Bravo momci,bravo sefe
Ovaj gol Ahmetovica
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FrancescoTotti je napisao/la:Sabanovic je igracina! Ne znam zasto nije dobijao priliku u proteklom periodu
Mora se uzet u obzir da su ovi hala inace ta RS liga je halaSedrenikHz je napisao/la:Da kažem nešto o prvom pol.
Ljudi syeban sam. Da li je ovo naše Sarajevo? Pa kako igramo ne pamtim ljepšu igruu šta je ovoo baa??
Tatar kakva si ti igračina. Nisi mi se svidio sekunde u prvoj tekmi protiv Mladosti i ako si dao dva gola gubio ai se al i si mašina.
Krste nije za prve iako mi je drag, mi bez Velkoskog igramo dosta brže, on dosta kvari igru sporije ide lipta to se tek sad vidi.
LJUDI JA SAM SYEBAN OPET PONAVLJAM.
Husref MUSEMIIĆ !!!
mersooobihuzur je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Sabanovic je igracina! Ne znam zasto nije dobijao priliku u proteklom periodu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valjda onom Mariću prijavljivali streamove i sad stavlja na grupi bordo familija, ali moraju ti odobriti pristup.emir79 je napisao/la:Gdje su nam oni ahbabi sto su postavljali linkove sa FB-aAlfredNobel je napisao/la:To volim da čujem.. Kakav je majstor Ahmetović, ne čudi me od njega.
Baš kad jednu tekmu trpamo, ja ne mogu gledati. Puu..
Spaho, jesi l' to ti?uNbx je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Merso u stilu Husrefa Musemića!
Ovako smo igrali i protiv Zelje i Zrinjskog.hilmo je napisao/la:Igramo protiv ekipe koja je došla iz nišeg ranga takmičenja, i slobodno smijem reći da nemaju neke ambicije za ostanak u PL BiH. Polako, sve je to fino... ali da ne bude tjeranje nakon Zenice.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ebi46, Fouzi1, Jet2Holiday, KarloIvandic, Oerde, PingoFTW i 150 gostiju.