samo Hajdukov crni Said dolazi u obzirKrajisnikBosnjak je napisao/la:Said je uz Lelića u užoj konkurenciji za doveđenje.Mokes je napisao/la:Kolike su šanse da ga dovedemouNbx je napisao/la:Lelić zabio osam golova na bajramskom! Hejteri se zavukli u rupice!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
scudetto89
- Kontakt:
Danas nebi trebali imati vecih problema, ocekujem sigurnu pobjedu 0-2
Ahmet 1x, benjo 1x
Ona slijedi uvijek nezgodno gostovanje ekipi celika, tu ce biti tesko, opet mislim da nam sve zavisi od samog pristupa na samom terenu, iskljucivo od nas zavisi pobjeda protiv celika
Otom potom, prvo da zavrsimo sa zvijezdom !
Volim te Saraj' vooo !
Ahmet 1x, benjo 1x
Ona slijedi uvijek nezgodno gostovanje ekipi celika, tu ce biti tesko, opet mislim da nam sve zavisi od samog pristupa na samom terenu, iskljucivo od nas zavisi pobjeda protiv celika
Otom potom, prvo da zavrsimo sa zvijezdom !
Volim te Saraj' vooo !
04.10.2009 !
K'o dijete ja sam s tobom, osjetio bol, srecu ovog svijeta, i dobro, a i zlo. Danas opet tu sam, zivim k'o i tad, za bordo bijele boje i Sarajevo grad.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ThrillerHz
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:K'o dijete ja sam s tobom, osjetio bol, srecu ovog svijeta, i dobro, a i zlo. Danas opet tu sam, zivim k'o i tad, za bordo bijele boje i Sarajevo grad.![]()
![]()
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:benko21 je napisao/la:K'o dijete ja sam s tobom, osjetio bol, srecu ovog svijeta, i dobro, a i zlo. Danas opet tu sam, zivim k'o i tad, za bordo bijele boje i Sarajevo grad.![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima se na tu temu mnogo toga napisati, ne mogu sad. Napomeni me u pp.Vieira je napisao/la:Posto vidim da si ti povezan sa udruzenjem navijaca je li moze neko objasnjenje ako je bojkot navijaca bio zbog uprave i toliko se bojkotovalo a sad se uopste ne spominje uprava nit ista, cisto je li opet vladaju neki novi dzine i slicni na tribinama pa se dobro uhljebilo da se ne spominje uprava zbog koje su hz pozivale sve navijace i sve ljubitelje FKS da ne dolaze 10 utakmica, ako moze neko objasnjenje bio bih ti zahvalan.MortemHz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Naše Sarajevo u subotu u 17:00h gostuje u Ugljeviku, tim povodom UNFKS organizuje prevoz na utakmicu, a cijena puta je 20KM. Uplate možete izvršiti sutra (petak) od 17:00h do 19:00h u prostorijama UNFKS.
SVI U UGLJEVIK, SARAJ’VO TE TREBA!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Gradačac cijeli je bordo-bijeli!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo tri boda. Idemo 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Idemo danas do pobjede ABd, dosta i 0-1 samo da uzmemo, pobjeda danas nam je 50% pobjede u zenici, siguran sam da ako danas uzmemo uzet cemo i celik hladno
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
taman u 17h, najljepše vrijeme za igrati. Hajmo momci, 3 boda donesite kući.
I am coming
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mislim da će danas i podrška biti na visokom nivou, bit će nas dosta u Ugljeviku.
FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cek zar Zvijezda nije iz BeGea?High je napisao/la:Gradačac cijeli je bordo-bijeli!
1946~
Skoro svi su u Gradačcu, neki su u Beogradu, a najmanje je naših otišlo u Ugljevik!ThrillerHz je napisao/la:Cek zar Zvijezda nije iz BeGea?High je napisao/la:Gradačac cijeli je bordo-bijeli!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Živi bili pa vidjeli. Isti sam po pitanju toga da jedva čekam da vidim Veleža i Jedinstvo u PLBiH, ali danas je Mladost pod imperativom pobjede i grist će da pbjede. Čelik je za mene još uvijek relativno slaba ekipa koja ć3 varirati 7-9 mjesta. I Želju i Zrinjskog su uzeli na atmosferu i uz vrlo loš pristup gostiju.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sutra Čelik lagano uzima. Mladost je qrac od ekipe ove sezone. Vidio Mušija da od seoske ekipe i 300/500 navijača na utakmici nema hajra. Njihova realnost bi trebala biti PLFBiH i da budu sretni sa tim. Uskoro aBd Velež i bihaćko Jedinstvo u PLBiH. Vrijeme je i da NAŠ dio Krajine dobije Premijerligaša, a vraća se vjerujem i Borac u ligu tako da će biti super!SedrenikHz je napisao/la:Ma sutra Mladost kec ko kućaHistoricar je napisao/la:
Ako mi pobijedimo sutra, a i Čelik pobjedi Mladost, mislim da će Bilino biti krcato, igralo bi se baš u spektakularnoj atmosferi.
DVICAAAA U UGLJEVIKU !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- robertkosar
- Kontakt:
A u kojoj ekipi ovaj lelic igrauNbx je napisao/la:Lelić zabio osam golova na bajramskom! Hejteri se zavukli u rupice!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
High je napisao/la:Gradačac cijeli je bordo-bijeli!
Invazijaaaaaaaaaaa
Bordo bijeli za život cijeli!!
Sadaka arena pravi li se pravi , cuj 1,4 mill za zeljin stadion , muka mi je vise od ovog saveza i od naseg utrpanog. I onda kazu mi smo ko sda tim , sta je sve pod sda propalo a oni od golubarnika jos malo pa pravi stadion a sve sadaka . Mi od milijardera ne zavrsismo ni akademiju , sto tu savez nije poguro ?!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne trčite pred rudu s upisivanjem bodova unaprijed, da ne bi bili hladni tuševi i sočne psovke u 19h. Valjda ćemo nastaviti s ovim dobrim partijama, uvezati konstantu, a ne da uvijek bude 'korak naprijed, nazad dva'. Samo da bude nafake, ako je ne bude, piši propalo, biće repriza GOŠK-a.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Vise se ovih selendri bojim nego nekakvih plemica, strumfica itd...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.