Pojest će ga Nurk, očekujem 45p,27sk,13as,9blck,8to,5stnerminh74 je napisao/la:Mi ove dvije utakmice moramo dobiti, protiv ceha sto vecom razlikom
Bas me interesuje duel vesely nurkic
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
jaoo,jesi provala matere mi
vidim svaki ti je post je komican...banujte ga Zelja mu,izgibosmo od smijeha
Ja komentarišem(predviđam), ti komentarišeš mene(forumaša)?Pip je napisao/la:jaoo,jesi provala matere mi
Ko bi trebao biti banovan?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
DamirT je napisao/la:Zar im moraju placati da igraju za repku jbtlumani je napisao/la:DamirT je napisao/la:Pa što bi savez plaćao njima da igraju za repku?
Nego ko treba
jok eto trebaju oni sami sebi placati,najbolje i hotel i let
gdje je u planu da provedu 10 dana priprema??podrzao bih svaku opciju van sarajeva...samo jos treba da nurku i musu krenu domaci mediji vuci za rukav....musa ionako samo pravi vijest of sebe.decko se treba hitno spustit na zemlju....kakvi bolan dokumentarci,nisi jos nista postigo...
i ne bi me cudilo da se nadju neki svjedoci koji su ih vidjeli u kasfani u sitne sate......savez mora imat u vidu sve okolnosti
i ne bi me cudilo da se nadju neki svjedoci koji su ih vidjeli u kasfani u sitne sate......savez mora imat u vidu sve okolnosti
Znat će se kad naprave plan, još uvijek čekaju da vide koliko će novca imati na raspolaganju i šta Menso želi.Pip je napisao/la:gdje je u planu da provedu 10 dana priprema??podrzao bih svaku opciju van sarajeva...samo jos treba da nurku i musu krenu domaci mediji vuci za rukav....musa ionako samo pravi vijest of sebe.decko se treba hitno spustit na zemlju....kakvi bolan dokumentarci,nisi jos nista postigo...
Nije Musa htio snimiti dokumentarac o sebi već su ljudi jednostavno htjeli snimiti priču o uspjehu igrača s ovih prostora, nakon drafta 2018.
Smirio se malo, sazrijeva čovjek, za sad je najbitnije da iskoristi svoju dobru radnu etiku i upija informacije od stručnih ljudi iz Netsa. Vidjet ćemo ima li nekih promjena što se tiče njegovih fizikalija i kretnji nakon dva puna mjeseca u SAD, naravno da ne očekujem da izađe sad nabildan i uspravnog stasa, ali se na kretnji i šutu vidi kada igrač intenzivno radi na tijelu.
Što se tiče ovoga za dernek, veće su šanse da će KSBiH napraviti pijanku nego igrači.
Pa već su jednom dernečili, čini mi se u onim kvalifikacijama kad je Mulaomerović bio selektor, nekome od njih je bio rođendan, pa su se pojavili neki snimci 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj me citat opet podsjeti na Belgiju i sabotažu plasmana na SP koju su nam neodazivanjem počinili skoro svi vlastiti igrači.

Da nam taj poraz baš i prisjedne na kraju kvalifikacija, bilo bi mi žao zbog navijača i drago zbog igrača.

Da nam taj poraz baš i prisjedne na kraju kvalifikacija, bilo bi mi žao zbog navijača i drago zbog igrača.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 28 avg 2018, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Halilović ne dolazi, Gordić se ne javlja
Za halilovica imamo zamjene, za gordica neBassha je napisao/la:Halilović ne dolazi, Gordić se ne javlja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma ja mislim da mi Gordica vise nikad necemo gledati u reprezentativnom dresu.
Halilovic otprilike ponovo bez opravdanog razloga izostaje. Davno se on oporavio od povrede. Gordic je po meni 99% zavrsio s reprezentacijom, a i ja bih na njegovom mjestu. Van svake pameti je bilo iznositi u javost sve one informacije na onakav nacin. Ne branim ga sto je propustio Belgiju i sto se uopste nije javljao. Tu je sigurno pogrijesio, ali i mnogi drugi se milion puta neopravdano nisu odazvali na okupljanja, pa opet nikom nista...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kako ono kažu, "žrtva je krivac"? U ovom slučaju za neke je krivac žrtva. Ja koliko se sjećam Gordić se nikome nije javljao i nije došao na okupljanje reprezentacije prije neko što su iz Saveza i jednu riječ o njemu javno rekli, pa zaista ne znam kakve to sad veze ima i na osnovu čega bi neko zaključio da su ga "pokrivali"(mada on ni u jednom trenutku nije pokazao da imalo haje i šta javnost ili bilo ko drugi misli o svemu) da bi sad igrao.
Ja svakako nemam namjeru ulaziti ni u kakve rasprave u kojima bi me neko uvjeravao da je iko drugi kriv do Gordića u ovom konkretnom slučaju. Dabogda nikad tu kuću ne dobio.
Ja svakako nemam namjeru ulaziti ni u kakve rasprave u kojima bi me neko uvjeravao da je iko drugi kriv do Gordića u ovom konkretnom slučaju. Dabogda nikad tu kuću ne dobio.
