zna li se onako okvirno koliko je naših prošle sezone bilo u Pragu/Kelnu/Londonu?dscile je napisao/la:Mislim da ce Salzburg biti najbrojnije gostovanje u makar zadnjih 10 godina. Ocekujem minimum pet hiljada ljudi, a vjerujem da ce cifra ici i do deset. Bice tamo prava domacinska atmosfera, tako da bas vjerujem u prolaz.. sto zbog toga, sto zbog igre koju smo prikazali.
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
3-4 000..alan_kardec je napisao/la: zna li se onako okvirno koliko je naših prošle sezone bilo u Pragu/Kelnu/Londonu?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Zlatko Junuzović se povrijedio i najvjerovatnije neće igrati u revanšu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nakon beogradskih 0-0...
2001: Liga Šampiona: B. Leverkusen 3-0 C. zvezda.
2002: Kup Uefa: Chievo Verona 0-2 C. zvezda.
2005: Kup Uefa: Braga 1-1 C. zvezda.
2012: Liga Evrope: Bordo 3-2 C. zvezda.
2018: Liga Evrope: CSKA 1-0 C. zvezda.
Red je da se prodje...
2001: Liga Šampiona: B. Leverkusen 3-0 C. zvezda.
2002: Kup Uefa: Chievo Verona 0-2 C. zvezda.
2005: Kup Uefa: Braga 1-1 C. zvezda.
2012: Liga Evrope: Bordo 3-2 C. zvezda.
2018: Liga Evrope: CSKA 1-0 C. zvezda.
Red je da se prodje...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sto rece marconato, oko 3-4 hiljade. Sada bas vlada euforija, iz RS ima organizovanih prevoza iz dosta gradova, a da ne pricamo u Srbiji.. kao i ljudima koji iz dijaspore od kojih ocekujem da popune dobar dio stadiona. Stvarno mislim da bi se moglo doci i do cifre od 10 hiljada ljudi, ako im stadion prima 30.alan_kardec je napisao/la:zna li se onako okvirno koliko je naših prošle sezone bilo u Pragu/Kelnu/Londonu?dscile je napisao/la:Mislim da ce Salzburg biti najbrojnije gostovanje u makar zadnjih 10 godina. Ocekujem minimum pet hiljada ljudi, a vjerujem da ce cifra ici i do deset. Bice tamo prava domacinska atmosfera, tako da bas vjerujem u prolaz.. sto zbog toga, sto zbog igre koju smo prikazali.
- alan_kardec
- Kontakt:
ma to za euforiju je i razumljivo. Prvi put smo u playoffu lš nakon 11 godina, imamo aktivan rezultat, finu ekipu, ekstra trenera, i što reče Žule Stojković, gol nas dijeli do ostvarenja sna.dscile je napisao/la:Sto rece marconato, oko 3-4 hiljade. Sada bas vlada euforija, iz RS ima organizovanih prevoza iz dosta gradova, a da ne pricamo u Srbiji.. kao i ljudima koji iz dijaspore od kojih ocekujem da popune dobar dio stadiona. Stvarno mislim da bi se moglo doci i do cifre od 10 hiljada ljudi, ako im stadion prima 30.alan_kardec je napisao/la:zna li se onako okvirno koliko je naših prošle sezone bilo u Pragu/Kelnu/Londonu?dscile je napisao/la:Mislim da ce Salzburg biti najbrojnije gostovanje u makar zadnjih 10 godina. Ocekujem minimum pet hiljada ljudi, a vjerujem da ce cifra ici i do deset. Bice tamo prava domacinska atmosfera, tako da bas vjerujem u prolaz.. sto zbog toga, sto zbog igre koju smo prikazali.
Znam ljude iz Republike Srpske koji su i prethodnih godina pratili Zvezdu po Evropi, a i sad će ići u Salcburg 100%. Euforija je uhvatila i mene i sad da mi neko ponudi kartu i prevoz za Salcburg,prihvatio bih bez obzira na cijenu. Zato, pošto vidim da pominješ neke organizovane prevoze, ako znaš da ovamo iz istočnog dijela RS ima nešto organizovano, a da ima mjesta, javljaj obavezno.
