AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 24 avg 2018, 22:09

Nadat se da će Rino ipak preselit Borinia na klupu, al' svake sezone se mora potrefit igrač čije igranje onako baš smara :lol:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 avg 2018, 23:25

Raonffa je napisao/la:Ja sam čitao da će Jack na lijevo krilo, a Bakayoko upada u vezni red.
neznalico, pročitaš jedno sedmično nešto o milanu i misliš da sve znaš :kafa:

i jučer i pogotovo danas svi pišu da će staviti borinija od prve minute, pa majke mi moje sad bi mu otkaz dao.

žalio se da nije zadovoljan njegovim igrama, dovedu mu ljudi castileja i laxalta (uz već dostupnog jacka) koji bi 5x bolje odigrali od njega ali jok, hoće on borinija... njemu da neymara dovedeš, on bi opet borinija gurao :facepalm:

sad kad borinho sutra zabije gol :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2018, 01:37

Gattusu sam davao šanse do novembra da će nekako ostati na klupi. Ali sa ovakvim odlukama, daj Bože da oktobar dočeka na klupi Milana. Ne možeš pored živog Bonaventure, Castilleja ili Laxalta, gurati neznalicu Borinija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 avg 2018, 08:10

Romagnoli13 je napisao/la:Gattusu sam davao šanse do novembra da će nekako ostati na klupi. Ali sa ovakvim odlukama, daj Bože da oktobar dočeka na klupi Milana. Ne možeš pored živog Bonaventure, Castilleja ili Laxalta, gurati neznalicu Borinija.
Jbg realno prva je tekma, Samu i Lax su tek dosli treba malo vremena dok krenu igrati sa ostatkom ekipe, i ja sam sokiran da ce recimo Borini poceti ispred Jacka ali ako je Rino tako odlucio ima svoje razloge sta mi mozemo osim sjesti gledatai i nadati se da ce taj Borini imati asist za Higuaina, a imao je prosle sezone dosta asista brat Borini :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2018, 14:09

rope11 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ja sam čitao da će Jack na lijevo krilo, a Bakayoko upada u vezni red.
neznalico, pročitaš jedno sedmično nešto o milanu i misliš da sve znaš :kafa:

i jučer i pogotovo danas svi pišu da će staviti borinija od prve minute, pa majke mi moje sad bi mu otkaz dao.

žalio se da nije zadovoljan njegovim igrama, dovedu mu ljudi castileja i laxalta (uz već dostupnog jacka) koji bi 5x bolje odigrali od njega ali jok, hoće on borinija... njemu da neymara dovedeš, on bi opet borinija gurao :facepalm:

sad kad borinho sutra zabije gol :mrgreen:
Eto ti znaš, lagao ovdje raju dvije hefte da dolazi SMS, je l' te stid? :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2018, 15:50

ronaldo99 je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Gattusu sam davao šanse do novembra da će nekako ostati na klupi. Ali sa ovakvim odlukama, daj Bože da oktobar dočeka na klupi Milana. Ne možeš pored živog Bonaventure, Castilleja ili Laxalta, gurati neznalicu Borinija.
Jbg realno prva je tekma, Samu i Lax su tek dosli treba malo vremena dok krenu igrati sa ostatkom ekipe, i ja sam sokiran da ce recimo Borini poceti ispred Jacka ali ako je Rino tako odlucio ima svoje razloge sta mi mozemo osim sjesti gledatai i nadati se da ce taj Borini imati asist za Higuaina, a imao je prosle sezone dosta asista brat Borini :)
Ne postoji opravdanje za Gattusa. Taman da su Laxalta i Samu došli 3h prije utakmice u Milan, moraju imati prednost ispred čovjeka koji je beskoristan na poziciji krila. Ništa ne pridonosi ekipi. Uostalom Bakayoko je mogao u sredinu u Jack na krilo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 25 avg 2018, 17:17

O Gattusu dovoljno govori to sto je ostavio govedo i mrtvaca Borinia u ekipi, lik je pogubljen.

Cekam toliko pocetak sezone i ogadi mi se kada vidim da igra ista retardirana ekipa iz prosle sezone.

Uvijek se kod nas kalkulise sa novim igacima umjesto da ih odmah ubace u vatru.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2018, 17:37

Gattuso je ziheraš obični, i dosta je kod njega prisutan stari zaostali italijanski mentalitet. Pojačanja su mu već na okupu 10ak dana, i rade sa ekipom punom parom. I kad je tako, onda nema potrebe da nešto čekaš, da bolje igrače ostavljaš na klupi, a da igrači koji trebaju biti peta opcija počinju meč.

Već u startu gubi jednu izmjenu, jer kad počneš sa bezveznjakom kakav je Borini, moraš ga mijenjati već na poluvremenu, jer 99,99% lik neće ništa korisno uraditi na terenu. I onda će uraditi ono što je trebao od samog početka. Bakayoko sa Bigliom i Kessiem na sredini, a Jack na lijevo krilo.

Iskreno, s obzirom na situaciju, odgođenu prošlu utakmicu, te odigran zadnji meč prije 15 dana, i ne očekujem večeras puno od ekipe. Teško je bez mečeva u nogama, na ekipu koja je već korak ispred tebe u tom segmentu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 avg 2018, 19:51

Hebo mu borini sve
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 25 avg 2018, 19:58

Nek otkaz pokupi samo zbog tog, potpuno beskoristan igrac

Nego raja, hocemo li praviti ona glasanja i te stvari, ali da par nas se dogovori oko pravila i jasno označi na grupi :kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 avg 2018, 20:04

Nema potrebe da se pravi veceras. Svakako če Napoli ovo uzeti. Treba početi sljedeći vikend.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 avg 2018, 20:05

Forza Milan. Ajdr obradujte me za rodjus jednom pobjedom abd.
A i da nisam dzaba budan vako kasno da vas gledam mamlazi jedni hehe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 avg 2018, 20:07

Sretan rodjendan milanista, a očekujem makar remi večeras. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 25 avg 2018, 20:09

:facepalm: bravo Genaro :bow:
Ac.Milan 2001-2024!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 25 avg 2018, 20:12

milanist je napisao/la:Forza Milan. Ajdr obradujte me za rodjus jednom pobjedom abd.
A i da nisam dzaba budan vako kasno da vas gledam mamlazi jedni hehe

Neka bude vatrometa dole, tebi u čast :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2018, 20:18

Glasamo li i ove sezone na onoj tamo temi?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 avg 2018, 20:24

nije niko ni otvorio temu, a nema ni sad svrhe kad utakmica počinje za 5 minuta, što se mene tiče možemo i ovdje pisati.

onaj pakšu neksteren nije ni računao bodove, džabe smo i pisali i mozgali :mrgreen:

ipak borinho počinje :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 25 avg 2018, 20:31

Imal iko dobar link? :zzz:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 avg 2018, 20:31

Pa dobro možemo samo nastaviti na onoj.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 25 avg 2018, 20:32

Milanist drug sve najbolje.
Ajmo vidjet na sta licimo. Ista postava kao i prosle sezone,samo pipita u vrhu.
Forza Milan!!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.