AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Vjerovatno mu je ideja da pomogne RR-u na toj strani po kojoj napada Cellejon, al ne vidim zasto to nebi mogao raditi Laxalt
Il Club più titolato al mondo!
Nek' je sretan Milanisto!
Tačno ne mogu vjerujem da se kartoni prenose na iduću sezonu
Tačno ne mogu vjerujem da se kartoni prenose na iduću sezonu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Igramo kao barselona vezemo ljepota od fudbala...
Jaaaaaack
Kakva golčina
Kakva golčina
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 25 avg 2018, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nova sezona, stari problemi 
ja ne znam koliko više rokova mora proći i koliko se para može spičkati da bi sredili sredinu, koliko god uložiš uvijek su nam veznjaci smeće.
evoooo đakooomoooo

borini asist, koliko smo ga prozivali znao sam da će doći do ovoga

ja ne znam koliko više rokova mora proći i koliko se para može spičkati da bi sredili sredinu, koliko god uložiš uvijek su nam veznjaci smeće.
evoooo đakooomoooo

borini asist, koliko smo ga prozivali znao sam da će doći do ovoga

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 25 avg 2018, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Goooooooooooooooooooooooooo Jackkkk
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Borini asist i to kakav, za jos bolji gol Jacka
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jack vazda kritikovan, često ga pljujemo, a on uvijek je tu negdje, često nam začepi usta ovakim potezima
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma Jack je dobar igrač, njegov problem je kad previše pelja loptu, tada je beskoristan, a kada igra i razmišlja brže onda je sasvim dobar igrač za naše uslove.
ma niko ne kaže da je loš i zna on izvući vrhunske poteze iz rukava poput ovog gola, ali uvijek stojim iza toga da on nije veznjak, da ne zna igrati i razmišljati kao veznjak što nas često košta.
dobro je da smo dali gol za mir u kući jer su se bili sasrali, naravno bilo bi fino izvuči 3 boda, ali ja bih vala i bod potpisao
dobro je da smo dali gol za mir u kući jer su se bili sasrali, naravno bilo bi fino izvuči 3 boda, ali ja bih vala i bod potpisao

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
kekvo bespotrebno peglanje lopte kod iznosenja, daj odigraj 3 jednostavna pasa
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jack je krilo, eventualno lijevi vanjski vezni. Zato je danas Bakayoko trebao početi a Jack krilo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To bi bila velika greška. Callejon bi radio sta hoce po toj straniRomagnoli13 je napisao/la:Jack je krilo, eventualno lijevi vanjski vezni. Zato je danas Bakayoko trebao početi a Jack krilo.
Il Club più titolato al mondo!
I mene to nervira, ne odustaju od toga makar gol primili iz izgubljene lopte, brate izbij je ako ti izađu visoko i ako ne možeš fino da je izneseš, samo džaba komplikuju.muha milanez je napisao/la:kekvo bespotrebno peglanje lopte kod iznosenja, daj odigraj 3 jednostavna pasa
beba romanjoli sve čisti što uđe u šesnaeterac
i jako siguran na lopti kod ovih pasova.
a ti pasovi će mi pojesti par godina života.
calabrija je užasno ušao u meč

a ti pasovi će mi pojesti par godina života.
calabrija je užasno ušao u meč

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta bi ovo sa Susericom, ne viđoh njega da ovako ulazi u sukobe, a vala ga i mlate i udaraju vazda.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Malo su se nasi sabrali
- muha milanez
- Kontakt:
Najgore ovaj zadnji pas kad ne znaju odigrat u izglednoj situaciji, pojeo bi se covjek
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romanjoli kapitenski, bez greške i panike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.