FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vcrs nazad na prvo mjesto! Dan za pobjedu!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Radi li fan shop danas?
Kad bi nas vrijeme posluzilo pa da ne padne kisa bilo bi dobro mada pristizu oblaci...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakvo je to kukanje zbog kise svaki put, ne igra se tenis u pm
Don't believe the hype.
pa zbog posjete, logicno je da ce se smanjit broj gledaca zbog kiseakisarajevo92 je napisao/la:Kakvo je to kukanje zbog kise svaki put, ne igra se tenis u pm
Ma ko nece dolazit zbog kise ni ne treba nam.Imas sjever 5600 sjedecih mjesta moze se nagurat i 7 k kao sto je protiv atl.madrida bilo.
23
Da je mlatnut ovu Krupa pa nek dodje ko hoce.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Isto ko da imamo 100 hiljada navijaca spremnih za dolazak na utakmice pa da mozemo birati, kisa smanji posjetu za hiljadu-dvije minimalno uvijek i to je realnost i bit ce realnost jos dugo, zato je za nas uvijek lose kad pada kisaGOAT je napisao/la:Ma ko nece dolazit zbog kise ni ne treba nam.Imas sjever 5600 sjedecih mjesta moze se nagurat i 7 k kao sto je protiv atl.madrida bilo.
Znam ja to sve i prije me je nerviralo kad pada kisa pa nam posjeta ispasta ali toliko sam zadnjih godina izgubio zivaca zbog izgubljenih titula da mi sad bude potpuno svejedno hocel tih hiljadu pozera doc ili nece.Svejedno padalo ili ne mislim da 5 milja dolazi 100%irfo je napisao/la:Isto ko da imamo 100 hiljada navijaca spremnih za dolazak na utakmice pa da mozemo birati, kisa smanji posjetu za hiljadu-dvije minimalno uvijek i to je realnost i bit ce realnost jos dugo, zato je za nas uvijek lose kad pada kisaGOAT je napisao/la:Ma ko nece dolazit zbog kise ni ne treba nam.Imas sjever 5600 sjedecih mjesta moze se nagurat i 7 k kao sto je protiv atl.madrida bilo.
23
Ove utakmice se moraju dobijati, kako znaju i umiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vcrs max 7000.... Idemo Cuki uhvati opet koji volej....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bogicevicu dat zadatak da satare Koljica neofirno na startu. Da makar ima neku funkciju na terenu.
Nekako nemam sekiracije kada igramo ove, nazovi, manje utakmice pod Odinom palicom.
Sama filozofija Odinog fudbala odskače od standarda naše lige i time u velikoj većini slučajeva 'melješ' ove manje ekipe, isto kao što je i Zrinjski radio pod Bakom prošlih sezona, ljudi su igrali fakat lijepo i brzo, i samo dvije, tri ekipe mogu parirati takvom stilu fudbala u našoj ligi.
Naravno, izuzetaka uvijek može biti, al' eto takav je neki moj utisak.
Sama filozofija Odinog fudbala odskače od standarda naše lige i time u velikoj većini slučajeva 'melješ' ove manje ekipe, isto kao što je i Zrinjski radio pod Bakom prošlih sezona, ljudi su igrali fakat lijepo i brzo, i samo dvije, tri ekipe mogu parirati takvom stilu fudbala u našoj ligi.
Naravno, izuzetaka uvijek može biti, al' eto takav je neki moj utisak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne brinem se sto se tice Odovica. Brinem se sto ponekad puleni odigraju "po starom" pa se Oda polomi kod linije. To su radili sad protiv Tuzle. Kad su igrali po Odinom zabili smo gol.
Lagano trckaraj veceras Koljicu, nema potrebe da rizikujes transfer u Belgiju
Nasli sad da dodju pa da kosti svoje ostavi na terenu da se dokaze...
Ne znam sta da kazem na ove vijesti za Koljica. Ili ce da "gine" na terenu, ili ce da odigra onoliko koliko mu je potrebno, ako je transfer vec gotov, ne znam zasto bi onda "ginuo"?
I Vukotiću je posljednji meč u dresu Krupe bio protiv Želje, kad smo ih natamburali u kupu. Neka se i Koljić s porazom oprosti.
Znali smo ih tamburati po 4:0, a znali su nam i titule izbiti iz ruku. 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15 i 47 gostiju.