Steta.anell je napisao/la:Emery on reports that he had a fight with Ozil: "Why is this information? It isn't true. I don't know who started this. He was sick yesterday and we decided for him not to play today."
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Čech - već rekoh.
Bellerin - nemamo beka, ali imamo krilo. Tri asistencije u dvije utakmice.
Monreal - dao gol.
Sokratis & Mustafi - sreća pa je Chicharito ostario k'o Tale, a Arnautović rano izašao.
Guendouzi - nije za prvih 11.
Xhaka - defanzivno gov.no, prema naprijed bolji kad je ušao Torreira.
Mkhitaryan - solidan.
Ramsey - grozan, do 70.-i-neke minute.
Iwobi - bilo je i gorih dana.
Aubameyang - 56 miliona funti za 29-godišnjeg limitiranog špica.
Torreira - mora igrati u prvih 11 umjesto malca.
Lacazette - bolji igrač od Aubameyanga, ali nekakve glupe šuteve uzima, još na nula golova.
Welbeck - imaće on finih minuta ove sezone.
Bellerin - nemamo beka, ali imamo krilo. Tri asistencije u dvije utakmice.
Monreal - dao gol.
Sokratis & Mustafi - sreća pa je Chicharito ostario k'o Tale, a Arnautović rano izašao.
Guendouzi - nije za prvih 11.
Xhaka - defanzivno gov.no, prema naprijed bolji kad je ušao Torreira.
Mkhitaryan - solidan.
Ramsey - grozan, do 70.-i-neke minute.
Iwobi - bilo je i gorih dana.
Aubameyang - 56 miliona funti za 29-godišnjeg limitiranog špica.
Torreira - mora igrati u prvih 11 umjesto malca.
Lacazette - bolji igrač od Aubameyanga, ali nekakve glupe šuteve uzima, još na nula golova.
Welbeck - imaće on finih minuta ove sezone.
Ali voajercina kralj, skrtario deset godina, zbog par miliona propustio Griezmana, Hazarda, Suareaza itd. mogao bi do sutra i onda zadnju godinu ugovora kad je skontao da ce otici skrsio skoro 120 miliona na Aubameyanga i Lacazeta

- Marsal
- Kontakt:
+ 35 Xhakajapa je napisao/la:Ali voajercina kralj, skrtario deset godina, zbog par miliona propustio Griezmana, Hazarda, Suareaza itd. mogao bi do sutra i onda zadnju godinu ugovora kad je skontao da ce otici skrsio skoro 120 miliona na Aubameyanga i Lacazeta![]()
+ 35 Mustafi
+ 17 Lucas Perez
To je 210 miliona funti... eh sad da nemamo tih 5 igrača, a da Emery ima te pare za potrošit garantujem da bismo se ako ništa ugurali u Top 4.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A u čemu je problem sa Lakazetom? Šta to radi pogrešno?
Da smo doveli Lewandovskog qrac bi pušio kao i Auba i Laca.
Uostalom, kada je Laca u pitanju, ljudi su mu sudili dok još nije ni stigao u klub, a došao je u NAJGORI Arsenal ikada, isprepleten sagama o Alexisu, Ozilu i Wengeru i opet je bio igrač sa najviše učešća kod svih naših golova (plus je 2 mjeseca bio OUT).
I ove sezone nije startao nijednu tekmu, a samo je bio loš protiv Čelzija jer je dao loptu i otvorio kontru. Danas nam je donio pobjedu. Zašto da loši Auba starta ispred odličnog Lace?
Lacina kupovina još uvijek nije besmislena, kao ni Aubina, ne yedite **** nakon 1 sezone i kod ovog drugog polusezone.
Da smo doveli Lewandovskog qrac bi pušio kao i Auba i Laca.
Uostalom, kada je Laca u pitanju, ljudi su mu sudili dok još nije ni stigao u klub, a došao je u NAJGORI Arsenal ikada, isprepleten sagama o Alexisu, Ozilu i Wengeru i opet je bio igrač sa najviše učešća kod svih naših golova (plus je 2 mjeseca bio OUT).
I ove sezone nije startao nijednu tekmu, a samo je bio loš protiv Čelzija jer je dao loptu i otvorio kontru. Danas nam je donio pobjedu. Zašto da loši Auba starta ispred odličnog Lace?
Lacina kupovina još uvijek nije besmislena, kao ni Aubina, ne yedite **** nakon 1 sezone i kod ovog drugog polusezone.
Ono kad AA23 mora naruziti forumase.

