Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nista bez Milnera 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
mane ograiso dns
-
- Kontakt:
Fabinho će se morati dobro namučiti da uđe u prvu postavu. Milner je pravi vođa na terenu, svugdje ga ima.
Moze li danas iko dodati kako treba?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@artemis u pravu si sta god kazes ja se ne mogu raspravljati niti mi je cilj da svi dijelimo isto misljenje. Izvinjavam se ako sam te nesto uvrijedio meni je iskreno ono glupo pitanje al mozda to nisan trebao reci.
Kakve ovaj keita pravi greske, nadam se da nece klopp cekati da zbog nabya izgubi bodove. Veoma neodgovoran igrac i prije vidim fabinha umjesto njega nego umjesto milnera u prvoj postavi. Ove keitine greske protiv jacih timova su siguran gol.
Kakve ovaj keita pravi greske, nadam se da nece klopp cekati da zbog nabya izgubi bodove. Veoma neodgovoran igrac i prije vidim fabinha umjesto njega nego umjesto milnera u prvoj postavi. Ove keitine greske protiv jacih timova su siguran gol.
You are someone else I am still right here
Nema vise Klavana pa sad Henderson postao redovna izmjena u 60oj minuti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Igramo bukvalno sa 3 Pleya na sredini,to ni protiv Brightona nije dobro da ne govorim protiv jacih timova.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Klopp me uzasno nervira s ovim izbjegavanjem izmjena u napadu. Pa imas Shaqirija i Sturridga na klupi, oba zeljna igre i ti drzis indisponiranog Manea koji loptu danas ne moze primiti 70 minuta na terenu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Jedini igrač u ove tri utakmice koji ima kartone je Arnold i ima ih 3.
Uhhh, bas teska tekma.
Dobro se uslo, dalo se gol na vrijeme, ali onda se bas puno grijesilo. Ne znam sta im bi danas, ali stvarno su svi podbacili prema naprijed. Nije se na vrijeme rijesila tekma pa se i ona standardna stara nervoza uvukla u odbranu ali Becker pokaza zasto je doveden. Vrhunska odbrana u kljucnim trenucima.
Joe Gomez djeluje odlicno za sad, samo da ga ne ureknemo.
Dobro se uslo, dalo se gol na vrijeme, ali onda se bas puno grijesilo. Ne znam sta im bi danas, ali stvarno su svi podbacili prema naprijed. Nije se na vrijeme rijesila tekma pa se i ona standardna stara nervoza uvukla u odbranu ali Becker pokaza zasto je doveden. Vrhunska odbrana u kljucnim trenucima.

Joe Gomez djeluje odlicno za sad, samo da ga ne ureknemo.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BeyKopites
- Kontakt:
Igru briši, bodove piši je najrealniji komentar ove utakmice.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Nećemo se lagati, ovakve pobjede su nam falile. Do sad nije valjalo što igramo lijepo al gubiko zato od malih. Evo, igra nije nešto, al se bodovi kupe, + 3 tekme bez primljenog gola. Ajde, vintaj dalje 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Opet alisson igrac utakmice, mada sumnjiva je situacija bila kod one njegove greske nisam vidio replay jel mozda penal skrivio.
Dosta gresaka u svim linijama, bitno je da se i bez igre pobjeđuje valjda ce se vremenom uigrati bolje.
Alisson i keita se trebaju malo uozbiljiti samo, brazilac je u ove zadnje dvije utakmice mozda i najbolji igrac liverpoola al od keite sam malo vise ocekivao.
Valjda u dogledno vrijeme vidimo i fabinha i shaqirija.
Dosta gresaka u svim linijama, bitno je da se i bez igre pobjeđuje valjda ce se vremenom uigrati bolje.
Alisson i keita se trebaju malo uozbiljiti samo, brazilac je u ove zadnje dvije utakmice mozda i najbolji igrac liverpoola al od keite sam malo vise ocekivao.
Valjda u dogledno vrijeme vidimo i fabinha i shaqirija.
Nije bio penal, čisto izbijen balun.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja sam mislio da ce penal svirati kad mu je klizecim uletio.uNbx je napisao/la:Nije bio penal, čisto izbijen balun.
Vec bi bilo bar 4 boda manje da se nije doveo alisson oni levati bi u obje ove utakmice bar po gol primili.
Ma start u stilu Maldinija, samo, sljedeći put bi možda ispucavanje odma bila bolja opcija 
Al očito da ima muda što Karius pak nije imao, i to mu je falilo da uspije. Fin je golman, ne neka ekstra klasa al eto, sretno mu kod Erdogana

Al očito da ima muda što Karius pak nije imao, i to mu je falilo da uspije. Fin je golman, ne neka ekstra klasa al eto, sretno mu kod Erdogana

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zelim mu srecu da se živ vrati iz turske... Ako bude branio kao u liverpoolu trebace mu puno srece.Osim13 je napisao/la:Ma start u stilu Maldinija, samo, sljedeći put bi možda ispucavanje odma bila bolja opcija
- kumkalesic
- Kontakt:
Samo da ponovim ono što napisah u ponedeljakkumkalesic je napisao/la:Čovječe, kako je lijepo gledati jedan meč kada si uvjeren da protivnik nema dovoljno dobrog igrača da zabije gol pokraj Van Dijka i Beckera

Joint_fc
Onaj zadnji ubačaj pred odbranu, vidim lopta ide u centaršut i mirno gledam i kontam ne moze preko Van Dijka, a ako prođe njega ima Alisson.kumkalesic je napisao/la:Samo da ponovim ono što napisah u ponedeljakkumkalesic je napisao/la:Čovječe, kako je lijepo gledati jedan meč kada si uvjeren da protivnik nema dovoljno dobrog igrača da zabije gol pokraj Van Dijka i Beckera
Inače, dobro je neko na redditu napisao: "Više se radujem protivničkim kornerima nego našim".

Otelo je napisao/la:
Inače, dobro je neko na redditu napisao: "Više se radujem protivničkim kornerima nego našim".![]()

Pa realno... nakon protivnickog kornera vece su sanse da Liverpool postigne gol.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: galia95, LenyYoro15, Venom i 19 gostiju.