Kovačević
Šabanović Šofranac Dupovac Pidro
Adukor Rahmanović
Hebibović Tatar Resić
Ahmetović
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja se vodim logikom da je bolje da on igra tu nego Hebib, jer je Anel nedvojbeno bolji na krilu. Da ima drugih rješenja, to bi i poželio, ovako je to pod moranje. Šabanović mi svakako nije nešto..moj uzor-S.G je napisao/la:Zasto vecina stavlja Sabanovica u prvi tim?
9 milja vas i nasih miljuprisonbreak je napisao/la:Iskreno volio bih da pobjedite, al i mi da pobjedimo, ja mislim da bi Bilino bilo krcato, kakva bi to tekma bila..SedrenikHz je napisao/la:Hajde poderite ove brdzane da Zenica gori
Normalno i mislio sam da igra na svojoj prirodnoj poziciji, ako ispadne Šabanović, Hebibović se vrača na beka, Rahmanović ide naprijed.uNbx je napisao/la:Mustafić je zadnji vezni.
KovačevićAlfredNobel je napisao/la:Riješiti se Mujakića ili Mustafića, brkaju se imena, nikad potrefiti.
Kovačević
Šabanović Šofranac Dupovac Pidro
Adukor Rahmanović
Hebibović Tatar Resić
Ahmetović
MortemHz je napisao/la:Naše Sarajevo u subotu u 17:00h gostuje u Ugljeviku, tim povodom UNFKS organizuje prevoz na utakmicu, a cijena puta je 20KM. Uplate možete izvršiti sutra (petak) od 17:00h do 19:00h u prostorijama UNFKS.
SVI U UGLJEVIK, SARAJ’VO TE TREBA!!!
Mislim da BH Telecom plaća kartone savezu.miky_hz je napisao/la:E cuj zuti karton 250 KM,a crveni 500 KM se placa savezu.
Rahmanovicu ako budu od plate svaki karton odbijali samo ce za to pola plate skrsit