Sokratis, kakva taraba od stopera. Jos kad pridodas mustafija dobijes katastrofu. Da nije ceha, zijanili bi ovo danaas.
Trosio je on i prije(Ozil), tako da te price o manjku para moze prodavati negdje drugo.Marsal je napisao/la:+ 35 Xhakajapa je napisao/la:Ali voajercina kralj, skrtario deset godina, zbog par miliona propustio Griezmana, Hazarda, Suareaza itd. mogao bi do sutra i onda zadnju godinu ugovora kad je skontao da ce otici skrsio skoro 120 miliona na Aubameyanga i Lacazeta![]()
+ 35 Mustafi
+ 17 Lucas Perez
To je 210 miliona funti... eh sad da nemamo tih 5 igrača, a da Emery ima te pare za potrošit garantujem da bismo se ako ništa ugurali u Top 4.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Profesor je napisao/la:Sokratis, kakva taraba od stopera. Jos kad pridodas mustafija dobijes katastrofu. Da nije ceha, zijanili bi ovo danaas.
Meni je on sasvim solidan ove 3 tekme što igramo, ne znam da je napravio neku grešku aman zaman, čak djeluje bolje od svih naših odbrambenih igrača.
Ne znam, možda je do mene, ali meni je okej, bolji od Mustafija sigurno.
E cuj Lacazete nam donio pobjedu
Cak nije ni sutao na gol vec napucao lika dok je vracao povratnu, majstor je sigurno ono htio

A bio samo los protiv Chelsea, a protiv Citya je bio sjajan pogotovo kada je bio sam pred golom i pustio loptu golmanu Citya misleci da je u ofsajdu, ima momak fantastican osjecaj za prostor
A bio samo los protiv Chelsea, a protiv Citya je bio sjajan pogotovo kada je bio sam pred golom i pustio loptu golmanu Citya misleci da je u ofsajdu, ima momak fantastican osjecaj za prostor
Neki debil na AFTV se žali kaže što se Emery previše dere kraj aut linije
Najgluplji navijači na svijetu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
japa je napisao/la:E cuj Lacazete nam donio pobjedu![]()
Cak nije ni sutao na gol vec napucao lika dok je vracao povratnu, majstor je sigurno ono htio
![]()
ma napusi mi se
Japa car spinovanja i nejebanja zive sile.
Reinkarnacija Wengera

Reinkarnacija Wengera
Nema teorije da bih mijenjao mjesto vjernog posmatraca i citatelja vasih osvrta i analiza naseg by far the greatest team-aMarsal je napisao/la:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MA ovo su cinjenice to sto je ovaj izlobotomiziran Lacazetom od pocetka i nalazi mu opravdanja iako je lik totalni transfer promasaj (dosao kao WC napadac, nisu moje rijeci) njegov problem, vidi mu argumenata, napusi mi se
On i Wheelchair ne mogu tri smislene da sastave, lupaju nebuloze pa kad im ponestane vokabulara krecu sa napusi mi se, nabijem vas na ku?ac, skinite mi se i ostalim homoseksulanim aktivnostima.
Kakav lik jbte, ovo nisu istine. Nisam ovde napisao nista od tekme sa Cityem ali to je naviklo da laje 
Eto vodi svoje diskusije, okani se mene debilu mrtvi. Sastavljaj smislene recenice, budi najveci labrador na temi samo se mene okani. Jesil toliko debilan da ne razumes to?
Eto vodi svoje diskusije, okani se mene debilu mrtvi. Sastavljaj smislene recenice, budi najveci labrador na temi samo se mene okani. Jesil toliko debilan da ne razumes to?
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
I ja komuniciram sa paščetom, yebo me svak.
Post je postao/la japa, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih
Samo ovooo
Samo ovooo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula je napisao/la:Post je postao/la japa, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih
Samo ovooo
Dokaz da si donji u raspravi je nedostatak argumenata i prelazak na vrijedjanje. Kakvi satro pokusaji sukanja, pathetic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.