/la:kako ste uspjeli doci do dvije niti blizu iste cifre, jedan pise 30k do 50k, drugi pise nije vise od 10k
Gleda se zarada igrača, Jel imao ikakve povrede u zadnje vrijeme itd... znaci ako prijaviš Ferrari i golf 2 nije isto osiguranje.
ja pričam iz 12 godišnjeg iskustva sa osiguranjima da nije preko 10 K, a navjerovatnije je za 2 utakmice oko 5KChinaglia je napisao/la:kako ste uspjeli doci do dvije niti blizu iste cifre, jedan pise 30k do 50k, drugi pise nije vise od 10k
http://www.fiba.basketball/en/news/new- ... am-playerslumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Nije vise od 10 000 vjerovatno je ok 5000 obzirom na broj utakmica
za musu je manje, a Juka ima jaci ugovor.to da fiba placa prvi put cujem.
Jedino je pitanje postoje li dodatni uvjeti koje NBA ekipe traže, ali čitava svrha ovog osiguranja i jeste bila da oni mogu igrati bez problema.
Pa što bi savez plaćao njima da igraju za repku?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić je danas kazao da će to ministarstvo obezbijediti da Nurkić i Musa dođu na pripreme i zaigraju u nastupajućim mečevima.
DamirT je napisao/la:Pa što bi savez plaćao njima da igraju za repku?
Nego ko treba
Ma sve je to politicki osmisljeno. Cinjenica je da KS i Ministar Kuric jedini u drzavi imaju sluha za sport, ali ovo je meni sve isuvise providno.Bassha je napisao/la:Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić je danas kazao da će to ministarstvo obezbijediti da Nurkić i Musa dođu na pripreme i zaigraju u nastupajućim mečevima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Evo i Vesely potvrdio da će nastupati u ove dvije tekme.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Francuska baš protiv nas igrala sa sastavom kakav vjerovatno neće uspjeti okupiti ni za samo SP, Česi još od Eurobasketa 2015. nisu mogli računti na ovog iz Wizzardsa i baš protiv nas se vraća. U pogrešno doba godine smo na njih naletili kao na protivnike.
Dobro smo prošli sa Rusijom u Sarajevu kojoj se pored onih što standardno nisu igrali i Karasev povrijedio u zadnji čas, a i Belgija je bila desetkovana tokom cijelih kvalifikacija, iako to nismo znali iskoristiti u zadnjoj utakmici.
I dok smo mi u prva dva prozora igrali sa skoro najjačim sastavom, za onaj roster koji smo prijavili za treći prozor trebalo nas je diskvalifikovati zbog nepoštivanja takmičenja.
Dobro smo prošli sa Rusijom u Sarajevu kojoj se pored onih što standardno nisu igrali i Karasev povrijedio u zadnji čas, a i Belgija je bila desetkovana tokom cijelih kvalifikacija, iako to nismo znali iskoristiti u zadnjoj utakmici.
I dok smo mi u prva dva prozora igrali sa skoro najjačim sastavom, za onaj roster koji smo prijavili za treći prozor trebalo nas je diskvalifikovati zbog nepoštivanja takmičenja.
Vesely je igrac koji mnogo zavisi od saigraca i njemu uopste nije isto igrati u Feneru i reprezentaciji. Njegova igra se zasniva na pick and rollu i alley oopovima i tu mu treba odlican razigracac, a Satoransky to svakako jeste. Medjutim, jedno je igrati takvu igru protiv euroligaskih centara (koji u nba ne mogu biti ni na klupi), a nesto sasvim drugo protiv Nurkica, koji je, sto se defanzive tice, medju najboljim centrima u nba. Svakako da ce biti teze s ovom dvojicom, ali mi s Nurkicem i Musom ne smijemo ni pomisljati na poraz pred domacom publikom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zar im moraju placati da igraju za repku jbtlumani je napisao/la:DamirT je napisao/la:Pa što bi savez plaćao njima da igraju za repku?
Nego ko treba
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi ove dvije utakmice moramo dobiti, protiv ceha sto vecom razlikom
Bas me interesuje duel vesely nurkic
Bas me interesuje duel vesely nurkic
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Vesely ako pređe 8 poena protiv Nurkića nek im odma upisu pobjedu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.