Allegri odlazi!!
Defanziva
Malo je degutantno gledati koliko se forsira Ronaldo. Nadam se da je to samo pocetak, da zabije prvi gol. Bukvalno se igraci ustrucavaju. Kad vidjeh Pjanica da nije ni prisao da izvede onaj slobodni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Allegri se opekao prosle sezone al ne i ove. Zatvorio Imobiliziranog nije se vidio. Ronalda kad krene nema stajanja a za sad igramo bez njega...IlCapitano je napisao/la:Sa taktičke strane perfektna utakmica. Svaku opasnost koja nas je mučila protiv njih zadnje 3 utakmice smo neutralisali bez pola muke. Dva stopera i Matuidi pogotovo savršene utakmice odigrali.
Pjanić i pored gola jako loš. Igra se uveliko ubrzala kako je Can ušao. On i Costa su baš unijeli živost u ekipu.
Cancelo strašan kad krene naprijed. Tako brz i lagan korak ima.
Ronalda je užitak gledati i kad mu ovako ne ide. Tolika želja za golom, pobjedom, ne staje čovjek.
Sve u svemu odlična pobjeda.
Ja stvarno nisam primjetio da se igra tako da se forsira Ronaldo. Tipa da se rade nelogicni pasovi ka njemu itd. Niti on forsira to sam. Ne zavlaci se bespotrebno u nemoguce situacije.Juvesampion je napisao/la:Jel neko vidio lulica, kako ga canselo izbaci lula nije ni skontao šta mu se desilo.
Kedira van bentakur umjesto njega, i costa mora igrati jer je covjek jednostavno stroj.
Nadati se poslije prvjenca ronalda da ga neće ovoliko forsirati jer se u nekim situacijama pretjeruje.
Ključni dio. Razlika nebo i zemlja poredeći sa debelim buretom koji em se jedva kretao, em ono što i jeste nije znao šta će sa loptom.dinoo je napisao/la:Ma nista se posebno ne forsira Ronaldo, covjek se KRECE i ima ga svugdje. Kladim se da je bilo hicme utakmica gdje je vise lopti islo na pipitunpr nego vcr na ronalda ali je svjetlosna godina razlike sta bude dalje kad je primi jedan i drugi.
Ovo sto smo im visili prer golom zadnjih 10minuta je jednim dijelom jer smo daleko bolje fizicki spremni ali sigurno dobrim dijelom i to sto kad imas ronalda u ekipi, pa i costu i slicne likove oni traze da se ide naprijed...da se lopta krece. Ta zelja pojedinca plus taj pobjednicki dnk naaaaadam se da ce nas otisnuti ove sezone od ustogljenosti i da cemo vrlo brzo igrati odlican fudbal.
Ps. Zaista mi je zao ako ronaldo bude forsirao one slobodnjake koji su stvoreni za pjanu,a ako se po onom danas bude mjerilo...steta..
Vidi Principina sto se aktivirao.IlPrincipino je napisao/la: Toliko negledljivo, toliki smor pa mislim da je i Ronalda raspizdilo.
Sta treba ponovo da nas neko otrese pa da pocnemo igrati???
Allegri mora da ide!
Stranac je napisao/la:kakav smor.
Marvin je napisao/la:Odvratan fudbal. Nikakav.
jelle je napisao/la:Alegrijev fudbal
Ovo je potpuno ok ali da nije u pitanju egoista za kojeg ne znamo kako ce izgledati na terenu ako udje u neku susu od 5,6 utakmica.IlCapitano je napisao/la:
Majke mi ja bi presretan bio da CR bukvalno gola ne zabije do kraja sezone, samo da igra ovako i pomaže stalno i da ostalima ostaje prostor zbog pažnje na njemu.
Sve razumijem i ne iznenađuje me kad se traži otkaz treneru nakon dvije pobjede, kad imamo dežurne krivce, kad se krivi trener za izbore u sastavu iako su 'njegovi' izbori odigrali dobru utakmicu, a oni od kojih se više očekuje podbacili itd., ali ovo gore što si napisao apsolutno nikad neće biti slučaj u Juventusu i samo pokazuje koliko su navijači potpuno šiznuli sa očekivanjima i, iskreno, koliko je razmažen ko god ovo stvarno misli.Pogba je napisao/la:Moramo dominirati utakmicama u vecem kapacitetu, to je nesto sto ce navijaci poceti traziti, kao sto je trazeno u Realu i slicnim ekipama gdje su treneri s trofejem dobijali otkaz.
IlCapitano je napisao/la:Sve razumijem i ne iznenađuje me kad se traži otkaz treneru nakon dvije pobjede, kad imamo dežurne krivce, kad se krivi trener za izbore u sastavu iako su 'njegovi' izbori odigrali dobru utakmicu, a oni od kojih se više očekuje podbacili itd., ali ovo gore što si napisao apsolutno nikad neće biti slučaj u Juventusu i samo pokazuje koliko su navijači potpuno šiznuli sa očekivanjima i, iskreno, koliko je razmažen ko god ovo stvarno misli.Pogba je napisao/la:Moramo dominirati utakmicama u vecem kapacitetu, to je nesto sto ce navijaci poceti traziti, kao sto je trazeno u Realu i slicnim ekipama gdje su treneri s trofejem dobijali otkaz.
U Madridu se zviždi na svaki povratni pas. U Torinu napadač dobija ovacije kad očisti loptu iz svog šesnesterca. I to će tako uvijek biti.
To koliko se navijači pitaju i koliko je Andreu za to briga pokazao je samim dovođenjem Allegrija, pa onda odlaskom Del Piera, ovo sa Marchisiom, zabranama na stadionu itd.
Malo ste pobrkali za koga navijate, već duže vrijeme. Juventus dominira utakmicama na svoj način, kao jučer. Nikad neće biti drugačije, tu su 100 godina tradicije. Sutra da dođe Zidane koji se priziva ništa se promijenilo ne bi. Juventus ostaje Juventus i hvala Bogu na tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.