Odakle si ti inače?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bice cigana ludaka iz citave Evrope!
Malo ce svabe da zatezu sa kartama, ali ja svakako ocekujem 7-8+ k nasih...
Mene zeza posao i slobodni dani! Zastekao sam kesh, na neko gostovanje u grupnoj fazi se mora otici...
Malo ce svabe da zatezu sa kartama, ali ja svakako ocekujem 7-8+ k nasih...
Mene zeza posao i slobodni dani! Zastekao sam kesh, na neko gostovanje u grupnoj fazi se mora otici...
-
Gargamel83
- Kontakt:
Imas provereno iz Bijeljine , onda preko Brckog i Lopara se putuje, 95 eura sve, prevoz i ulaznica. Ne znam odakle si, ima u Zvorniku plakata sa tom organizacijom, juce sam video po gradu.alan_kardec je napisao/la: ma to za euforiju je i razumljivo. Prvi put smo u playoffu lš nakon 11 godina, imamo aktivan rezultat, finu ekipu, ekstra trenera, i što reče Žule Stojković, gol nas dijeli do ostvarenja sna.
Znam ljude iz Republike Srpske koji su i prethodnih godina pratili Zvezdu po Evropi, a i sad će ići u Salcburg 100%. Euforija je uhvatila i mene i sad da mi neko ponudi kartu i prevoz za Salcburg,prihvatio bih bez obzira na cijenu. Zato, pošto vidim da pominješ neke organizovane prevoze, ako znaš da ovamo iz istočnog dijela RS ima nešto organizovano, a da ima mjesta, javljaj obavezno.
Odakle si ti inače?
- alan_kardec
- Kontakt:
hvala brate, našao sam i ja to danas, @dscile me uputio.Gargamel83 je napisao/la:Imas provereno iz Bijeljine , onda preko Brckog i Lopara se putuje, 95 eura sve, prevoz i ulaznica. Ne znam odakle si, ima u Zvorniku plakata sa tom organizacijom, juce sam video po gradu.
Čuo sam se sa ovima što organizuju prevoz, u busu ima mjesta
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sinoc ne pretjerano kvalitetan mec i pobjeda protiv Čuke za 5/5 u prvenstvu!
Negativna stvar, sramna posjeta i samo 8 000 pred istorijski mec u Salzburgu...
Negativna stvar, sramna posjeta i samo 8 000 pred istorijski mec u Salzburgu...
Čakir nam sudi u Austriji!
Samo da pohvalim publiku na Marakani kontra Salzburga,.
$ "!

Veceras mi koji imamo Total bi mogli ostati uskraceni za posten prenos jer je na totalu verzija SK 1 za Srbiju koja ne prenosi mec a SK 1 BiH se u ponudi totala nalazi samo preko EON-a tako da cemo vjerovatno gledati preko telefona ili racunara...
Prenosi i RTS 1 ali njega ce najvjerovatnije po obicaju zakljucati, jedino da ubace SK 1 BiH u toku dana kao sto su uradili tokom EP u kosarci prosle godine pa da i mi pogledamo utakmicu kao ljudi.
Prenosi i RTS 1 ali njega ce najvjerovatnije po obicaju zakljucati, jedino da ubace SK 1 BiH u toku dana kao sto su uradili tokom EP u kosarci prosle godine pa da i mi pogledamo utakmicu kao ljudi.
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel ima prenos na Areni, bilo kojoj?
Sretno veceras !
Sretno veceras !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nema na Arenama, ima na SK 1 BiH koji je u m:tel-u i ne znam koji ga jos operateri posjeduju i ima na RTS 1 kome ne zatamne ili ko hvala digitalno.belosevic28 je napisao/la:Jel ima prenos na Areni, bilo kojoj?
Sretno veceras !
Hvala
- alan_kardec
- Kontakt:

srećno momci na putu do Lige šampiona
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Heroji...
Vraca se Boaci, ali kakav je borac Pavkov ne bih imao nista protiv da odigra svaku minutu u LS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.