8 igraca ovog kluba bavi se necin drugim u zivotu, a fudbal igraju rekreativnoLocust je napisao/la:U suštini se izgovara Didlaž otprilike jer je to francusko ime istoimenog grada.
I nisu to nikakvi konobari, bankari i ribari unazad sezonu, dvije, u taj klub je uloženo dosta novca. Naravno, ovi rezultati su iznenađenje, ali ne sad baš neka senzacija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobre vijesti, Šofranac, Crepulja i čini mi se čak i Šišić u konkurenciji sutra. Postavili su sliku na instagram igrača koji putuju za Ugljevik. Odlično!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bas i ja to gledam i mislim da su tu koliko se moze vidjeti.BordoSarajevo je napisao/la:Dobre vijesti, Šofranac, Crepulja i čini mi se čak i Šišić u konkurenciji sutra. Postavili su sliku na instagram igrača koji putuju za Ugljevik. Odlično!!
P.S. Radovac nas predvodi na Bajramskom turniru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh sad se već može fina ekipica sastavit za nova tri boda aBd. I što je najbitnije i Rahmanović je tu.. Od akademaca u konkurenciji je i Šabanović kao i Kurdić, Resić, Pidro..
Almira Bekića nikako nema, kao ni Hodžića. A zbog kartona fali kapiten Velkoski, Mujakić i Stanojević.
Almira Bekića nikako nema, kao ni Hodžića. A zbog kartona fali kapiten Velkoski, Mujakić i Stanojević.
FK Sarajevo
- StariGrad071
- Kontakt:
Iznenadi nas Husref sve. Ipak ce ovi pametni sacekati priliku 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šofranac i Crepulja su 100% tu, lahko ih je prepoznati. A za Šišića nisam 100% siguran ali ili je on ili je Stanojević, ne moze niko drugi bit, ali ovaj drugi ima kartone tako da ispada i znači da je to Šišić.. dobro je, neka i njega ponovo tu. Meni popravi dan ova slika, mislio sam da neće niko od ovih biti i onda bi bilo baš teško sklopiti ekipu, al ovako, sa ovim igračima, mislim da neće biti problema nikakvih.miky_hz je napisao/la:Bas i ja to gledam i mislim da su tu koliko se moze vidjeti.BordoSarajevo je napisao/la:Dobre vijesti, Šofranac, Crepulja i čini mi se čak i Šišić u konkurenciji sutra. Postavili su sliku na instagram igrača koji putuju za Ugljevik. Odlično!!
P.S. Radovac nas predvodi na Bajramskom turniru
Kovačević, Hebib, Šofranac, Dupovac, Pidro, Adukor, Rahmanović, Crepulja, Tatar, Šišić, Ahmetović
FK Sarajevo
Pusti se uvreda i trosmislenih izjava. Spomenuo sam nekoliko stvari oko Herica. Na sta mislis konkretno ?Pantelija je napisao/la:Kengur, ne lazi za herica .... nije lijepo ni malo!!!
da je u dogovoru sa menadzerom dobio papire da ne bi ga platili i slicne sheme. evo ja cu ti recci iz prve rukekengur je napisao/la:Pusti se uvreda i trosmislenih izjava. Spomenuo sam nekoliko stvari oko Herica. Na sta mislis konkretno ?Pantelija je napisao/la:Kengur, ne lazi za herica .... nije lijepo ni malo!!!
Heric je dosao na potpis ugovora (novog) sam samcat, bez ikoga, kada su mu dali ugovor nije ni procitao sta pise, potpisao ga je, samo je usmeno trazio da dobije minutazu, sto su mu i obecali. Isti taj momak je svaki trening tapsan po ramenu i govoreno je da je najbolji, da se najvise trudi na treninzima, da super radi, ponasa se, a kad dodje utakmica, klupa i tribina.
To mu se desilo i godsinu i pol prije, ali je ipak potpisao na slijepo novi ugovor sto valjda govori dovoljno o njemu. I opet kada mu se isto desilo, imao je pravo da dobije ciste papire jer nije igrao dovoljno, trazio je papire i dobio ih jer se NA NJEGA NIJE RACUNALO.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- f0rest1946
- Kontakt:
U Stanišiće je otputovalo slijedećih 18 igrača:
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Pidro, Kurdić, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Šišić, Adukor i Rahmanović.
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Hodžić, Šabanović, Pidro, Kurdić, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Resić, Šišić, Adukor i Rahmanović.
Ovdje se svršavalo na Stepanova kada je potpisivao, a tamo igra Biševac koji je imao duplo bolju karijeru u istim godinama.ZeroStyle je napisao/la:8 igraca ovog kluba bavi se necin drugim u zivotu, a fudbal igraju rekreativnoLocust je napisao/la:U suštini se izgovara Didlaž otprilike jer je to francusko ime istoimenog grada.
I nisu to nikakvi konobari, bankari i ribari unazad sezonu, dvije, u taj klub je uloženo dosta novca. Naravno, ovi rezultati su iznenađenje, ali ne sad baš neka senzacija.
Dalje, ljudi dovode solide igrače iz cvajte, a za nas je to misaona imenica.
Tih 8 rekreativaca vjerovatno ni ne igra.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pogriješili su sa Hodzicem, nije on već Halilović.f0rest1946 je napisao/la:U Stanišiće je otputovalo slijedećih 18 igrača:
FK Sarajevo
Solidno, može se ukomponovati ekipa za 3 bodaBordoSarajevo je napisao/la:Pogriješili su sa Hodzicem, nije on već Halilović.f0rest1946 je napisao/la:U Stanišiće je otputovalo slijedećih 18 igrača:
Adukor i Mustafić treba da budu na sredini, Rahman ispred njih. Sumnjam da će lohotnog Crepulju gurnut u vatru od prve minute, bolje počet s Mustafićem. Ako vidimo da se ne tuku, da igraju fer, može Ljuban dobit 35-40 minuta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
0 - 3.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
svi na selo!!!
- StariGrad071
- Kontakt:
Ja bi ovako
Kovacevic
Sabanovic Sofranac Dupovac Pidro
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Tatar Sisic
Ahmetovic.
Brza, tehnicko-trkacka ekipa.
Kovacevic
Sabanovic Sofranac Dupovac Pidro
Adukor Rahmanovic
Hebibovic Tatar Sisic
Ahmetovic.
Brza, tehnicko-trkacka ekipa.
bihuzur je napisao/la:svi na selo!!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
High je napisao/la:0 - 3.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GradKamena2 i 13 gostiju.