Definitivno nije normalanmidzuka je napisao/la:Čataković nova asistencija u Europi za Trencin.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
https://telesport.telegram.hr/price/as- ... tvarnosti/
Evo tekst o Trencinu kako rade i sl. Fin prikaz kako izgleda klub sa ozbiljnim ljudima, uz jako mali budzet prave cuda, navijaca jako malo imaju, tradiciju slabu, ali...
Evo tekst o Trencinu kako rade i sl. Fin prikaz kako izgleda klub sa ozbiljnim ljudima, uz jako mali budzet prave cuda, navijaca jako malo imaju, tradiciju slabu, ali...
Zabili smo Zeljeznicaru 8 komada na Bajramskom turniru,slucajnost neka bas 8
8-2 zavrseno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kilometrima daleko od rodnog mjesta, na potpuno drugom kontinentu, u potpuno drugačijoj kulturi i okolnostima – Muhamed je dobio priliku da radi ono što najviše voli. Trenira fudbal u FK Sarajevo. Pomalo stidljiv u razgovoru, no s loptom ispred sebe, nezaustavljiv.
“Ovo je dobro za mene, za moju budućnost, trenirati ovdje u Sarajevu, jer ja ću jednog dana igrati za Real Madrid. I sada želim ostati u Bosni, jer dopada mi se Bosna, pa čak i igrati za vas, zašto ne”, kazao je Muhamed Sattari za N1.
Muhamedov talenat prepoznao je i trener Sedin Torlak. Kaže, brz je i ima odličan udarac. Nemaju problema u komunikaciji, jer Muhamed je vrijedan, uči bosanski, a dobro mu ide i engleski jezik. Već je neodvojiv dio tima, druželjubiv i snalažljiv. No, suočit će se s preprekama na koje ne može utjecati.
“Najveći problem za Muhameda će biti što nema pravo nastupa u našoj ligi jer je internacionalac, to naš Kanton ne podržava, ali u ovom periodu mi uigravamo ekipu, imamo dosta prijateljskih utakmica idemo po turnirima gdje nije potrebna registracija pri Savezu i tako da Muhamed nastupa svaku utakmicu”; objasnio je Torlak.
Mukotrpna i duga bi mogla biti procedura za trajni ostanak, no, Muhamedov otac, Majjid Sattari neće odustati. Ovdje, kaže, može naći sve što mu je potrebno.
“Ovo je odlično za Muhameda. On je i ranije igrao fudbal za jedan poznati iranski klub i mislim da ne zbog toga što je moj sin, ali on je dobar sportista. Meni samo treba mir, ovdje mi se dopada, dobro je, samo želim miran život. To bi svakome trebalo biti dovoljno”, kazao je Muhamedov otac.
A treba mu i posao. Na tome rade u udruženju Pomozi.ba. Ranije su Majjidu i Muhamedu osigurali smještaj zajedno s 18 drugih porodica. Dok profesionalni kuhar Madžid priprema obroke za mještane, pobrinuli su se i za Muhameda.
“Nabavili smo mu svu odgovarajuću opremu i vidjelo se odmah čim je počeo s prvim treningom kako je zapravo pomoglo mu to, kako se odmah združio s ostalom djecom i kako je to za njega bila jedna velika stvar”, rekao je Hajrudin Solak iz Pomozi.ba.
Madžir i Muhamed ne pokušavaju preći granice EU, ali je njihova sudbina u BiH neizvjesna, jer nadležne institucije su više puta ponovile kako niti jednom migrantu nisu odobrili azil.
“Ovo je dobro za mene, za moju budućnost, trenirati ovdje u Sarajevu, jer ja ću jednog dana igrati za Real Madrid. I sada želim ostati u Bosni, jer dopada mi se Bosna, pa čak i igrati za vas, zašto ne”, kazao je Muhamed Sattari za N1.
Muhamedov talenat prepoznao je i trener Sedin Torlak. Kaže, brz je i ima odličan udarac. Nemaju problema u komunikaciji, jer Muhamed je vrijedan, uči bosanski, a dobro mu ide i engleski jezik. Već je neodvojiv dio tima, druželjubiv i snalažljiv. No, suočit će se s preprekama na koje ne može utjecati.
“Najveći problem za Muhameda će biti što nema pravo nastupa u našoj ligi jer je internacionalac, to naš Kanton ne podržava, ali u ovom periodu mi uigravamo ekipu, imamo dosta prijateljskih utakmica idemo po turnirima gdje nije potrebna registracija pri Savezu i tako da Muhamed nastupa svaku utakmicu”; objasnio je Torlak.
