AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jest vala ovaj termin subotom zafrkan, uvjek se mora prilagodjavat a na kraju opet bude nezadovoljih 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Mogu se djevojke strpiti jednu večer 

a šta ako imamo dečka 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
super onda, možete zajedno tekmu gledatirope11 je napisao/la:a šta ako imamo dečka

Dajjj Vise subotu da vidimo dje smo sta smo,imal hljeba u ovim il nema
Mada se u ovim malim utakmicama uzimaju bodovi za Ligu Prvaka,dobar rezultat dole bi svakako bio vjetar u ledja
Mada se u ovim malim utakmicama uzimaju bodovi za Ligu Prvaka,dobar rezultat dole bi svakako bio vjetar u ledja
Ozenis se i problem rjesen, samo sto onda slusas zenu kako zvoca da vazda gledas fudbal i da ona nista ne moze gledati, al u tim trenutcima se pravis mrtav dok ne prodje tekmanextterrain je napisao/la:Mogu se djevojke strpiti jednu večer

- Beduin
- Kontakt:
Zavisi ko je primacrope11 je napisao/la:a šta ako imamo dečka

Meni tamam termin, odgledan Slobodu i sa Tusnja direkt u sobu, a zena sa prijateljicama popije pice dok sam na Tusnju.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
A brate dragi, vi svi ozenjeni, Rope i momka ima
Vala cekam utakmicu par mjeseci vec, da me zove Adriana Lima ne bih se odazvao (dobro, lazem)

Vala cekam utakmicu par mjeseci vec, da me zove Adriana Lima ne bih se odazvao (dobro, lazem)

- muha milanez
- Kontakt:
Hahah lahko je tako, da vidiš belaja kad punica zovenextterrain je napisao/la:A brate dragi, vi svi ozenjeni, Rope i momka ima![]()

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ne znam kako vi sa tim, al' ja nijednoj ne smijem reći da navijam za Milan, nešto mi se svaka smije majku im 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cega ti to toliko imas kad kazes ni jednojRaonffa je napisao/la:Ne znam kako vi sa tim, al' ja nijednoj ne smijem reći da navijam za Milan, nešto mi se svaka smije majku im

ma to je izvlakuša, vjerovatno mu se smiju jer je gabor 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa nijednoj, općenito mislim, u zadnjih pet godinaronaldo99 je napisao/la:Cega ti to toliko imas kad kazes ni jednojRaonffa je napisao/la:Ne znam kako vi sa tim, al' ja nijednoj ne smijem reći da navijam za Milan, nešto mi se svaka smije majku im

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Pa nijednoj, općenito mislim, u zadnjih pet godinaronaldo99 je napisao/la:Cega ti to toliko imas kad kazes ni jednojRaonffa je napisao/la:Ne znam kako vi sa tim, al' ja nijednoj ne smijem reći da navijam za Milan, nešto mi se svaka smije majku im
Jel to živiš u haremu?

Kad kažem da navijam za Milan pitaju me: ZA ŠTA? Valjda mlađe generacije ne znaju

Mo'š misliti, garant bi sa vama ovdje pričao o SMS-u i Bernardu 

- senadrosoner
- Kontakt:
Ma fuj izgleda opet Borini sutra lijevo a Bonaventura u vezni ...
Fuj .... Fuj..... Fuj... Pa dokle vise taj Borini ???
Vec mi se gadi citav Milan ako to sutra tako bude.

Fuj .... Fuj..... Fuj... Pa dokle vise taj Borini ???
Vec mi se gadi citav Milan ako to sutra tako bude.

Ac.Milan 2001-2024!
Ja sam čitao da će Jack na lijevo krilo, a Bakayoko upada u vezni red.
- senadrosoner
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
U mene naže kobajagi navija za Real i Ronalda, uceram im. Sad jos i protiv Juveta mi valja trpiti tog derpea nakvarcanog, zato imam motiv vise da pobijedimo Staru Damu pa zeni ide damu zbog Ronalda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Igra igrač koji ti se ne sviđa i koji je ruku na srce loš i odmah ti se gadi čitav klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.