NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
draft sam stavio u nedelju 2og u 6pm po Bosanskom vremenu.
Ako hocete drugo vrijeme recite
Moram divizije postavit i to ej to
Ako hocete drugo vrijeme recite
Moram divizije postavit i to ej to
Divizije i raspored je gotov. Sve je spremno
okidoki, meni paše, samo da ne bude ranije, imam neki familijarni ručak u semizovcu, do 6 sam stoposto kući. pustiću malog da vozi elem biće taman par piva za zagrijavanje za draft!
kako ćemo draftovati, opet po obrnutom redu od plasmana ili random?
Kako hocete meni je svejedno i za draft. Samo se izjasnite da odrsdim to danas, jer sutra picim za Phoenix 2-3 hefte, necu imat kad ovo podesavatjestamaji je napisao/la:okidoki, meni paše, samo da ne bude ranije, imam neki familijarni ručak u semizovcu, do 6 sam stoposto kući. pustiću malog da vozi elem biće taman par piva za zagrijavanje za draft!
Draft sam odradio kao i prosle godine, Tuzlak ima prvi pick
1-12/ 2-11/ 3-10
4-9/ 5-8/ 6-7
Ovako je bilo lani, draft ide valjda kako je isao uvijek, ista je liga ostala poredat ce nas po redosljedu od lani. Sto se mene tice moze kad zelite.
4-9/ 5-8/ 6-7
Ovako je bilo lani, draft ide valjda kako je isao uvijek, ista je liga ostala poredat ce nas po redosljedu od lani. Sto se mene tice moze kad zelite.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tu sam kao i uvijek. Da li sam prvi pick ili drugi pick?
S obzirom na taj nas sistem drafta najbolja je ta neka zlatna sredina jer ovi mockovi nista ne vrijede kada krene nas draft zbog standardne nestasice RB-ova.
S obzirom na taj nas sistem drafta najbolja je ta neka zlatna sredina jer ovi mockovi nista ne vrijede kada krene nas draft zbog standardne nestasice RB-ova.
Ne dobija se fantasy u 1 i 2 rundituzlak1987 je napisao/la:Tu sam kao i uvijek. Da li sam prvi pick ili drugi pick?
Max Allegri
Svi su tukad_kako je napisao/la:Aleme treba prozivku uradit bolan. Da vidimo ko igra, ko nece, ako ima slobodno da ubacimo nekog iz druge... da ne krenemo u sezonu kratki sa igracima.
Sve je namjesteno
RB ce biti problem, juce sam odradio draft u ovoj drugoj ligi uzivo, doduse jest nas 14 bilo, ali RB nije bilo za lijeka vrlo brzo.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Extra onda!alemsa je napisao/la:Svi su tukad_kako je napisao/la:Aleme treba prozivku uradit bolan. Da vidimo ko igra, ko nece, ako ima slobodno da ubacimo nekog iz druge... da ne krenemo u sezonu kratki sa igracima.
Sve je namjesteno
RB ce biti problem, juce sam odradio draft u ovoj drugoj ligi uzivo, doduse jest nas 14 bilo, ali RB nije bilo za lijeka vrlo brzo.
Znaci opet zadnji biram. Kakav je to rahatluk.
De nek neko postavi draft pikove ako nije zahmet. Ja na mobilu vazdan, i nemam blage koji mi je login, a interesuje me kako lici redosljed biranja.
3x Champion
Postovanje treba zaraditi.
de ne pretjeruj, ta tri puta se niko ovde ne sjeća 
Hocel se igrat ta druga liga.Valjda neko odustane 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Koliko sam vidio i druga je ready; ja biram 10. i 11. i onda opet zadnji itd. Isto kao i prosle godine...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Izmisljajestamaji je napisao/la:de ne pretjeruj, ta tri puta se niko ovde ne sjeća
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bears offense juce odlicno koliko samo ljepse izlgeda kad imas ofanzivnog kordinatora i coacha koji znaju nešto ..jako će biti zanimljivo koji će WR biti dopušten l.. po kvaliteti to bi trebao biti Bellamy ali on igra i ST tako da nikad ne znaš .. grehota bi bilo 7 rundu kradju drafta Wimsa pustiti , Whita takodjer koji izgleda odlicno ali on ima i garantovanih 5 miliona tako da neće sigurno on.. sigurni su Robinson , Miller i Gabriel.. juce je inače naša druga i treća ekipa igrala protiv Kanzasa najace ekipe u prvom poluvremenu i postigli smo 3 TD sto je za ne povjerovat da Bearsi to urade za jedno poluvrijeme
...jedino mi je ćud o od 5 utakmica predsezone naša prva ekipa c eodigrati svega 10-15 minuta .. ne znam zbog čega je to odluka našeg trenera a ali on je placen za to da razmišlja valjda vidi nešto bolje.. moje je mišljenje da su trebali se vise uogravati jer ja Robinsona još nisam vidjeo Da igra uopste , Miller jako malo dobio šansu a kažu da je najbolji u kampu.. doduše ipak kad pogledam ovu situaciju sa RB i wR gdje će biti gurači ko će ostati onda i razumijem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wims rekao bi da je ovo hvatanje jednog veterana a ne rookia iz 7 runde .. uz to relativno je i brz i može se osloboditi nakon hvatanja sto je pokazao do sada
Wims TD
Wims još nekoliko njegovih hvatanja proti Kanzasa
White šta je samo uradio Ovom CB kakva varka koja se zapravo i ne vidi na ovom videu... on samo da nije imao povrede silne šteta .. nadam se da je ovo njegova sezona
Na ovome video ovdje se najbolje vidi šta je uradio
.
Wims TD
Wims još nekoliko njegovih hvatanja proti Kanzasa
White šta je samo uradio Ovom CB kakva varka koja se zapravo i ne vidi na ovom videu... on samo da nije imao povrede silne šteta .. nadam se da je ovo njegova sezona
Na ovome video ovdje se najbolje vidi šta je uradio
.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Salty, nemoj se puno nadati od Whitea, mogao bi on sa izborom 3.ili 4. runde drafta 2019 u Jacksonville za Dante Fowlera.... njima se Lee ozlijedio, treba im receiver, a nasima nepresusno fali OLB...
Evo Darmina i lozenja do week 5 
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ako nije nikom zauzeo moje mjesto u drugoj ligi ja bih igrao..vidim da mi je tim izbrisan,nisam ulazio na yahoo mail..Ako se prijavio vec neko nek igra
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.