Haha zašto da nas spustite na zemlju? Ja nigdje nisam vidio da smo se mi digli i da pričamo da cemo vas dobit ili da smo favoriti za PL nakon dvije pobjede.Samo se siri euforija gradom da dodje sto vise ljudi na stadion.Pa 70% navijača zna i kaze da ste vi favoriti i tako i iz kluba isto sto ste i sami mogli vidjet.Gdje smo se mi to digliMUSVDG je napisao/la:Hajmo Rodjeni rutinska pobjeda, treca u nizu.
0-1 brandao
0-2 fajic
0-3 ovcina
Da ih lagano spustimo na zemlju.
Mostar u srcu Velez do groba!!!!!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pusti ga "nebeska" neka nas spuste na zemlju, samo ne znam gdje ce biti ako mi pobjedimo sto nije nemoguce
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hvala na posjeti nasim temamaLloriS je napisao/la:Pusti ga "nebeska" neka nas spuste na zemlju, samo ne znam gdje ce biti ako mi pobjedimo sto nije nemoguce
Hoceli biti prenos bice borbena utakmica u Bihacu mislim da ce biti 3:2 za Velez
-
nebeskasila
- Kontakt:
Na facebook stranici biscani.net ce biti live streamRodeni je napisao/la:Hoceli biti prenos bice borbena utakmica u Bihacu mislim da ce biti 3:2 za Velez
hvala nebesilo
http://prntscr.com/kms1gn
Ko bude bolji neka pobjedi!
Ko bude bolji neka pobjedi!
Sine moj.Vidim ja odlično.I vama ću reći .Nikada vi nećete više ući u Premije Ligu.Politika sine.drakensang je napisao/la:Idem kao navijac, nisam u Upravi nit znam je li im odgovoreno na mail, 3 za 3 izmedju klubova koji pretenduju na titulu, bez obzira koliko smo korumpirani, ni u ligi nr postoji, a sluzbena lica su izbacena nego ih ti od gledanja u reflektore ne vidissloboda72 je napisao/la:"Zrinjskog (3 za 3) ................................. Tebi orden treba dat, orden. Ti si najveci majstor svih foruma na kugli zemaljskoj"drakensang je napisao/la:Vidis kako mozes fino pricat, ali pusti pricu o privatizaciji - da nema podrsku ovolikih ljudi, sigurno ne bi bio na celu kluba Hasic. Da ljudi ne misle da ima cistenamjere s Velezom. Vjerovatno kontas da se ne desi Mamic i Dinamo, ali ako znas Hasica tj. samo akl si jednom popricao s njim (a to je najjace,mozes bit direktor svjetske banke ili prosjak, svejedmo mozss s njim u ceiri oka popricat i sta god te zanima pitat) znas da su to dva potpuno razlicita,suprotna, tipa ljudi. Samo konstruktivne kritike, a vunene carape, sda, sdp,selo, grad, vinograd i ostale nebitne komentare ostaitr za vlastitu kucu.
I Sarajevo -Zrinjski je (3 za 3).
Ideš li u Bihać? Koliko su vam dali mjesta?Jeste li uspostavili vezu s ljudima? Vidim,još ne objavljuju službena lica. U Mostaru ,TuzlaCityu sudi Peljto??![]()
Ja volim FK Tuzla City
SAMI PROTIV SVIH FORZZA VELEZ
Oprosti sto pitam ali ti si bolid tipa?sloboda72 je napisao/la:
Sine moj.Vidim ja odlično.I vama ću reći .Nikada vi nećete više ući u Premije Ligu.Politika sine.
Nije on krvi...dzaba vam novci neke stvari se ne mogu kupiti hazmirovci....MUSVDG81 je napisao/la:Oprosti sto pitam ali ti si bolid tipa?sloboda72 je napisao/la:
Sine moj.Vidim ja odlično.I vama ću reći .Nikada vi nećete više ući u Premije Ligu.Politika sine.
Nije on krvi...dzaba vam novci neke stvari se ne mogu kupiti hazmirovci....MUSVDG81 je napisao/la:Oprosti sto pitam ali ti si bolid tipa?sloboda72 je napisao/la:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne obazirite se lupeta i po Zvijezdinoj da ih Fadil finansira i da ulaze, da Želješčar Zrinjski 3 za 3 igraju, pa onda da Sitije nije neka slabija ekipa ili Sloboda, tek bi se ko onda zbog rezultata brinuo i slične baljezgarijeFORZZA je napisao/la:Nije on krvi...dzaba vam novci neke stvari se ne mogu kupiti hazmirovci....MUSVDG81 je napisao/la:Oprosti sto pitam ali ti si bolid tipa?sloboda72 je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
1922VFC1981
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pocnite stampati karte za subote
Vjerujem da ce stadion biti premali za sve Rodjene
Vjerujem da ce stadion biti premali za sve Rodjene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.