Prvo sto bi imali dobre igrace (Heric, Catakovic) a drugo je sto bi se fino i zaradilo na kraju. Cini mi se da neko iz vrha uprave naplacuje privatno da takvi igraci idu bukvalno besplatno.Stroj1946 je napisao/la:Drugacije bi bilo da smo ih zadrzali duze, da se dalo prostora da igra, kao recimo sad sto se radi. Uzelo bi se vise.amypitar je napisao/la:Pa bas za sicu i nisu.Stroj1946 je napisao/la:Momci koji su otisli djaba, rano, za sicu i onako: Catakovic, Kadusic, Heric, Rondic, Sadiku, Veladzic, Hadzic, Andjusic, Mihojevic, Smajlagic. Mogli su rame uz rame uz danajsnje akademce: Kovacevic, Mujakic, Kurdic, Pidro, Sabanovic, Mustafic, Imamovic, Resic. 18 Igracau zadnje 2 godine iz akademije
Za naše uslove,ne znam tacno cifru,al mislim oko 1,5 k (mozda i vise), nije mala cifra.Gledajuci kako su se snasli u drugim klubovima,i koliko ne/igraju osim 1-2 igraca ,ispade da nismo se puno ni zajebali.
Recimo hipoteticki da li ste culi onu pricu "sjede na kafi Ibrak i Sabrina i .......". A zavrsetak price je "Bitno je da nismo u gubitku a sve ostalo moze kako god". Sada je barem jasno zasto ni u snu ne pomisljaju da se micu sa pozicija taman mi zijanili 15:0. Fascinantno je kako oni nadju nove nacine da pljackaju klub.