FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Od kolko sati u nedjelju se može kupit ulaznica pošto dolazim iz daleka.Pa sam za vikend u Sarajevu
od 10 ujutro pa sve do pocetka utakmiceCevap je napisao/la:Od kolko sati u nedjelju se može kupit ulaznica pošto dolazim iz daleka.Pa sam za vikend u Sarajevu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hvala drugirfo je napisao/la:od 10 ujutro pa sve do pocetka utakmiceCevap je napisao/la:Od kolko sati u nedjelju se može kupit ulaznica pošto dolazim iz daleka.Pa sam za vikend u Sarajevu
- MocMahale444
Zao mi Rame, poslo ga bilo bas i povreda.
Nadam se da ce biti onaj stari kad se skroz oporavi.
Znaci Zekoslava satra kafana. Steta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Otkud ti znas da je Misimovic insistirao na Curjuricu i Pavicu?Goosman je napisao/la:Zajmovic,Curjuric,Pavic.
To su igraci na kojima je gosn Misimovic licno insistirao.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Jer je logicno.Zeljo92 je napisao/la:Otkud ti znas da je Misimovic insistirao na Curjuricu i Pavicu?Goosman je napisao/la:Zajmovic,Curjuric,Pavic.
To su igraci na kojima je gosn Misimovic licno insistirao.
Nece bit da je Mehremica doveo.
Mehremic,Hadic,Elsner...oni su sami dosli.
💩💩
U timu kola 3 nasa.Kjosevski,Bakrac i Cujurcic...Samo Zeljo!!!
Napravise od Misimovica novog Mamica, za svakog dobrog igraca koji je dosao u Zeljeznicar izgleda da ga je Misimovic doveo 
Pise se da ce nam pripasti 90 milja eura od transfera Hodzica u Videoton
Ma kakav Mamic.Zeljo92 je napisao/la:Napravise od Misimovica novog Mamica, za svakog dobrog igraca koji je dosao u Zeljeznicar izgleda da ga je Misimovic doveo
💩💩
https://sportsport.ba/fudbal/martinezu- ... eli/287542
Nadajmo se da skauting kluba pomno prati razvoj situacije.
Nadajmo se da skauting kluba pomno prati razvoj situacije.
Teren 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Koja smo mi gospodairfo je napisao/la:Teren
Tesko..Najbolje se snalazio na svojoj prirodnoj poziciji ofanzivni vezni a sad je tu curjuric.MocMahale444 je napisao/la:Zao mi Rame, poslo ga bilo bas i povreda.
23
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ako ga na mozemo dovesti, trebali bi ga onda zaustaviti u nedjelju. Elvir Koljic

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MocMahale444
Moze u PLBiH se igrati na vise pozicija. Njemu je 25 i ako se oporavi necemo ga valjda odbaciti.GOAT je napisao/la:Tesko..Najbolje se snalazio na svojoj prirodnoj poziciji ofanzivni vezni a sad je tu curjuric.MocMahale444 je napisao/la:Zao mi Rame, poslo ga bilo bas i povreda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Znam prosle godine kad je Zeba igro na am poziciji Ramovic nije igro nikako dobro i tek kad su udalji Zebu iz prve postave on je poceo igrat na am i tu je igro perfektno ali sad opet tu poziciju ne moze igrat.Inace moze igrat df,cm,am,oba krila a i napadaca je igro u nekim utakmicama.MocMahale444 je napisao/la:Moze u PLBiH se igrati na vise pozicija. Njemu je 25 i ako se oporavi necemo ga valjda odbaciti.GOAT je napisao/la:Tesko..Najbolje se snalazio na svojoj prirodnoj poziciji ofanzivni vezni a sad je tu curjuric.MocMahale444 je napisao/la:Zao mi Rame, poslo ga bilo bas i povreda.
23
- kontrasviju
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako nesto i ja ocekujem 6-7 kkontrasviju je napisao/la:Koliko je realno za očekivat u nedjelju raje? 6-7k?
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 2 gosta.