Joj vidi se da ti je od 15 do max. 20 godina, totalno nezreli djetinjasti pokušaj nekakvog odgovora. Nemam namjeru dalje ulaziti s tobom u raspravu, odron!AlfredNobel je napisao/la:Šta ću zaobići, kad nema nijednog drugog posta druge tematike osim spominjanja Handžića.Bordostrik je napisao/la:Wow bas si me sad ponizio, ali fakatOvim si samo pokazao koliko te moj odgovor dotakao.. Naravno da si pronašao SAMO postove gdje sam pominjao Hareta, ostale si zaobišao, ali kako god. Ja imam svoje mišljenje i svoj stav u vezi njega i nikad ga neću promijeniti, a smatram da argumentima uvijek isti potkrijepim, za tvoje me boli briga. Handzic niti mi je prijatelj, a kamoli rod, samo mi se jedne prilike našao u pomoći djetetu i od tad ga još vise gotovim prvenstveno kao čovjeka, a o njegovim igračkim kvalitetnima je suvišno govoriti!
P.S Prve prilike kad Ahmo krene negativno, bice i po njemu pljuvacina, takvi ste vi svi ovdje na forumu, pljuvanje, pa lizanje!![]()
![]()
![]()
"Takvi smo svi na forumu"? Pa šta ćeš ti ovdje onda?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bordostrik
Re: FK Sarajevo
Neka frka, a?!
A meni ne smeta, finu čo`ek diskusiju vodi, ali pravila su pravila. Bila je situacija endavno sa onim @marconatom i @admin ga je upozorio da nastavi tamo. I ja sam ovom skrećem pažnju da se pravila poštuju.uNbx je napisao/la:STOP REPRESIJI, HILMO-EFENDIJA! 1312
Selam Hilmo, nije prison kriv ovi nasi ga navlace da pise ovdjehilmo je napisao/la:@prisonbreak
Nastavi na Opštim diskusijama
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kakva forma Ahmetovića, Rahmanovića i Tatara!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
husrefove bebe 
ATALANTA VAFFANCULO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo Adukora nikad više nestavljat na stopera, ako fali stoper stavi Kurdića, stavi i Hebiba, samo nemoj Adukora. Prevelika šteta ga je gušiti na stoperu, nije on tu loš već ne može dati ni 5% koliko daje u veznom redu, a to se vidi i na igri. Dok je bio na stoperu uvijek je patnja u igri bila, dok je u vezi mi ličimo na ekipu i igramo dobro.
Produžite RAHMANA i ADUKORA, molim vas!
Produžite RAHMANA i ADUKORA, molim vas!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bravo Sarajevo brate moj, bravo Husrefe oce nas, bravo Horde.
Sto se tice Zenice, guravo ce biti, znas kako mi igramo dole. Prosle godine jedva, jos se oni raspali bili... Ja zadovoljan i remijem. Sve osim poraza ja sam prezadovoljan. Ako uzmu kojom ludom srecom dole, onda smo glavi konkurenti za prvaka.
Poslije ditinog deterdženta Mersudin Ahmetović je najbolji proizvod koji je Tuzla izbacila poslije rata.
Sto se tice Zenice, guravo ce biti, znas kako mi igramo dole. Prosle godine jedva, jos se oni raspali bili... Ja zadovoljan i remijem. Sve osim poraza ja sam prezadovoljan. Ako uzmu kojom ludom srecom dole, onda smo glavi konkurenti za prvaka.
Poslije ditinog deterdženta Mersudin Ahmetović je najbolji proizvod koji je Tuzla izbacila poslije rata.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako su odigrali Halid Šabanadžović i Alem Mustafić?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
svi na bhrt!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Haj promijeni taj avatar života tibihuzur je napisao/la:svi na bhrt!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SedrenikHz
- Kontakt:
kako?SedrenikHz je napisao/la:Haj promijeni taj avatar života tibihuzur je napisao/la:svi na bhrt!
PRODUŽITE RAHMANOVIĆA I ADUKORA MOLIM VAS, MOLIM VAS !!!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Džaba se nadate za Adukora, ako se Rahman uspije završit, to je top topova, a Adukora, nema šanse, možda 2%, ako i toliko.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ja ne znam zato ga i nemambihuzur je napisao/la:kako?SedrenikHz je napisao/la:Haj promijeni taj avatar života tibihuzur je napisao/la:svi na bhrt!
železničar RS !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.