Da su se bilmezi pitali koji tjeraju svakog nakon 2 loša rezultata, otjeran bi bio nakon GOŠKa. Ili ako bude zijan neki u Zenici opet će se tjerati. Ovo je prvi put u 5 godina da uprava stane iza trenera i to je jedini razlog što je Husref još tu. I ja to podržavam, ne jer mislim da je on trenerski mag, nego se zna kad se mijenja trener. U normalnim sredinama to nije dobro ni u zimskoj pauzi.ThrillerHz je napisao/la:Cekaj sad ce Evander da ti kaze da Husref nece docekat reprezentativne pauze i da je ovo jos jedna izgubljena sezonaVaha1946 je napisao/la:poslije koliko godina je ovo da ne pricamo o smjeni trenera uoci reprezentativne pauze?
stalno price, "eh sad ide pauza taman da malo uigra ekipu" i sl.Ako nista sada smo malo mirniji, a nadam se da cemo sa tri boda iz Zenice otici na tu pauzu bas onako kako treba.
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Koe prviiiii

Maloprije iz Ugljevika, kako igramo ma to je
danasnja igra podsjetila me na Mehino vrijeme.Msm Zvijezda je goli qrac ali to ne umanjuje nasu pobjedu. Obzirom da vec dugo nisam u ultra fazonu bio sam na domacoj tribini, i ljudi hvale nasu igru, posebno Adukora(grehota ako se na njemu ne uzmu pare) kazu da smo boljo od zelje, obzirom da je i on dole igro protiv njih. Hare mi je izvuko zivce da valja kad ono promasi. Hebib ja qarina najveca bolje bih ja od njega centriro yebem ga ja. Husref relativno miran, malo je galamio na akademce i psebno na pidru i mustafica. Cijelo drugo poluvrijeme zagrijavao dzafica do ulaska kurdica ne znam zasto al ga ke zagrijavao. I na kraju opaska na ubacivanje kurdica, znam da je husref to uradio zbog novinskih natpisa o akademiji jer ih je tad bilo 6 na terenu, al brate ako ga ubacijes nemoj ga tusiti na zadnjem veznom nego ga ubaci na stopera jer je dijete lose da gradi napad.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I u debiju ga je ubacio na šesticu, izgleda da mu više vjeruje tu nego nazad.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta ću zaobići, kad nema nijednog drugog posta druge tematike osim spominjanja Handžića.Bordostrik je napisao/la:Wow bas si me sad ponizio, ali fakatOvim si samo pokazao koliko te moj odgovor dotakao.. Naravno da si pronašao SAMO postove gdje sam pominjao Hareta, ostale si zaobišao, ali kako god. Ja imam svoje mišljenje i svoj stav u vezi njega i nikad ga neću promijeniti, a smatram da argumentima uvijek isti potkrijepim, za tvoje me boli briga. Handzic niti mi je prijatelj, a kamoli rod, samo mi se jedne prilike našao u pomoći djetetu i od tad ga još vise gotovim prvenstveno kao čovjeka, a o njegovim igračkim kvalitetnima je suvišno govoriti!
P.S Prve prilike kad Ahmo krene negativno, bice i po njemu pljuvacina, takvi ste vi svi ovdje na forumu, pljuvanje, pa lizanje!![]()
"Takvi smo svi na forumu"? Pa šta ćeš ti ovdje onda?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
to sam vam pisao dok su se neki smijaliScout1921 je napisao/la:Ponikao je u Turbini iz Jablanice.Tehnicki dobar,igrac poteza takav tip.Otisao u Hrvatsku bio dobar u Gorici,Hajduku je na jednoj tekmi dao 2 gola u kupu.Potpisao za bolji klub iz prve lige...nista neobicno nije dobio dovoljnu minutazu,mozda je bio neko bolji na njegovoj poziciji ko zna.Sad vjerovatno trazi klub gdje bi vise igrao.24 su mu godine.Znam da je u pauzama svaki dan trcao,spremao se i po kisi i snijegu.Ni Zakaric nije imao neku minutazu tamo pa vidimo sta je za nasu ligu i koliko je dogurao za jednu sezonu.Brat od ovoga igra u Olimpiku,mozda je transfer i preko Hadzica isao,de na probu pokazi sta znas i eto.Sretno mu uglavnomBenjolos je napisao/la:Na prozivci FK Sarajevo pored Aladina Šišića nalazi se i Benjamin Tatar, koji će pokušati da se nametne stručnom štabu u narednim danima. Tatar je ponikao u Radniku iz Hadžića, a od 2012. godine igra u Hrvatskoj. Prvo je nastupa za NK Novigrad, potom NK Cibaliju, jedno vrijeme proveo je u Gorici, a posljednju sezonu nastupao je za NK Slaven Belupo. Tatar je po vokaciji krilni igrač, rođen 1994. godine, a u posljednjoj sezoni je za Belupo odigrao ukupno 13 utakmica, 11 u nacionalnom prvenstvu i dvije u kup takmičenja.
![]()
![]()
Povracalo se na spomen "pojacanja"
.Al dobro to smo mi,nije garant da ga necemo tjerati za 2 kola i govoriti da je fula.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
tatran najbolji!!
KOEEE PRVIIIII
- prisonbreak
- Kontakt:
Jel ko dobio zuti danas? Falil vam ko?
Nama Vrhovac, i vrlo vjerovatno Ruzic.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
niko..nazalost, vraca se i velkoskiprisonbreak je napisao/la:Jel ko dobio zuti danas? Falil vam ko?
- prisonbreak
- Kontakt:
Znaci Hebib bi mogao na bekabihuzur je napisao/la:niko..nazalost, vraca se i velkoskiprisonbreak je napisao/la:Jel ko dobio zuti danas? Falil vam ko?
Bit ce dobra tekma, a dosta ste trenutno kvalitetniji, al to bar u ovakvim derbijima nikad nije znacilo
da. a to znaci da moramo zabiti najmanje 3 gola ako zelimo bod(ove)prisonbreak je napisao/la:Znaci Hebib bi mogao na bekabihuzur je napisao/la:niko..nazalost, vraca se i velkoskiprisonbreak je napisao/la:Jel ko dobio zuti danas? Falil vam ko?
Bit ce dobra tekma, a dosta ste trenutno kvalitetniji, al to bar u ovakvim derbijima nikad nije znacilo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šteta što vam nema Vrhovca, pojo' bi ga Ahmet za 15 minuta..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
E, nek i mi odigrasmo jednu a da gol ne primismo! Očekivao sam 0 - 3, ali i ovo može proći. 
SVI U HAKALOGRAD!
SVI U HAKALOGRAD!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kakva je atmosfera sad kod vas poslije remija? Nadam se da nije splasnula, jer očekujem pune tribine.prisonbreak je napisao/la:Jel ko dobio zuti danas? Falil vam ko?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- prisonbreak
- Kontakt:
Ici ce to na 10 milja ak vrijeme posluzi.uNbx je napisao/la:Kakva je atmosfera sad kod vas poslije remija? Nadam se da nije splasnula, jer očekujem pune tribine.prisonbreak je napisao/la:Jel ko dobio zuti danas? Falil vam ko?
@prisonbreak
Nastavi na Opštim diskusijama
Nastavi na Opštim diskusijama
STOP REPRESIJI, HILMO-EFENDIJA! 1312
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DoktorXabaras, Haksss, johntravolta123, rimljanin90, sekac i 23 gosta.