Mukotrpna i duga bi mogla biti procedura za trajni ostanak, no, Muhamedov otac, Majjid Sattari neće odustati. Ovdje, kaže, može naći sve što mu je potrebno.
“Ovo je odlično za Muhameda. On je i ranije igrao fudbal za jedan poznati iranski klub i mislim da ne zbog toga što je moj sin, ali on je dobar sportista. Meni samo treba mir, ovdje mi se dopada, dobro je, samo želim miran život. To bi svakome trebalo biti dovoljno”, kazao je Muhamedov otac.
A treba mu i posao. Na tome rade u udruženju Pomozi.ba. Ranije su Majjidu i Muhamedu osigurali smještaj zajedno s 18 drugih porodica. Dok profesionalni kuhar Madžid priprema obroke za mještane, pobrinuli su se i za Muhameda.
“Nabavili smo mu svu odgovarajuću opremu i vidjelo se odmah čim je počeo s prvim treningom kako je zapravo pomoglo mu to, kako se odmah združio s ostalom djecom i kako je to za njega bila jedna velika stvar”, rekao je Hajrudin Solak iz Pomozi.ba.
Madžir i Muhamed ne pokušavaju preći granice EU, ali je njihova sudbina u BiH neizvjesna, jer nadležne institucije su više puta ponovile kako niti jednom migrantu nisu odobrili azil.
Hamza nova asistencija protiv AEK Larnaca. Kapić zabio protiv Qarabaga.
Salčin najbolji strijelac Cee kupa
http://www.ceecup.org/en/novinka-198-Be ... jevo-goals
Akademija
Ma ne smijemo izgubiti u Zenici, ali nikako!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Necemo, prvo treba pobijediti u Ugljeviku.High je napisao/la:Ma ne smijemo izgubiti u Zenici, ali nikako!
Đani je pravi fudbalski romantik, jedva čekam da nastupi u prvom timu.Memara je napisao/la: Salčin najbolji strijelac Cee kupa
Akademija
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bolji centaršut od svih prvotimaca.Memara je napisao/la:Hamza nova asistencija protiv AEK Larnaca. Kapić zabio protiv Qarabaga.
Akademija
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- robertkosar
- Kontakt:
Gledam Atalantu sa Kopenhagen 0:0 nista im talijani nemogu 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
snaci ce se zabarirobertkosar je napisao/la:Gledam Atalantu sa Kopenhagen 0:0 nista im talijani nemogu
Ma ne spominjite tu Atalantu vise, dosli , prosli kroz nas i otisli, svaki put kad je spomenete zeludac me zaboli 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato mi ne možemo Kopenhagenu ništa. 
šutevi 19-1robertkosar je napisao/la:Gledam Atalantu sa Kopenhagen 0:0 nista im talijani nemogu
-
Historicar
- Kontakt:
Dudelanž - Kluž 2:0, klub iz Luksemburga na pragu grupne faze Lige Evrope

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jesu se digliHistoricar je napisao/la:Dudelanž - Kluž 2:0, klub iz Luksemburga na pragu grupne faze Lige Evrope![]()
![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Ma pusti Atalantu, eno onaj Dudelange pobjedi 2:0 Cluja i ima izgledne sanse za grupnu fazu EL, ali i dalje su oni za nas iz BiH kao nekakvi kuhari, konobari i ostale gluposti koje nabrajamo. Sta li smo tek mi onda na fudbalskoj mapi Evrope, zalosno i jadno koliko stagniramo odnosno nazadujemo iz godine u godinu, mislim na sve nase klubove.
FK Sarajevo je potpisalo stipendijske ugovore sa još dva talentovana fudbalera Akademije FK Sarajevo. Danas su u prostorijama kluba ugovore potpisali pionir Aldin Mešić i kadet Dženit Hajdarević, obojica Tuzlaci. Hajdarević igra na poziciji napadača, a u Sarajevo je stigao kao najbolji strijelac Slobode u pionirskoj konkurenciji, dok je Aldin Mešić krilo
Poceli smo vec u pionirima djecu da kaparisemo po drzavi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I Dervišagić iz juniora potpisao prof. ugovor, centarfor.
Odlično za ovu djecu, dobri potezi.
Hajde produžite sa Rahmanom i Adukorom?!
Odlično za ovu djecu, dobri potezi.
Hajde produžite sa Rahmanom i Adukorom?!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zar se ovaj klub ne izgovara Dungelange ?Historicar je napisao/la:Dudelanž - Kluž 2:0, klub iz Luksemburga na pragu grupne faze Lige Evrope![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Haksss, miguelramos i 10 gostiju.