Nije on krvi...dzaba vam novci neke stvari se ne mogu kupiti hazmirovci....MUSVDG81 je napisao/la:Oprosti sto pitam ali ti si bolid tipa?sloboda72 je napisao/la:
Sine moj.Vidim ja odlično.I vama ću reći .Nikada vi nećete više ući u Premije Ligu.Politika sine.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne obazirite se lupeta i po Zvijezdinoj da ih Fadil finansira i da ulaze, da Želješčar Zrinjski 3 za 3 igraju, pa onda da Sitije nije neka slabija ekipa ili Sloboda, tek bi se ko onda zbog rezultata brinuo i slične baljezgarijeFORZZA je napisao/la:Nije on krvi...dzaba vam novci neke stvari se ne mogu kupiti hazmirovci....MUSVDG81 je napisao/la:Oprosti sto pitam ali ti si bolid tipa?sloboda72 je napisao/la:
Sine moj.Vidim ja odlično.I vama ću reći .Nikada vi nećete više ući u Premije Ligu.Politika sine.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
1922VFC1981
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pocnite stampati karte za subote
Vjerujem da ce stadion biti premali za sve Rodjene
Vjerujem da ce stadion biti premali za sve Rodjene
FORZZA VELEZ
Nećemo vas yebat, nećemo vas tući, uzeli smo sva 3 boda i odosmo kući !
Ma bravo, rutinski. Idemo sad dobit Olimpika odlijepiti se odmah na pocetku.
Fajic - kakav igrac
Fajic - kakav igrac
Rezultat je trend, ideal je vječan!
5000 PROTIV olimpika...
- robertkosar
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi kojih sigurno neće faliti uz ovakvog Fajića i Brandaa.
Ova utakmica danas je poslije one Sloboda - Jedinstvo sigurno najveća utakmica u ovoj ligi.
Ova utakmica danas je poslije one Sloboda - Jedinstvo sigurno najveća utakmica u ovoj ligi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
drakensang
- Kontakt:
Volio bih cut komentar tvoj o ekipi veleza, ko ti se najvise svidio, uz fajica naravno. Brandao je veliki potencijal a tu je do 2021.harden je napisao/la:Čestitke na pobjedi kojih sigurno neće faliti uz ovakvog Fajića i Brandaa.![]()
Cestitke na pobjedi. Jaca ekipa nije igrala u Bihacu dugo vremena. Odbrana nesto zaostaje ali napad je svemirski za uvjete ove lige. Tranzicija iz odbrane u napad savrsena, to bih posebno izdvojio. Fajic i Brandao najbolji.
Stvarno ne znam sta se treba desiti a da Velez ne udje u PL.
Ocekivao sam vecu brojku vasih navijaca ali i pored toga nevjerovatna atmosfera.
Ocekivao sam vecu brojku vasih navijaca ali i pored toga nevjerovatna atmosfera.
-
drakensang
- Kontakt:
Treba ze desiti:Haris Poprzenovic, Sabrija Topalovic,Frano Jelic,Mirza Kazlagic ..geoxx je napisao/la:Cestitke na pobjedi. Jaca ekipa nije igrala u Bihacu dugo vremena. Odbrana nesto zaostaje ali napad je svemirski za uvjete ove lige. Tranzicija iz odbrane u napad savrsena, to bih posebno izdvojio. Fajic i Brandao najbolji.
Vidi se da ovi momci već dugo igraju zajedno, planski sastavljena ekipa, nije na silu kao većina ekipa ovdje...drakensang je napisao/la:Volio bih cut komentar tvoj o ekipi veleza, ko ti se najvise svidio, uz fajica naravno. Brandao je veliki potencijal a tu je do 2021.harden je napisao/la:Čestitke na pobjedi kojih sigurno neće faliti uz ovakvog Fajića i Brandaa.![]()
Osim Faje i Brandaa, štoper sa brojem 4 ( Zvonić ako se dobro sjećam, zabio gol iz penala prošlu utakmicu u Bihaću ) i vezni igrač sa brojem 8 mi se čine kao najbolji igrači ekipe.
Rekao bih da ste najtanji na bekovima, pogotovo onaj žućo mi se čini kritičan. Veznom redu će faliti kreacije malo kad se bude igralo na postalvjenu odbranu, pretpostavljam da bi tu ovaj Lucas mogao pomoći. Kad se branite i igrate na kontre, tranzicija je strašna, sve lijepo na prvi dodir bez komplikacija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Brandao
Fajic

Fajic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.