Rekonstrukcija stadiona u BiH

svrakino1921
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la svrakino1921 » 24 avg 2018, 23:00

zamorano je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Kamo srece da mi imamo u svakom velikom gradu stadion takav, ali jedno je price, a drugo stvarnost. I nama su obecavali Mercedesove arene, najsavremnije hotele, bazene, soping centre... Ali na kraju dodjose ljudi koji malo po malo izgradise nesto neshvatljivo u ovakvom okruzenju.

slika

Treba reci ovome sto kosi travu, da se ne zayebava previse :D :ljepota:
Drama
Mislim da ovo radi ova Zenicka firma Alba
Mislim da samo oni znaju pokosit ovako
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Gdje se moze pokositi u kocke :urnebes: Jaooooo :urnebes: Teren se valja redovno,i valjanjem teren se ravna,a ujedno i pravi izgled terena koji se želi..da li su to samo pruge,kocke ili krugovi,ili konbinovano to je do ovog valjatora :D
To mozda u tvom selu
Valjda Zenicka Alba zna kako i sta

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 25 avg 2018, 01:33

Edit: Dupli :D
Zadnja izmjena: Hantraga, dana/u 25 avg 2018, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 25 avg 2018, 01:38

Negdje pročitah da će u Zrinjskom pokrivati zapad i mijenjati reflektore!? Ima li istine u tome?
Ovim se vjerovatno sprema druga liga, ali hajde :D Generalno, oni baš stagniraju dvije godine sa stadionom. Doveli su kapacitet na taman stanje, mada sam vala očekivao da će dograditi onu centralnu tribinu da bude dužinom cijelog terena. Ali hajde, nije problem eto. Pa sam onda očekivao krov, ali ne bi ni toga. Hajde dobro. Onda sam očekivao da srede malo prilaz, stanje oko stadiona, ali ne bi ni toga. Travnjak, reflektori, ne bi ničega :D

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 25 avg 2018, 10:15

Hantraga je napisao/la:Negdje pročitah da će u Zrinjskom pokrivati zapad i mijenjati reflektore!? Ima li istine u tome?
Ovim se vjerovatno sprema druga liga, ali hajde :D Generalno, oni baš stagniraju dvije godine sa stadionom. Doveli su kapacitet na taman stanje, mada sam vala očekivao da će dograditi onu centralnu tribinu da bude dužinom cijelog terena. Ali hajde, nije problem eto. Pa sam onda očekivao krov, ali ne bi ni toga. Hajde dobro. Onda sam očekivao da srede malo prilaz, stanje oko stadiona, ali ne bi ni toga. Travnjak, reflektori, ne bi ničega :D

Grijesis druze,predpostavljam da bi ti tako volio da bude. Uglavnom natkrivanhe tribine uskoro ide a i reflektori zatim. U planu je i postavljnje plasticne trave na pomocni stadion i gradnja jos jednog. Tako nista se ne sikiraj.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2018, 10:50

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 25 avg 2018, 10:54

aneks je napisao/la:
Hantraga je napisao/la:Negdje pročitah da će u Zrinjskom pokrivati zapad i mijenjati reflektore!? Ima li istine u tome?

Grijesis druze,predpostavljam da bi ti tako volio da bude. Uglavnom natkrivanhe tribine uskoro ide a i reflektori zatim. U planu je i postavljnje plasticne trave na pomocni stadion i gradnja jos jednog. Tako nista se ne sikiraj.
Za šta, za ispadanje ili? Vala, ne bih volio da bude :D Normalna i simpatična ekipa, normalan narod, odeš na utakmicu tamo i sve regularno. Čak, da biram da 10 ekipa ispadne, volio bih da Mladost ostane :D

A samo mi je djelovalo kilavo jer se realno dvije godine nije ništa radilo. I travnjak je postao bezveze totalno. Plus, nekakve priče o lošem zdravstvenom stanju predsjednika, pa..

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 25 avg 2018, 11:07

Jbg nema se para toliko ali kontinuirano se nesto radi jest pomalo al eto. Travnjak je u solidnom stanju jedan od boljih u ligi. A predsjednik bice on dobro aBd .

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 25 avg 2018, 11:25

Ma ne može biti jedan od boljih u ligi nikako. :D Štaviše, pitanje je sada je li bolji od bilo kojeg drugog. Od Grbavice, Bilinog, Pecare (bez obzira na probleme, a krenulo je na bolje), Koševa i BB nije ni blizu. Ugljevik je također vrlo dobar, Gabela zbog klime sasvim ok, Krupa vještačka. Eto, ostanu Tuzla i Bijeljina.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 avg 2018, 11:31

Hantraga je napisao/la:Ma ne može biti jedan od boljih u ligi nikako. :D Štaviše, pitanje je sada je li bolji od bilo kojeg drugog. Od Grbavice, Bilinog, Pecare (bez obzira na probleme, a krenulo je na bolje), Koševa i BB nije ni blizu. Ugljevik je također vrlo dobar, Gabela zbog klime sasvim ok, Krupa vještačka. Eto, ostanu Tuzla i Bijeljina.
Bijeljina prosle godine mijenjala , ispade sad u Mladosti jedan od losijih travnjaka :D Nista od reflektora i krova , price za djecu , sigurno sto znam , mozda ako ostanu u ligi , to je sad vadiona , al ove godine sigurno ne ....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2018, 11:59

Sve od svojih para :rol:

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 25 avg 2018, 12:03

ipak proljece
Zarathustra

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 25 avg 2018, 12:36

Na poljudu se radi novi teren. Ima li kakvih slika da vidimo kako je ispalo ako su ga zavrsili uopste?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 avg 2018, 12:36

Cuj 1.4milion maraka :shock: I ovaj savez nekad sam sebe nadmasi, ali stas i jesu puni ko brod. Aferim, uprava! :clap:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 25 avg 2018, 12:41

JaskoBiH je napisao/la:Na poljudu se radi novi teren. Ima li kakvih slika da vidimo kako je ispalo ako su ga zavrsili uopste?
Pa neki dan na tekmi Hajduk-Gorica je bila oranica. Sumnjam da su ga postavili do sada.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2018, 12:46

JaskoBiH je napisao/la:Na poljudu se radi novi teren. Ima li kakvih slika da vidimo kako je ispalo ako su ga zavrsili uopste?
Ne vidim kakve to ima veze sa ovom temom

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 avg 2018, 13:17

irfo je napisao/la:
Ne vidim kakve to ima veze sa ovom temom
Pa dok neko kod nas nesto ne ofarba.....malo do susjedstva :bih:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2018, 13:43

Hoce li sad kad savez finansira biti promjena u planu konstrukcije krova, da ne bude onih stubova sto drze krov?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2018, 13:44

ElCartel11 je napisao/la:Hoce li sad kad savez finansira biti promjena u planu konstrukcije krova, da ne bude onih stubova sto drze krov?
Pa s obzirom na navedenu cijenu pretpostavljam da hoce, sumnjam da bi ovoliko kostalo sa stubovima

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 25 avg 2018, 14:33

Hantraga je napisao/la:Ma ne može biti jedan od boljih u ligi nikako. :D Štaviše, pitanje je sada je li bolji od bilo kojeg drugog. Od Grbavice, Bilinog, Pecare (bez obzira na probleme, a krenulo je na bolje), Koševa i BB nije ni blizu. Ugljevik je također vrlo dobar, Gabela zbog klime sasvim ok, Krupa vještačka. Eto, ostanu Tuzla i Bijeljina.
https://drive.google.com/file/d/1SLCmeX ... p=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/16PeDKp ... p=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/1ci3JFT ... p=drivesdk

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.