Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Fantasy Premier League
Wild Card se morao iskoristiti već nakon dva kola. Ekipa mi nije loša, ali imam previše igrača koji se čekaju da eksplodiraju. Dok oni krenu puniti statistiku ja ću već biti daleko od vrha, tako da sam odlučio sjeći u korijenu.
Mes Que Un Club
Ma ovo nije FM menager pa da se moze cekati, treba uzimati one koji ti donose sig bodove, ja sam recimo proslu sezonu citavu imao Salaha i tu nije bilo greske, i sad ga imam od prvog kola i. Imacu ga sve dok recimo ne bi jedno 3-4 kola los bio, a sad ga razmisljam staviti na triple capitan ovo kolo, imam osjecaj da ce izdominirati ovo kolohule_barca je napisao/la:Wild Card se morao iskoristiti već nakon dva kola. Ekipa mi nije loša, ali imam previše igrača koji se čekaju da eksplodiraju. Dok oni krenu puniti statistiku ja ću već biti daleko od vrha, tako da sam odlučio sjeći u korijenu.
- hule_barca
- Kontakt:
S prvim dijelom se slažem, a što se tiče triple captaina, igrati sad taj džoker je poprilično riskantno. Može te podići visoko na tabeli, ali i sam znaš da taj džoker najviše dolazi do izražaja početkom druge polovice sezone, kada se igraju dupla kola. Ja sam recimo taj džoker iskoristio na Salahu kad je zabio 4 komada, a samo je par utakmica igrano i ja imao samo 6 igrača koji su igrali. To mi je trasiralo put ka vrhu.
Mes Que Un Club
- Fikret1946
- Kontakt:
Zbog cega koristiti TC u trecem kolu kad ce biti kolo gdje ce Salah i mnogi drugi imati duple utakmice ?
Kakva je situacija sa Llorisom, brani li prekosutra?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ne zna se još, al mislim da će branit, stavit Vorma u takvoj utakmici je samoubojstvo.mirgerr je napisao/la:Kakva je situacija sa Llorisom, brani li prekosutra?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Čudi me da nisam uzeo Sanea, s obzirom kako je počeo ovu sezonu... 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jos jedno grozno kolo na pomolu. City kiksao, Richarlison crveni -2 poena, izbacim Bertranda on postigne gol 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Fikret1946
- Kontakt:
Dvoumio se koga da ubacim madisona ili richarlisona ubacim ovog prvog, nije da sam ubo nesta ali nije bar crveni dobio 
I ja sam izbacio BertrandaStevieG8 je napisao/la:Jos jedno grozno kolo na pomolu. City kiksao, Richarlison crveni -2 poena, izbacim Bertranda on postigne gol
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- hule_barca
- Kontakt:
Izbacio Bertranda, Andersona i Sigurdssona. To su ti koje sam čekao da pročepe. Zasad me jedino ispoštovao Walcott od novih koje sam ubacio.
Mes Que Un Club
Jelde da je previse imati i Kanea i Salaha?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- hule_barca
- Kontakt:
Kakav je crveni dao sudija Richarlisonu yebem li mu sve, oprastaju krvolocne startove i onda za ono da crveni..yebo me je na fantasyu a obzirom koliko ga ljudi ima u ekipi jedan sam od mnogih...
Katastrofalno kolo inace, 13 bodova tek a vec pet igraca upisalo nastup.
Katastrofalno kolo inace, 13 bodova tek a vec pet igraca upisalo nastup.
Kako je Alisson dobio samo 6 bodova nakon onakve utakmice. Jos 4 igraca cekam, 40 bodova za sad. Richarlison, Mane, Mendy zakazali.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zaha majstore.
Hajmo jos Mitro.
Hajmo jos Mitro.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Bravo, Mitre

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Izgleda svi imamo Mitrovica
sreca pa je i Zaha postigao gol, izvlaci se ovo kolo pomalo.
Mitro's on fire your defence is terrified, Mitro's on fire
Zaha gol, Bobby asistencija, Mitro 2 gola i asistencija. Odlicno kolo
Nadam se da ce sutra biti miroljubivih 0-0, pa da Lloris, Bailly i Trippier upisu po 6b.
Zaha gol, Bobby asistencija, Mitro 2 gola i asistencija. Odlicno kolo
Nadam se da ce sutra biti miroljubivih 0-0, pa da Lloris, Bailly i Trippier upisu po 6b.
Spamm
Spamm
Bertrand na klupi, Sesenjon u prvoj postavi i onaj mamlaz u 89-toj kao treću izmjenu uvodi Sesenjona

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.