Tako nesto i ja ocekujem 6-7 kkontrasviju je napisao/la:Koliko je realno za očekivat u nedjelju raje? 6-7k?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
- svrakino1921
- Kontakt:
Igra i to asistencija kod vodstva Partizana i odmah u sljedecem napadu Besiktas izhednacioMocMahale444 je napisao/la:Gledal ko partizan- beks![]()
Igra onaj supak zakaric.
- MocMahale444
Znam gledam nije nestosvrakino1921 je napisao/la:Igra i to asistencija kod vodstva Partizana i odmah u sljedecem napadu Besiktas izhednacioMocMahale444 je napisao/la:Gledal ko partizan- beks![]()
Igra onaj supak zakaric.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sa obzirom na tv prenos i kijamet u najavi ocekujem 3 milje.svrakino1921 je napisao/la:Tako nesto i ja ocekujem 6-7 kkontrasviju je napisao/la:Koliko je realno za očekivat u nedjelju raje? 6-7k?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Los Apollon (kazu)
Ako je istina da imamo procenat od naredne prodaje, dabogda otisao direkt u Real ( da uznemo finu lovu ), a onda nek se polomi ko BaljicMocMahale444 je napisao/la:Gledal ko partizan- beks![]()
Igra onaj supak zakaric.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
A sto igra Zakaric yebo sebe...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Nisu ga trebali prodati u partizan. Nikako neka pola godine truhne na tribinama. Guzicom je zatvorio vrata.
Vi se cudite kako igra pa i ovdje je igrao super.
I to po onakom starom travnjaku.
Dobrih igraca je proslo. Ozivili smo mnoge.
Vi se cudite kako igra pa i ovdje je igrao super.
I to po onakom starom travnjaku.
Dobrih igraca je proslo. Ozivili smo mnoge.
Zakaric igra dobro kao i ovdje, ali Graovac igra slabije. Gledam neke izvjestaje na yt i u svakom Graovac pravi neke greske koje ovdje nije nikad. Njemu se i ne igra tamo meni se cini.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Opustite se, imamo mi Jazvu 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Zakarić je imao 18 golova i 11 asistencija prošle sezone. Sumnjam da je poslije rata bilo krilo u Želji sa takvom statistikom. Jednostavno brutalno.
- kontrasviju
- Kontakt:
Umislio papak da će osvojiti srpsku ligu i da će igrati u Europi, a realnost je da će im Zvezda pobjeći 15 bodova i da ispadaju od Bešiktaša.
Bio mi je najdraži igrač ali zbog onakvog odnosa prema klubu koji mu je oživio karijeru, kao i mnogim igračima, zgadio mi se.
Trebalo ga je pustiti pola godine da truhne na tribini, pa ga ne bi htio ni Radnik iz Surdulice.
Još jednom, sve najgore mu želim.
Bio mi je najdraži igrač ali zbog onakvog odnosa prema klubu koji mu je oživio karijeru, kao i mnogim igračima, zgadio mi se.
Trebalo ga je pustiti pola godine da truhne na tribini, pa ga ne bi htio ni Radnik iz Surdulice.
Još jednom, sve najgore mu želim.
1921
Ma nek' im bude najbolji igrač lige što se mene tiče, pogotovo ako imamo neki procenat od idućeg transfera, daBogda u Real prešao direktno iz Partizana 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Interesantna pressica Milomira, uvijek otvoreno priča o određenim "manama" nekih igrača kao i o nedostatcima u igri generalno. Šteta što samo zna Ligata konkrentno pitanje postavit (iako ga oduži
) na pressici, ovi ostali isto mutavi.
- MocMahale444
Brutalno ga nabijem na ****. Sve njih koje ozivimo pa odu za saku jada.braco je napisao/la:Zakarić je imao 18 golova i 11 asistencija prošle sezone. Sumnjam da je poslije rata bilo krilo u Želji sa takvom statistikom. Jednostavno brutalno.
I one sto nisu skontali na vrijeme da nam mozda ti igraci trebaju.
Mater **** svoju nismo mi merhamet ili karitas, grijat klupu je on trebao 6 mj, neka se udeblja ko krme.
Lakija prenijelo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobili smo kaznu 8.000 KM od Saveza i upozorenje na zatvaranje Juga. Cim krene prozivanje zatvaraj, mars.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 6 gostiju.