+1Drape je napisao/la:Kako ono kažu, "žrtva je krivac"? U ovom slučaju za neke je krivac žrtva. Ja koliko se sjećam Gordić se nikome nije javljao i nije došao na okupljanje reprezentacije prije neko što su iz Saveza i jednu riječ o njemu javno rekli, pa zaista ne znam kakve to sad veze ima i na osnovu čega bi neko zaključio da su ga "pokrivali"(mada on ni u jednom trenutku nije pokazao da imalo haje i šta javnost ili bilo ko drugi misli o svemu) da bi sad igrao.
A kakvu kucu treba dobiti?!
Koliko znam bila je u pitanju obnova njegove porodicne kuce unistene u ratu koja se i trebala desiti sukladno planu i programu
On je trazio ubrzanje postupka, a ne kucu
Zato ne izvrcite cinjenice
Koliko znam bila je u pitanju obnova njegove porodicne kuce unistene u ratu koja se i trebala desiti sukladno planu i programu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Dobro. Nemanja Gordić nije odbio nastupati za reprezentaciju BiH što je trebao "dobiti kuću" već je odbio nastupati za reprezentaciju BiH zbog "pitanja obnove njegove porodične kuće uništene u ratu koja se i trebala desiti sukladno planu i programu".nerminh74 je napisao/la:A kakvu kucu treba dobiti?!
Ne znam tačno kako ga to čini išta boljim, u mojim očima on je **** i dalje, stoga nemam ništa protiv da ostane da je tako kako ti inzistiraš.
Za Gordića sam očekivao da se neće odazvati, kako sam prije rekao, mislim da je on završio sa reprezentacijom (kakav qurčev "oproštaj" od repke, strašno, slično kao i Mirza, a toliko su nam dali i jedan i drugi proteklih godina, al' jbg to smo mi) i neka je, ja ga ne bih zvao iz principa.
Halilović će se nadoknaditi, ne vjerujem da nam on može pružiti ono što već nemamo u ovakvom rosteru.
Halilović će se nadoknaditi, ne vjerujem da nam on može pružiti ono što već nemamo u ovakvom rosteru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Halilović je igrač za 10 minuta kad smo kompletni, tako da...Ja očekujem da će i Stipanović nešto izmisliti, kao i prošli put kada je na pripremama kod Mule shvatio da je tek 3. centar poslije Jusufa i Kikana(meni bi Andrija uvijek bio ispred njega).
Bassha je napisao/la:Halilović ne dolazi, Gordić se ne javlja
Sinisi se niko ne javlja...
Gordic je trazio samo da mu ubrzaju tu proceduru (kako je Djonlagic i rekao), koja bi se u svakoj normalnoj drzavi zavrsila sama od sebe - tj. bez ikakvog urgiranja. Zamisli sad da pocnu iznositi sve stvari koje su neki drugi reprezentativci trazili, krenuvsi od velikog kapitena Mirze?! Onakve stvari se nisu smjele iznositi u javnost i ne znam koja budala sad ocekuje da im se Nemanja javi. Ja njega ne opravdavam sto se onda nije javio, ali nije prvi koji je tako postupio. Nurkic ih je ignorisao godinama, pa opet se moli da dodje i meni je to ok. On je imao neke druge razloge, zakacio se s Mahmutovicem i otisao je svojevoljno. Razlozi su vjerovatno bili opravdani, ali njegovo bahato ponasanje apsolutno nije. Ako si ti nba igrac, nema razloga da glumis nekog frajera i ponasas se kao da za tebe vrijede neka druga pravila. Ako nista drugo, nekorektno se ponio prema treneru Ivanovicu, koji nije imao nikakve veze s Mahmutovicem.
Medjutim, to je opet bio licni sukob s Harunom i nek bude da je opravdano ignorisao njega i njegove pulene, ali zasto je kasnije neko vrijeme ignorisao Bukvu i Kovacevica?! Oni su u tom periodu u medijima izjavljivali neke kliseizirane recenice, kojima su se gotovo ponizavali. Sve je bilo u tonu 'on je nama mnogo vazan igrac i mi njemu nikad necemo zatvoriti vrata reprezentacije', sto ja sasvim razumijem i podrzavam. Ali, zasto se Gordic odmah napada i zasto se 'prljave' stvari u vezi njega odmah iznose u javnost?! Da ne spominjem desetine drugih primjera, gdje su nasi vrli reprezentativci na diplomatski nacin izbjegli doci na neka okupljanja. Meni je svako neopravdano neodazivanje apsolutno isto.
Medjutim, to je opet bio licni sukob s Harunom i nek bude da je opravdano ignorisao njega i njegove pulene, ali zasto je kasnije neko vrijeme ignorisao Bukvu i Kovacevica?! Oni su u tom periodu u medijima izjavljivali neke kliseizirane recenice, kojima su se gotovo ponizavali. Sve je bilo u tonu 'on je nama mnogo vazan igrac i mi njemu nikad necemo zatvoriti vrata reprezentacije', sto ja sasvim razumijem i podrzavam. Ali, zasto se Gordic odmah napada i zasto se 'prljave' stvari u vezi njega odmah iznose u javnost?! Da ne spominjem desetine drugih primjera, gdje su nasi vrli reprezentativci na diplomatski nacin izbjegli doci na neka okupljanja. Meni je svako neopravdano neodazivanje apsolutno isto.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.