Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
kakav god da je, dobar je 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ja na nju gledam kao prelijepu plavku. Da je imat onakvu curu mogo bih umrijet sretan.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Takođe/r. Vidiš li ti moj @Bosco svakakvih orgazmično nastrojenih osoba.Bosco je napisao/la:Ja na nju gledam kao prelijepu plavku. Da je imat onakvu curu mogo bih umrijet sretan.
Hebo nju, da je meni fax završit, da mi je bit sam svoj čoek da mi starci više ne kukaju za vratom 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
da se razumijemo, mislio sam na nju i njene dozivljaje, a ne na sebeOTNYS_YNWA je napisao/la:Takođe/r. Vidiš li ti moj @Bosco svakakvih orgazmično nastrojenih osoba.Bosco je napisao/la:Ja na nju gledam kao prelijepu plavku. Da je imat onakvu curu mogo bih umrijet sretan.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Ma zagorili haman, pa ih i avatar napali.OTNYS_YNWA je napisao/la:Takođe/r. Vidiš li ti moj @Bosco svakakvih orgazmično nastrojenih osoba.Bosco je napisao/la:Ja na nju gledam kao prelijepu plavku. Da je imat onakvu curu mogo bih umrijet sretan.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dogovoreno.
A @GunnerS, sve bude i prođe. Tako će i to. A onda kada aBd dobiješ taj posao žalićeš za vremenom kada su te roditelji finansirali, kada nisi vodio računa o tome hoćeš li sebi moći obezbjediti hljeba, kada si tražio cenera
da odeš na piće sa jaranima, tražio malo više novca da djevojcki kupiš poklon i slično. Ehhh, kako idu godine sve je teže i teže.
A @GunnerS, sve bude i prođe. Tako će i to. A onda kada aBd dobiješ taj posao žalićeš za vremenom kada su te roditelji finansirali, kada nisi vodio računa o tome hoćeš li sebi moći obezbjediti hljeba, kada si tražio cenera
da odeš na piće sa jaranima, tražio malo više novca da djevojcki kupiš poklon i slično. Ehhh, kako idu godine sve je teže i teže.
E Gunners slušaj savjete ovog mudraca. Hajde bolan šta si se tu ukofrčio. Nisi ni ti tako star, imaš ženu, posao. Jbg ne možeš reći da ti je loše. Mada znam kako ti je, jer ja imam 18, a zalim za vremenima kad sam imo 10. to je prirodno.
E jbg.jarane. Ja sad iz čaršije kad starci sjede i gledaju u mene. Znao sam da se ne piše ništa dobro
Kažu, kad ti misliš bit ozbiljan, a ja u smijeh
Stari se naljuti, pođe prdit i onda jbg... Stvarno, da je završit, samo radi toga 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne žalim se. Ne radim naporan posao ali opet su moje misli odvučene mojoj kući gdje vjerovatno spavaju meni dragi ljudi.Bosco je napisao/la:E Gunners slušaj savjete ovog mudraca. Hajde bolan šta si se tu ukofrčio. Nisi ni ti tako star, imaš ženu, posao. Jbg ne možeš reći da ti je loše. Mada znam kako ti je, jer ja imam 18, a zalim za vremenima kad sam imo 10. to je prirodno.
A to će ti se dešavati sve dok budeš vukao godine. Kada budeš imao 28, žalićeš za vremenom kada si imao 18,... Nažalost, vrijeme prolazi. Treba ga iskoristiti maksimalno.
Pa definitivno i ne kaže se džaba živi svaki dan kao da ti je zadnji jer jedan ce sigurno bit zadnji. Svi ćemo ostarit i zato trebamo iskoristit mladost prije starosti.
- majestic24
- Kontakt:
Jel ovo 600-ta stranica???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jes jes , 600-ta stranica
Jubilarna
Čuj ono , orgazmičan
Čuj ono , orgazmičan
Treba, jbg.mogu ja i završit fax pa onda još bolje živjetBosco je napisao/la:Pa definitivno i ne kaže se džaba živi svaki dan kao da ti je zadnji jer jedan ce sigurno bit zadnji. Svi ćemo ostarit i zato trebamo iskoristit mladost prije starosti.
majestic, ne trebaš dva puta pritat jel' ovo 600 stranica, piše ti dole
Znal ko kakav dobar film da se pogleda,dosadno u pm..Prije nekoliko dana sam bio u Sarajevu,videoteka Pinkie,tako nekako imaju dobar izbor filmova,al jbg zaboravili vratit 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
gdje se nalazi ta videoteka, jel mislimo na istuharry_90 je napisao/la:Znal ko kakav dobar film da se pogleda,dosadno u pm..Prije nekoliko dana sam bio u Sarajevu,videoteka Pinkie,tako nekako imaju dobar izbor filmova,al jbg zaboravili vratit
Nisam neki extra fizicar, al' nije da ne znam. Mislim da fali podataka. Nemoguce je da je samo vrijeme zadano. Ni brzina nakon te 4 sekunde, ni duzina vagona, nista?sikirica je napisao/la:Hajmo malo stariji forumasi,pomazite.![]()
![]()
Evo jedan zadatak iz Fizike:
Voz krene sa stanice ravnomjerno povecavajuci svoju brzinu.Posmatrac koji se nalazi na pocetku voza ustanovi da je prvi vagon pokraj njeg prosao za 4 sekunde.Koliko ce vremena trajati prolazak petog vagona?
v0(pocetna brzina)=0
t=4s
Ja dalje ne znam.
Evo da vas i podsjetim formula za ove zadatke:
v=v0 +-(plus minus) a puta t
s=v0t +- a puta t na kvadrat kroz 2
v na kvadrat =v0 na kvadrat +- 2as.
Bez pocetne brzine:
v=at
s=at na kvadrat kroz 2
v na kvadrat=2as
Rjesenje je 0,94 sekunde.
Ja se ponovo javim ujutro.
Valjda mislimo,nalazi se u nekoj zgradi,iznad videoteke ima tabla na kojoj pise Pinkie tak nekako,i do nje ima jos nekih radnji koliko sam vidio.. joj kakvu sam milf vidio u Sarajevu,nezaboravna je... i dalje mi u glavinevjernik je napisao/la:gdje se nalazi ta videoteka, jel mislimo na istuharry_90 je napisao/la:Znal ko kakav dobar film da se pogleda,dosadno u pm..Prije nekoliko dana sam bio u Sarajevu,videoteka Pinkie,tako nekako imaju dobar izbor filmova,al jbg zaboravili vratit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ja nisam uzeo film iz videoteke ima pola godine, morat cu nesto ovih dana, nisam u toku nikako
posljednje sto sam uzimo bilo Recep Ivedik 3
e ja baš sad kontam da otvorim topic o filmovimanevjernik je napisao/la:ja nisam uzeo film iz videoteke ima pola godine, morat cu nesto ovih dana, nisam u toku nikako
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 3 gosta.